• 20 Σεπτεμβρίου, 2014

Μεστή εμφάνιση και πρόκριση για τον Πρωτεσίλαο, 2-0 τον Μαγνησιακό (φωτογραφίες)

Μεστή εμφάνιση και πρόκριση για τον Πρωτεσίλαο, 2-0 τον Μαγνησιακό (φωτογραφίες)

Μία άνετη νίκη-πρόκριση πήρε ο Πρωτεσίλαος απέναντι στον Μαγνησιακό, επικρατώντας με 2-0, στο γήπεδο του Πτελεού και πήρε το εισιτήριο για τη φάση των «8».

Οι γηπεδούχοι δεν κινδύνεψαν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού από τους αντιπάλους τους, με τους παίκτες του Μαγνησιακού να μη τελειώνουν καμία φάση μπροστά από τα καρέ του Χρήστου Σχουλή. Απεναντίας, οι παίκτες του Μιχάλη Ανδρωνά επέβαλαν το ρυθμό τους από την αρχή και έχασαν αρκετές ευκαιρίες –κυρίως στο πρώτο 45λεπτο- πετυχαίνοντας δύο τέρματα, από ένα σε κάθε ημίχρονο.

Μόλις στο 8ο λεπτό, οι φτελιανοί έχασαν την πρώτη καλή ευκαιρία τους, όταν  ο Μαρικλέν από τα αριστερά έκανε ωραία πάσα για τον Χρ. Παναγιώτου, με τον τελευταίο να προσπαθεί να πλασάρει την Ανατολή, αλλά ο τελευταίος έπεσε σωστά και μπλόκαρε την μπάλα.

Στο 14ο λεπτό, ο Μαλλιαρός εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, με τον Χρ. Παναγιώτου και πάλι να πιάνει το σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Ανατολή, πριν καταλήξει στην αγκαλιά του.

Στο 31ο λεπτό ο Μαλλιαρός έπιασε ένα καλό σουτ από τα 30 μέτρα, υποχρεώνοντας τον Ανατολή να πέσει στη δεξιά του γωνία και δύσκολα να διώξει σε κόρνερ.

Την εκτέλεση από αριστερά ανέλαβε ο Θ. Κόρκος, με τον. Κ. Κόρκο να πιάνει την κεφαλιά ανενόχλητος μέσα από τη μικρή περιοχή και να ανοίγει το σκορ για τους γηπεδούχους, μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς, στον πάγκο της ομάδας.

Η πρώτη στιγμή που οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν απειλητικοί ήταν στο 44ο λεπτό, όταν ο Τσουρέλης έπιασε το σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, με τον Σχουλή να μην βάζει τα χέρια του κάτω από την μπάλα και αυτή να περνάει δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας και να περνάει κόρνερ.

Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι ζήτησαν την αποβολή του Γιαμαλή, ο οποίος ήταν ο τελευταίος στην άμυνα του Μαγνησιακού και ανέτρεψε τον Μαρικλέν. Ο κ. Δημητριάδης έδειξε μόνο την κίτρινη κάρτα.

Στην επανάληψη ο ρυθμός των γηπεδούχων έπεσε και σε αυτό συνέβαλε και το γεγονός ότι μόλις με τη συμπλήρωση του δεκαλέπτου, ο κ. Δημητριάδης –σωστά- υπέδειξε την άσπρη βούλα του πέναλτι, σε μαρκάρισμα από πίσω του Κατσαμόρα πάνω στον Β. Σιαμανίκο. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γιάννης Παναγιώτου –ο οποίος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την ομάδα του Πτελεού- και διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Ο Μιχάλης Ανδρωνάς μετά τη λήξη του αγώνα, δήλωσε τα εξής στο e-almyros.gr «Ήταν ένα παιχνίδι όπως ακριβώς το περιμέναμε, μιας και είχαμε μελετήσει τον αντίπαλο. Προσπαθήσαμε να τους χτυπήσουμε σε στημένες φάσεις, αφού ξέραμε ότι εκεί ήταν το αδύνατο σημείο τους. Τη φάση του πρώτου γκολ την είχαμε δουλέψει στην προπόνηση και μας βγήκε. Στο δεύτερο ημίχρονο, πετύχαμε γρήγορα ακόμα ένα τέρμα και κάπου εκεί το ματς τελείωσε. Πλέον, αρχίζουμε την προετοιμασία για το παιχνίδι πρεμιέρας με τον Αίαντα. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες μου».

 

Πρωτεσίλαος: Σχουλής, Κραβαρίτης, Θ. Κόρκος, Σιαμουρδάνης, Β. Χασιώτης, Κ. Κόρκος, Β. Σιαμανίκος, Κ. Μαλλιαρός (61ο Ζαφειρίου), Χρ. Παναγιώτου (69ο Λεϊμονής), Ν. Κόρκος (46ο Γ. Παναγιώτου), Μαρικλέν.

Μαγνησιακός: Ανατολής, Γιαμαλής, Ντούρο, Κατσαμόρας, Προβιάς, Οσάφι, Τζήκας (75ο Τσουκαλάς), Οικονόμου (68ο Τσιάνος), Καρακίτσος, Τσουρέλης, Βασιλιώρης (55ο Μωυσίδης).

Ο Μιχάλης Ανδρωνάς μετα τη λήξη του ματς έκανε την παρακάτω δήλωση e-almyros.gr «Κάναμε ευκαιρίες, παίζουμε δυνατά και δεν θέλω να πάρω τα μυαλά όλης της ομάδας αέρα.


Σχετικά Άρθρα

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία “ΝΩΕ 2024” πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Συντονισμού…
Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της  Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη των Μικρών Μηρυκαστικών, ζητά με επιστολή …
Επιμελητήριο Μαγνησίας: Ανοίγει τις πύλες της η Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση 2024

Επιμελητήριο Μαγνησίας: Ανοίγει τις πύλες της η Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση 2024

Μετά από πολύχρονη απουσία από τις εκθεσιακές δραστηριότητες το Επιμελητήριο Μαγνησίας επανέρχεται με τη διοργάνωση της…