• 17 Οκτωβρίου, 2014

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ e-almyros.gr με δώρο 2 Ψηφιακούς Δέκτες!

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ e-almyros.gr με δώρο 2 Ψηφιακούς Δέκτες!

Το e-almyros.gr διοργανώνει μεγάλο διαγωνισμό με δώρο δύο ψηφιακούς δέκτες MPEG-4 HD! “Δεκτη-ωθείτε”!

Η εφημερίδα Λαός του Αλμυρού και η ηλεκτρονική έκδοσή της «e-almyros.gr», με οδηγό την στήριξή σας και με αφορμή την έλευση του ψηφιακού σήματος στη Μαγνησία, διοργανώνει νέο διαγωνισμό! Σε συνεργασία με το The Computer World (Ρουσόπουλος Χ. & Λαρίσης Ν.), δίνεται η ευκαιρία σε δύο τυχερούς, να αποκτήσουν τον ψηφιακό δέκτη Edison Mini Triton 2 HD, εντελώς δωρεάν!

Υπενθυμίζουμε ότι Από 31 Οκτωβρίου σταματάει η αναμετάδοση του αναλογικού σήματος τηλεόρασης και περνάμε στην ψηφιακή εποχή και στην περιοχή του Αλμυρού.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες για αυτή τη μετάβαση, στο σχετικό μας άρθρο – Το ψηφιακό σήμα στον Αλμυρό.

 

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό, θα πρέπει να ακολουθήσετε την παρακάτω πολύ απλή διαδικασία!

 

Εναλλακτική διαδικασία συμμετοχής για όσους αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την παραπάνω πλατφόρμα:

1) Like στη σελίδα Λαός Αλμυρού στο Facebook

2) Like στη σελίδα The Computer World στο Facebook

3)  Like και κοινοποίηση (share) την φωτογραφία του διαγωνισμού στο Facebook

_________________________________
 
Ο Διαγωνισμός έχει ολοκληρωθεί. Οι δύο τυχεροί θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα 3/11.
 
Οι νικητές του διαγωνισμού όπως αναδείχθηκαν από την κλήρωση, είναι οι εξής:
Γιώργος Θεοδώρου
Eleni Raxmanidi
 
 


*Σε περίπτωση που ο νικητής είναι από τη Μαγνησία, παρέχεται επίσης η υπηρεσία σύνδεσης και ρύθμισης του δέκτη, εντελώς δωρεάν! Αν οι νικητές είναι από οποιοδήποτε άλλο μέρος της Ελλάδας, το δώρο αποστέλλεται ταχυδρομικά με δική μας χρέωση.
 _________________________________

 

 _________________________________

Περιγραφή Δώρων

Ο πιο πετυχημένος και διαδεδομένος δέκτης της αγοράς αναβαθμίστηκε. Ο mini triton 2 HD ακολουθώντας την πετυχημένη πορεία του προκάτοχου του ήρθε για να κάνει την εμπειρία της τηλεόρασης άλλη μία καθημερινή σας απόλαυση. Όπως όλοι οι επίγειοι ψηφιακοί δέκτες της Edision είναι κατασκευασμένος από τα ποιοτικότερα υλικά έχοντας παράλληλα δυνατότητες που θα ικανοποιήσουν στο έπακρο κάθε σας ανάγκη. Πέρα από το μικρό του μέγεθος, διαθέτει ένα HDMI, ένα SCART, SPDIF, USB, PVR, Timeshift και φιλικό Ελληνικό menu. Ολοκληρώνοντας το πακέτο, ο συγκεκριμένος δέκτης διαθέτει ένα από τα πιο ολοκληρωμένα Media Player για όλους σχεδόν τους τύπους αρχείων αναπαραγωγής για ατελείωτες ώρες διασκέδασης. Η διάρκεια της εγγύησης είναι 5 έτη.

 Δείτε αναλυτικά τα χαρακτηριστικά του εδώ.

=============
 

 Όροι διαγωνισμού

1. Έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές που δεν παραβαίνουν τους όρους χρήσης του e-almyros.gr και έχουν καταχωρηθεί μέχρι τις 23:59:59 της 31/10/2014.
2. Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όλοι όσοι διαμένουν στην Ελλάδα και έχουν συμπληρώσει το δωδέκατο έτος της ηλικίας τους. Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι της εταιρείας e-almyros.gr και «Λαός του Αλμυρού», όπως και οι συγγενείς τους έως και τον 2ο βαθμό εξ αγχιστείας.
3. Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί έχει πολλαπλές συμμετοχές σύμφωνα με την διαδικασία που ορίζεται στο σχετικό άρθρο του διαγωνισμού.
4. Ο νικητής, θα αναδειχθεί με κλήρωση που θα γίνει στα γραφεία της εφημερίδας “Λαός του Αλμυρού”, στον Αλμυρό Μαγνησίας, και  θα ειδοποιηθεί με προσωπικό μήνυμα στον λογαριασμό που έχει δηλωθεί στο Facebook ή με e-mail, για τον τρόπο παραλαβής του δώρου του. 
5. Ο νικητής θα ανακοινωθεί σε σχετικό post στη σελίδα της εταιρίας στο Facebook.
6. Αν για οποιονδήποτε λόγο δεν καταστεί εφικτή η επικοινωνία με το νικητή έως και 30 ημέρες από την διεξαγωγή της κλήρωσης, το e-almyros.gr διατηρεί ρητά και κατά την κρίση της το δικαίωμα να επαναλάβει την κλήρωση, για να ανακηρύξει άλλο συμμετέχοντα που έχει λάβει μέρος στο διαγωνισμό. 
7. To δώρο του νικητή είναι προσωπικό, δε μεταβιβάζεται και δεν ανταλλάσσεται  με χρήματα ή άλλα δώρα.
8. Η διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ανακαλέσει το διαγωνισμό, να τροποποιήσει τους όρους και να συντομεύσει ή να παρατείνει τη διάρκειά του. Κάθε μεταβολή που αφορά τους όρους της παρούσας θα γνωστοποιείται στο κοινό μέσω του http://e-almyros.gr και μέσω της σελίδας της εταιρίας στο Facebook.
9. To e-almyros.gr επιπλέον δε φέρει ουδεμία ευθύνη σε περίπτωση που ο χρήστης για οποιονδήποτε λόγο δεν συμπληρώσει σωστά τα στοιχεία επικοινωνίας του.
10. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνεπάγεται ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων.
 
Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO, Nethall.gr, saveandwin.gr, ediagonismoi.gr, jaba.gr, mydiagonismoi.gr 
 

 

Σχετικά Άρθρα

Χρυσά τα κορίτσια του ΒΟDY & SOUL

Χρυσά τα κορίτσια του ΒΟDY & SOUL

Πρωτοφανείς διακρίσεις για την πόλη του Αλμυρού κατέκτησαν οι αθλήτριες του τμήματος χορού του Γυμναστηρίου Body…
Συγχαρητήριο του 2ου Γυμνασίου Αλμυρού για τη διάκριση μαθήτριας

Συγχαρητήριο του 2ου Γυμνασίου Αλμυρού για τη διάκριση μαθήτριας

Δημοσιεύουμε δελτίο τύπου του 2ου Γυμνασίου Αλμυρού, σχετικά με τη διάκριση μαθήτριας στον μαθηματικό διαγωνισμό «Θαλής»:…
Αγώνες προετοιμασίας για τους ΤΙΤΑΝΕΣ Αλμυρού

Αγώνες προετοιμασίας για τους ΤΙΤΑΝΕΣ Αλμυρού

Οι ακαδημίες των ΤΙΤΑΝΩΝ, συνεχίζουν τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας για τα επερχόμενα πρωταθλήματα. Το Σάββατο 13…