• 12 Οκτωβρίου, 2014

Γ.Σ.Α.: Δεν πείθει, αλλά κερδίζει, 4-1 τον Αετό

Γ.Σ.Α.: Δεν πείθει, αλλά κερδίζει, 4-1 τον Αετό

Δύο διαφορετικά πρόσωπα σε ισάριθμα ημίχρονα έδειξε στο παιχνίδι με τον Αετό ο Γ.Σ.Α., αλλά για ακόμα ένα ματς κατάφερε να πάρει το τρίποντο, επικρατώντας με 4-1. Το πρώτο 45λεπτο οι γηπεδούχοι βρίσκονταν πίσω στο σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μαρούγκα, σε ανατροπή του Παπαπαναγιώτου από τα πόδια του Πολύμερου (αντίκρισε την κίτρινη κάρτα του διαιτητή με τον πάγκο του Αετού να ζητάει την αποβολή του με απ’ ευθείας κόκκινη), στο 7ο λεπτό, χωρίς να καταφέρουν να απαντήσουν μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Οι «κυανόλευκοι» δεν πατούσαν στην αντίπαλη περιοχή, είχαν βέβαια την κατοχή της μπάλας, αλλά χωρίς αυτή να μπορεί να μετουσιωθεί σε κάποια κλασσική φάση για τέρμα, μπροστά από τα καρέ του Μπουρίτα. Η καλύτερη φάση του πρώτου ημιχρόνου σημειώθηκε για τους γηπεδούχους στο 20ο λεπτό, όταν ο Βούλγαρης έβγαλε ωραία κάθετη πάσα στον Χειλά, ο οποίος επιχείρησε να πλασάρει τον τερματοφύλακα του Αετού, αλλά με δεύτερη προσπάθεια μπλόκαρε τη μπάλα, σε έξοδο που επιχείρησε από τα καρέ του.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να ισοφαρίσουν στον 49ο λεπτό με δυνατό σουτ του Ακριβούση από τα 30 μέτρα, στέλνοντας τη μπάλα στο αριστερό «παραθυράκι» της εστίας του Μπουρίτα. Στο 55ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι είχαν οριζόντιο δοκάρι σε σουτ του νεοεισελθόντα Χιουσένη, ενώ στο 64ο λεπτό πέτυχαν τέρμα με τον Μαρούγκα, αλλά με υπόδειξη του δεύτερου βοηθού, ο διαιτητής Κώστας ακύρωσε το γκολ για οφ σάιντ στην αρχή της φάσης.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία του παιχνιδιού, εκμεταλλευόμενοι και την κούραση των φιλοξενούμενων και κατάφεραν να πετύχουν τρία τέρματα, κατακτώντας το δεύτερο τρίποντο στο πρωτάθλημα. Ο Ράπτης, στο 70ο λεπτό, με σουτ από το ύψος του πέναλτι, μετά από πάσα του Βούλγαρη έκανε το 2-1, ο Χειλάς στο 80ο λεπτό διαμόρφωσε το 3-1 με πλασέ εξ επαφής, μετά από πλάγιο άουτ, ενώ το τελικό 4-1 πέτυχε ο Χατζέλας, μετά από ωραίο γύρισμα του Χειλά από πλάγια, σε σέντρα του Τσιάτσιου.

 

Γ.Σ.Α.: Πολυμέρου, Φαράντος, Κουρτέλης, Ακριβούσης, Κυριάκος, Τσόγκας, Ράπτης (77ο Μαλισσόβας), Βούλγαρης (71ο Χατζέλας), Κρανάς, Δανόπουλος (60ο Τσιάτσιος), Χειλάς.

Αετός Κερ.: Μπουρίτας, Δ. Βλαχάβας, Ι. Βλαχάβας (60ο Ραφαήλ), Καρπούζας, Καρυπίδης, Ταμπάκου, Τσιούρης, Μαρούφ (77ο Στεργίου), Κατσίκας (47ο Χιουσένη), Παπαναγιώτου, Μαρούγκας.


Σχετικά Άρθρα

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία “ΝΩΕ 2024” πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Συντονισμού…
Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της  Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη των Μικρών Μηρυκαστικών, ζητά με επιστολή …
Επιμελητήριο Μαγνησίας: Ανοίγει τις πύλες της η Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση 2024

Επιμελητήριο Μαγνησίας: Ανοίγει τις πύλες της η Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση 2024

Μετά από πολύχρονη απουσία από τις εκθεσιακές δραστηριότητες το Επιμελητήριο Μαγνησίας επανέρχεται με τη διοργάνωση της…