• 13 Σεπτεμβρίου, 2014

«Έδειξαν τα δόντια» τους οι Μυρμιδόνες, 3-0 τον Παγασητικό (φωτογραφίες)

«Έδειξαν τα δόντια» τους οι Μυρμιδόνες, 3-0 τον Παγασητικό (φωτογραφίες)

Μεστή εμφάνιση έκαναν οι Μυρμιδόνες στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς κόντρα στον Παγασητικό (ομάδα της Β’ ΕΠΣΘ) και επικράτησαν άνετα με 3-0.

Το σύνολο του Θάνου Θεοδώρου έδειξε ότι χρειάζεται παιχνίδια ακόμα για να «δέσουν» οι παίκτες μεταξύ τους μιας και διαθέτουν πολύ καλές μονάδες.

Ο Αναστασίου στο χώρο του κέντρου οργάνωνε ιδανικά τις επιθέσεις των Μυρμιδόνων, οι δύο ακραίοι είναι εκρηκτικοί και πατάνε συχνά την αντίπαλη περιοχή (Μπουρνάκης και Λάμπρου), ενώ οι δύο στόπερ –Τσαγκαράς και Ευθυμίου- εμπνέουν την απαιτούμενη εμπιστοσύνη, με σωστές τοποθετήσεις σε κάθε φάση.

Τα πρώτο ημίωρο κύλησε χωρίς κάποια μεγάλη φάση, με το παιχνίδι να γίνεται κυρίως μπροστά από την εστία του Κλεάνθη, ο οποίος δήλωσε παρών όποτε χρειάστηκε. Μάλιστα, σε ωραία ατομική ενέργεια του Βασίλη Μάντζιου, ο οποίος πέρασε δύο αντιπάλους και βρέθηκε κατά μέτωπο με την αντίπαλη και έπιασε το σουτ, έκανε ωραία εκτίναξη και αποσόβησε το 1-0. Κάτι που δεν κατάφερε να κάνει στο 33ο λεπτό, όταν ο Αναστασίου με ωραία κάθετη πάσα βρήκε στον Λάμπρου στα αριστερά, με τον τελευταίο να περνάει και τον Κλεάνθη και προ κενής εστίας, έκανε το 1-0.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε μέχρι το 60ο λεπτό, με τους γηπεδούχους να διαμορφώνουν το τελικό 3-0 με δύο τέρματα, από ισάριθμους παίκτες που πέρασαν αλλαγή. Ο Αντζούρης στο 82ο λεπτό, έκανε το 2-0 με κεφαλιά στο πίσω δοκάρι, μετά από σέντρα από τα αριστερά, ενώ το 3-0 διαμόρφωσε ο Τσαπέρος με πλασέ, μετά από ωραία κάθετη πάσα του Αντζούρη, σε κόντα επίθεση για τους γηπεδούχους.

Μυρμιδόνες: Γώγος, Γιαννακόπουλος, Κατσιαβριας, Τσαγκαράς, Ευθυμίου, Φέζο (80ο Αντζούρης), Μπουρνάκης, Αναστασίου, Π. Μπουρχας (72ο Πασχαλούδης), Μάντζιος (60ο Τσαπέρος), Λάμπρου.

Παγασητικός: Κλεάνθης, Σεμιλιέτοφ, Καρέτσος, Τσιμούρτος, Κωνσταντίδης, Αρχοντάκης (83ο Δημητρόπουλος), Μπερτζέμης, Τσαντήλας (70ο Μπατής), Καρανταγλής, Δημόπουλος, Τσαντόπουλος (73ο Δεμερτζής).


Σχετικά Άρθρα

Συνεχίζει τις μεταγραφές ο Πύρασος

Συνεχίζει τις μεταγραφές ο Πύρασος

Λίγες μέρες πριν την έναρξη της αγωνιστικής σεζόν, ο Πύρασος προχώρησε σε ακόμη δύο μεταγραφικές κινήσεις.…
Πρωινό Δελτίο Τύπου Παρασκευή 20-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Παρασκευή 20-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Παρασκευής 20…