• 18 Οκτωβρίου, 2014

Δήμητρα: Χτύπησε 2 φορές (0-2 τη Μακρυνίτσα) – Φωτο

Δήμητρα: Χτύπησε 2 φορές (0-2 τη Μακρυνίτσα) – Φωτο

Δίκαιη μπορεί να χαρακτηριστεί η νίκη της Δήμητρας επί της Μακρυνίτσας εκτός έδρας με 0-2 (28′, 93′) στο γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος. Παρά τις απουσίες των Ξηρομερήσιου και Αράπη, η ομάδα της Ευξεινούπολης κατάφερε να κάνει το 3Χ3 στο δεύτερο όμιλο της Α’ ΕΠΣΘ. Οι παίκτες του Βαγγέλη Βουρούκου έδειξαν τις προθέσεις τους από την αρχή του αγώνα, πιέζοντας την Μακρυνίτσα και απειλώντας συχνά την εστία του Σαραφίδη. Ωστόσο η ομάδα της Μακρυνίτσας επιβεβαίωσε της προβλέψεις του αντίπαλου προπονητή πως παρόλη την μεγάλη σε έκταση ήττα από την οποία προερχόταν, είναι μια καλή ομάδα που θα έβαζε δύσκολα στους παίκτες του. Μετά από ένα ισορροπημένο 20λεπτο με εκατέρωθεν καλές ευκαιρίες, η ομάδα της Δήμητρας κέρδισε χώρο στο γήπεδο και πίεσε τους παίκτες της Μακρυνίτσας. Η πίεση απέδωσε καρπούς στο 27’ όταν ο Γκαρνίδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ, κι ενώ η μπάλα πέρασε από αρκετά σώματα, έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα της Δήμητρας. Το υπόλοιπο διάστημα του 1ου ημιχρόνου πέρασε με το παιχνίδι να είναι μοιρασμένο για τις δύο ομάδες, με κάποια σκληρά μαρκαρίσματα να φορτώνουν τους παίκτες του Βαγγέλη Βουρούκου με κίτρινες κάρτες.

Το 2ο ημίχρονο ήταν εξίσου ισορροπημένο με τους παίκτες της Δήμητρας να έχουν την κατοχή και να προσπαθούν να απειλήσουν τον Σαραφίδη, αλλά την μεγάλη ευκαιρία να έρχεται για την ομάδα της Μακρυνίτσας, όταν ο Γκιούρκης με λάθος εκτίμηση απομάκρυνε την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της ομάδας του. Στο 65οΛεπτό η  Δήμητρα έμεινε με 10 παίκτες, καθώς ο Γοδενόπουλος δέχθηκε την 2η κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε από τον Σκουλά για σκληρό μαρκάρισμα.

Στη συνέχεια η Μακρυνίτσα πήρε την κατοχή και τα ηνία του αγώνα, χωρίς όμως κάποια παραπάνω ουσία, καθώς οι σημαντικότερες ευκαιρίες ήρθαν και πάλι από την πλευρά των «πρασίνων». Στο τελευταίο λεπτό του αγώνα μάλιστα ο Θωμαΐδης Πέτυχε το 2ο γκολ για την ομάδα του με ψηλοκρεμαστό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή του Σαραφίδη.

Ο διαιτητής Σκουλάς σφύριξε την λήξη του αγώνα και η ομάδα του Β Βουρούκου επιστρέφει στην έδρα της με το απόλυτο έπειτα από 3 αγώνες.

Μακρυνίτσα: Σαραφίδης Γ, Αρβανίτης, Κατσιάκης, Ντελάκος, Μυλωνάς, Ψήφος, Παπακώστας, Αδαμανάκος, Μαστακούλης, Σαραφίδης Ευ., Στάχτος (Καρασμάνογλου 60’)

Δήμητρα: Γκιούρκης, Γκαρνίδης, Γοδενόπουλος, Αντωνιάδης, Νικηφοράκης, Θωμαΐδης, Ποζιόπουλος, Παυλίδης Σ., Τιμπλαλέξης (78′ Παρίσης), Παυλίδης Κ. (90′ Ραμαντάνης), Καρατέεφ(46′ Σιαμέτης)

Ακολουθεί αναλυτικό φωτορεπορτάζ καθώς επίσης και βίντεο με τις φάσεις του αγώνα

Δημήτρης Τσιντσίνης


Σχετικά Άρθρα

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία “ΝΩΕ 2024” πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Συντονισμού…
Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της  Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη των Μικρών Μηρυκαστικών, ζητά με επιστολή …