• 28 Σεπτεμβρίου, 2014

«Πέρασε» από το Αχίλλειο ο Γ.Σ.Α., 1-3 τον Αχιλλέα (φωτογραφίες)

«Πέρασε» από το Αχίλλειο ο Γ.Σ.Α., 1-3 τον Αχιλλέα (φωτογραφίες)

Για ένα ημίχρονο δυσκολεύθηκε ο Γ.Σ.Α. στη νίκη με 1-3 επί του Αχιλλέα, στο γήπεδο του Αχιλλείου, στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι  φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, με τους γηπεδούχους να δείχνουν αρκετά βελτιωμένοι σε σχέση με το παιχνίδι Κυπέλλου με την Α.Ε. 2002.

Η ομάδα του Αλμυρού μπήκε μπροστά στο σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αραπίτσα στο 20ο λεπτό. Η υπόδειξη του διαιτητή Δημήτρη Κρητικού προήλθε μετά από τράβηγμα της φανέλας του Πλασταρά πάνω στον Ράπτη, εντός της περιοχής. Πέντε λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με κοντινή προβολή του νεαρού Χρήστου Ραχιώτη, μετά από τραγικό λάθος στην αμυντική λειτουργία του Γ.Σ.Α., ενώ με τη συμπλήρωση του ημιώρου οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να προηγηθούν. Ο Πλασταράς εκτέλεσε απ’ ευθείας φάουλ από τα 30 μέτρα, ο Μάνος δεν κατάφερε να συγκρατήσει τη μπάλα, με τον Γουριώτη στην επαναφορά να πιάνει κεφαλιά από τα δύο μέτρα, με τον Μάνο ενστικτωδώς, να μπλοκάρει σταθερά.

Στο 40ο λεπτό το σύνολο του Λευτέρη Καλογήρου πήρε κεφάλι στο σκορ, όταν ο Δανόπουλος εκτέλεσε φάουλ με λόμπα, ο Χατζέλας πήδηξε μπροστά από τον Μακρή που είχε κάνει έξοδο και με κεφαλιά προς τα πίσω έγραψε το 1-2.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τους φιλοξενούμενους να κάνουν τρία τα τέρματά τους στο 58ο λεπτό. Ο Αραπίτσας εκτέλεσε φάουλ απ’ ευθείας -έξω από την περιοχή- ο Μακρής δεν κατάφερε να συγκρατήσει τη μπάλα, με τον Τσιάτσιο να παίρνει το ριμπάουντ και να διαμορφώνει το τελικό 1-3. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για οφ σάιντ του σκορερ, με τον βοηθό σύμφωνα με τον πάγκο του Αχιλλέα, να σηκώνει στιγμιαία τη σημαία, αλλά στη συνέχεια να κατευθύνεται στη σέντρα. Στις διαμαρτυρίες αποβλήθηκε ο αρχηγός του Αχιλλέα, Απόστολος Πλασταράς, με απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα, για εξύβριση του βοηθού.

Στη συνέχεια οι «κυανόλευκοι» ήλεγξαν το ρυθμό, έχοντας και το αριθμητικό πλεονέκτημα, ενώ έχασαν καλές ευκαιρίες με το σουτ του Αραπίτσα στο 60ο λεπτό, να διώχνει –δύσκολα- σε κόρνερ ο Μακρής, ενώ στο 68ο λεπτό, ο Κρανάς εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Μακρή, αλλά ο βοηθός υπέδειξε οφ σάιντ σε παίκτες του Γ.Σ.Α., οι οποίοι δεν βρήκαν τη μπάλα, αλλά μπήκαν στη φάση.

Ο Αχιλλέας ολοκλήρωσε το παιχνίδι με εννιά παίκτες λόγω αποβολής με απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα του Γουριώτη στο 75ο λεπτό, όντας πεσμένος στο έδαφος με τραυματισμό, ενώ για τους φιλοξενούμενους αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Μαλισσόβας, στο 80ο λεπτό.

Αχιλλέας: Μακρής, Γ. Παναγιώτου, Διαμαντής, Πλασταράς, Μαλλιαρός, Τσεκούρας, Χασιώτης, Μάνος (46ο Μπεζάτης), Χρ. Ραχιώτης, Γουριώτης, Αραπίτσας (90ο Αλπίτσης).

Γ.Σ.Α.: Μάνος, Ακριβούσης, Τσιάτσιος, Μιχόπουλος (50ο Μαλισσόβας), Κυριάκος, Ράπτης, Κρανάς, Χειλάς, Χατζέλας (67ο Καπούλας), Δανόπουλος, Αραπίτσας (75ο Τσόγκας).


Σχετικά Άρθρα

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία “ΝΩΕ 2024” πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Συντονισμού…
Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της  Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη των Μικρών Μηρυκαστικών, ζητά με επιστολή …
Επιμελητήριο Μαγνησίας: Ανοίγει τις πύλες της η Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση 2024

Επιμελητήριο Μαγνησίας: Ανοίγει τις πύλες της η Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση 2024

Μετά από πολύχρονη απουσία από τις εκθεσιακές δραστηριότητες το Επιμελητήριο Μαγνησίας επανέρχεται με τη διοργάνωση της…