• 11 Οκτωβρίου, 2014

Ζευγάρωσε τις νίκες ο Αίαντας, 4-0 τον Άθλο

Ζευγάρωσε τις νίκες ο Αίαντας, 4-0 τον Άθλο

Χωρίς να πιάσει μεγάλη απόδοση ο Αίαντας ζευγάρωσε τις νίκες του, επικρατώντας με 4-0 του Άθλου, στο σαββατιάτικο παιχνίδι για τη δεύτερη αγωνιστική. Σκόρερ για την ομάδα του Λουκά Κατσαμπέκη από δύο φορές, οι Κατσαβριάς και Παπαδόπουλος.

Οι «κιτρινόμαυροι» μπήκαν δυνατά από το πρώτο λεπτό είχαν σημαντική στιγμή να προηγηθούν με τον Παπαδόπουλο στο πρώτο λεπτό να κερδίζει δύο κόντρες και να βγαίνει μπροστά από τον Γκόγκο, αλλά το σουτ που έπιασε δεν είχε τη δύναμη που έπρεπε για να απειλήσει ουσιαστικά τα καρέ του Άθλου. Στο 8ο λεπτό, ο Κατσαβριάς έβαλε μπροστά την ομάδα του, όταν έγινε αποδέκτης ωραίας κάθετης πάσας του Κωστούλα, με τον επιθετικό του Αίαντα να «σπάει» το οφ σαιντ και με πλασέ στη κίνηση να γράφει το 1-0.

Στη συνέχεια το παιχνίδι ισορρόπησε, με τους γηπεδούχους να έχουν τον έλεγχο του ματς, αλλά έχασαν την κινητικότητα που είχαν επιδείξει μέχρι το πρώτο εικοσάλεπτο.

Στο 35ο λεπτό κεφαλιά του Κατσαβριά μετά από γέμισμα του Κωστούλα, η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Γκόγκου, ενώ τρία λεπτά ο Άθλος έκανε αισθητή την παρουσία του στα αντίπαλα καρέ, με τον Σιαμέτη να κάνει από κοντά την προβολή προ κενής εστίας –μετά από άστοχη έξοδο του Χαλάτση σε εκτέλεση κόρνερ του Καραδήμα από τα αριστερά- στη μεγαλύτερη στιγμή που παρουσιάστηκε στους «βυσσινί» να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο του παιχνιδιού, βελτιώνοντας όμως αισθητά την κυκλοφορία της μπάλας, με αποτέλεσμα να πετύχουν ακόμα δύο τέρματα. Στο 56ο λεπτό με κοντινή κεφαλιά του Παπαδόπουλου μετά από γύρισμα μέσα στην περιοχή του προωθημένου Νικογιάννη, ενώ στο 68ο λεπτό έγινε και το 3-0 από τον Κατσαβριά και πάλι, με κοντινή προβολή, μετά από κεφαλιά – πάσα του Βέργα από το πίσω δοκάρι, σε εκτέλεση κόρνερ του Κωστούλα από αριστερά.

Στο 81ο ο νεοεισελθόν Μαρμαγκιόλης βγήκε τετ-α-τετ με τον Γκόγκο, έσπασε τη μπάλα για τον Παπαδόπουλο ώστε να σιγουρέψει το τέρμα, με τον επιθετικό του Αίαντα προ κενής εστίας να διαμορφώνει το τελικό 4-0.

Πριν απο το σφύριγμα της έναρξης, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου φιλάθλου του Εθνικού, Κώστα Κατσούλη.

 

Αίας: Χαλάτσης, Παπανικολόπουλος (62ο Μπούρας), Κοντοβάς, Βέργας, Καλοδήμος, Νικογιάννης (67ο Κορέτα), Κοντογεωργάκης, Μπιρτσάι, Παπαδόπουλος, Κωστούλας, Κατσαβριάς (72ο Μαρμαγκιόλης).

Άθλος: Γκόγκος, Νάκος, Κακασής (70ο λ.τ. Δάρρας), Σιαμουρδάνης, Κουτρογιάννης, Καραδήμας, Τσιγκώνης (77ο Αγραφιώτης), Επίσκοπος, Φάτσης, Σιαμέτης (60ο Νικολάου), Κωτούλας.


Σχετικά Άρθρα

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία “ΝΩΕ 2024” πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Συντονισμού…
Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της  Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη των Μικρών Μηρυκαστικών, ζητά με επιστολή …
Επιμελητήριο Μαγνησίας: Ανοίγει τις πύλες της η Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση 2024

Επιμελητήριο Μαγνησίας: Ανοίγει τις πύλες της η Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση 2024

Μετά από πολύχρονη απουσία από τις εκθεσιακές δραστηριότητες το Επιμελητήριο Μαγνησίας επανέρχεται με τη διοργάνωση της…