• 18 Οκτωβρίου, 2014

Αυτός ήταν Πρωτεσίλαος, 1-2 τους Μυρμιδόνες (φωτογραφίες)

Αυτός ήταν Πρωτεσίλαος, 1-2 τους Μυρμιδόνες (φωτογραφίες)

Πανάξια και σημαντική νίκη με πολύ καλή εμφάνιση –ειδικά από τη στιγμή που βρέθηκε πίσω στο σκορ- πέτυχε ο Πρωτεσίλαος με 1-2 στην έδρα των Μυρμιδόνων στα πλαίσια της τρίτης αγωνιστικής ημέρας.

Οι φτελιανοί αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φέζο, κατάφεραν με ψυχωμένη εμφάνιση στη συνέχεια και να γυρίσουν το σκορ, με δύο τέρματα των Γιάννη και Χρήστου Παναγιώτου.

Πλέον οι γηπεδούχοι παραμένουν χωρίς νίκη στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, ενώ οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν την πρώτη τους νίκη και μάλιστα εκτός έδρας.

Στο πρώτο 45λεπτο το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο σε γενικές γραμμές, με τους Μυρμιδόνες να χάνουν μεγάλη ευκαιρία στο 10ο λεπτό. Ο Αναστασίου με εξωτερικό φάλτσο τροφοδότησε τον Μπουρνάκη στα δεξιά, ο οποίος έκανε τη σέντρα, με τον Κραβαρίτη να διώχνει σε κόρνερ στο πρώτο δοκάρι, προλαβαίνοντας τον Μάντζιο που είχε κάνει κίνηση. Λίγο αργότερα ωραίο σουτ του Τσαπέρου από αριστερά, πέρασε λίγο άουτ.

Στο 23ο λεπτό ο Ευθυμίου γύρισε τη μπάλα στο Γώγο, με τον Μαρικλέν να κυνηγάει τη φάση φθάνοντας μπροστά από τον αντίπαλο τερματοφύλακα των Μυρμιδόνων, αλλά δεν κατόρθωσε να σουτάρει, αφήνοντας τη μπάλα να περάσει.

Στο 28ο λεπτό, ο Κόρκος επιχείρησε βαθιά μπαλιά με τον Μαρικλέν να κοντράρεται με τον Γώγο, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα, με τη βοηθό να σηκώνει τη σημαία και να υποδεικνύει το σκόρερ σε θέση οφ σάιντ.

Στην αρχή της επανάληψης και πιο συγκεκριμένα στο 49ο λεπτό, οι Μυρμιδόνες κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Μάντζιου από τον Λεϊμονή σε μία φάση όπου η μπάλα κατευθυνόταν προς τα έξω και ο επιθετικός των Μυρμιδόνων είχε πλάτη στο τέρμα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Φέζο, ο οποίος με σουτ στην αριστερή γωνία της εστίας νίκησε τον Τίτα για το 1-0.

Στο 56ο λεπτό, ο καλύτερος παίκτες για τους γηπεδούχους, Β. Μάντζιος, γύρισε τη μπάλα πριν αυτή καταλήξει άουτ, με τον Αντζούρη να πιάνει την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, με τη μπάλα να περνάει λίγο έξω από την αριστερή συμβολή των δοκαριών του Τίτα.

Στο 63ο λεπτό, ο Μάντζιος και πάλι, από τα αριστερά, έκανε σλάλομ μέχρι τη μεγάλη περιοχή του Πρωτεσίλαου, τροφοδότησε τον Αντζούρη, ο οποίος καθυστέρησε να σουτάρει και να πιάσει ανοργάνωτη την άμυνα των φτελιανών, αλλά ο Γ. Παναγιώτου επέστρεψε γρήγορα και έδιωξε σε πλάγιο.

Από το σημείο εκείνο και μέχρι τη λήξη του παιχνιδιού, μόνο ο Πρωτεσίλαος δημιούργησε φάσεις για να πετύχει κάποιο γκολ. Και μάλιστα το πέτυχε στο 76ο λεπτό, όταν ο Κόρκος έκανε ωραία κάθετη μπαλιά, ο Μπουρνάκης δεν κατάφερε να ανακόψει την πορεία της, με τη μπάλα να καταλήγει στον Μαρικλέν έξω από την περιοχή. Ο νεαρός επιθετικός άνοιξε για τον Γ. Παναγιώτου, με τον έμπειρο μέσο να επιχειρεί πλασέ, με το σώμα του να έχει αντίθετη φορά από εκεί που έστειλε τη μπάλα, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στο 81ο λεπτό, ολοκληρώθηκε η ανατροπή, με τον Χρ. Παναγιώτου να γίνεται αποδέκτης της μπάλας εντός περιοχής μετά από καταπληκτική μπαλιά του Γ. Παναγιώτου από τα δεξιά, με τον έμπειρο επιθετικό του Πρωτεσίλαου να νικάει τον Σταμέλο για το τελικό 1-2, μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Μυρμιδόνες: Γώγος (46ο Σταμέλος), Γιαννακόπουλος (79ο Παπαστεργίου), Λάμπρου (46ο Τσάγγαρης), Κουάτσκα, Ευθυμίου, Τσαπέρος, Μπουρνάκης, Αναστσίου, Ντ. Φέζο, Αντζούρης, Μάντζιος.

Πρωτεσίλαος: Τίτας, Λεϊμονής (68ο Χριστέλλος), Β. Σιαμανίκος, Κραβαρίτης, Σιαμουρδάνης, Κ. Κόρκος, Σούσκο (90ο Λάμπος), Ζαφειρίου, Γ. Παναγιώτου, Μαρικλέν, Χρ. Παναγιώτου (85ο Βίτσος).


Σχετικά Άρθρα

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία “ΝΩΕ 2024” πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Συντονισμού…
Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της  Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη των Μικρών Μηρυκαστικών, ζητά με επιστολή …
Επιμελητήριο Μαγνησίας: Ανοίγει τις πύλες της η Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση 2024

Επιμελητήριο Μαγνησίας: Ανοίγει τις πύλες της η Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση 2024

Μετά από πολύχρονη απουσία από τις εκθεσιακές δραστηριότητες το Επιμελητήριο Μαγνησίας επανέρχεται με τη διοργάνωση της…