• 19 Οκτωβρίου, 2014

Δύσκολη επικράτηση για τον Γ.Σ.Α. κόντρα στην Ε.Μ.Α., 1-3 (φωτογραφίες)

Δύσκολη επικράτηση για τον Γ.Σ.Α. κόντρα στην Ε.Μ.Α., 1-3 (φωτογραφίες)

Για ακόμα ένα παιχνίδι παρουσίασε δύο πρόσωπα ο Γ.Σ.Α., αλλά κατάφερε να επικρατήσει με 1-3, αυτή τη φορά της Ένωσης Μικροθηβών-Αϊδινίου.

Οι «κυανόλευκοι» δημιούργησαν πολλές φάσεις μπροστά από τα καρέ του Σαματά στο πρώτο 45λεπτο, αλλά κατάφεραν να μετουσιώσουν σε γκολ τις δύο εξ αυτών. Η επανάληψη άρχισε με τέρμα που πέτυχε ο Διαμαντένιας και στη συνέχεια το ματς κρεμόταν από μία κλωστή. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν ισοφαρίσει στο 80ο λεπτό, όταν ο Λανάι από πλεονεκτική θέση σούταρε άουτ. Στην επόμενη φάση όμως, ο Μαλισσόβας με διπλή προσπάθεια –αφού η πρώτη κατάληξε στο αριστερό κάθετο δοκάρι- διαμόρφωσε το 1-3 κι έτσι οι φιλοξενούμενοι πήραν το τρίτο τρίποντο στη σειρά και παραμένουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή και μόλις στο 8ο λεπτό άνοιξαν το σκορ. Ο Γρούνας εκτέλεσε φάουλ από το κέντρο του γηπέδου, με τον Χορταργιά στην προσπάθειά του να διώξει, να στέλνει τη μπάλα με το κεφάλι στα δίχτυα του Σαματά. Στο 15ο λεπτό ο Γ.Σ.Α. διπλασίασε τα τέρματά του με τον Βούλγαρη να γίνεται αποδέκτης ωραίας πάσας του Ακρίβου, να πιάνει μονοκόμματο σουτ από πλάγια θέση και εντός της περιοχής, στέλνοντας τη μπάλα στην απέναντι γωνία, για το 0-2.

Στο τρίτο λεπτό της επανάληψης, ο Νιφόρος έβγαλε συρτή σέντρα από τα δεξιά, με τον Διαμαντένια από κοντά –όντας αφύλακτος- να μειώνει για τους γηπεδούχους.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι περιόρισαν τα λάθη στο κέντρο και στην άμυνα, με το παιχνίδι να ισορροπεί και τους φιλοξενούμενους να χάνουν την κυριαρχία που είχαν επιδείξει μέχρι εκείνο το σημείο.

Η πρώτη καλή στιγμή για τον Γ.Σ.Α. σημειώθηκε στο 75ο λεπτό, όταν ο Κρανάς έφυγε στον αιφνιδιασμό από τα δεξιά, κάνοντας σουτ από μακριά, ενώ την ίδια στιγμή είχαν πατήσει περιοχή οι Χειλάς, Βούλγαρης και Δανόπουλος.

Στο 80ο λεπτό ο Λανάι έχασε μεγάλη ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσια, όταν έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά από ωραία ατομική ενέργεια και σέντρα του Διαμαντένια από τα αριστερά, στο πίσω δοκάρι της εστίας του Πολύμερου, αλλά επέλεξε να σουτάρει απ’ ευθείας, στέλνοντας τη μπάλα άουτ, περνώντας δίπλα από το απέναντι δοκάρι.

Στο 87ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι έφυγαν στην κόντρα-επίθεση, ο Βούλγαρης άνοιξε αριστερά για τον Χειλά, βγαζοντας με τη μία τη σέντρα, όπου ο Μαλισσόβας με προβολή έστειλε τη μπάλα –αρχικά- στο αριστερό δοκάρι του Σαματά και στην επαναφορά με κοντινό σουτ, έγραψε το τελικό 1-3. Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται ότι στην αρχή της φάσης της επίτευξης του τρίτου τέρματος, προηγήθηκε φάουλ πάνω σε ποδοσφαιριστή τους, το οποίο ο διαιτητής Μουργάνης δεν υπέδειξε.

Ε.Μ.Α.: Σαματάς, Χορταργιάς, Διαμαντένιας, Σκοτεινός, Παπανίκος, Μάμο, Λανάι, Πορταρίτης, Βέτσικας (85ο Μπελεγρίνης), Καπέσιος (55ο Ζγουλέτας), Νιφόρος (65ο Σιαμούρας).

Γ.Σ.Α.: Πολυμέρου, Ακριβούσης, Ακρίβος (68ο λ.τ. Μαλισσόβας), Γρούνας, Κυριάκος, Τσιάτσιος, Φαράντος, Τσόγκας (74ο Δανόπουλος), Κρανάς, Βούλγαρης (90ο Καπούλας), Χειλάς.


Σχετικά Άρθρα

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία “ΝΩΕ 2024” πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Συντονισμού…
Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της  Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη των Μικρών Μηρυκαστικών, ζητά με επιστολή …
Επιμελητήριο Μαγνησίας: Ανοίγει τις πύλες της η Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση 2024

Επιμελητήριο Μαγνησίας: Ανοίγει τις πύλες της η Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση 2024

Μετά από πολύχρονη απουσία από τις εκθεσιακές δραστηριότητες το Επιμελητήριο Μαγνησίας επανέρχεται με τη διοργάνωση της…