• 3 Σεπτεμβρίου, 2014

Καλή εμφάνιση για τον Γ.Σ.Α., 4-0 τον Άρη Μελ.

Καλή εμφάνιση για τον Γ.Σ.Α., 4-0 τον Άρη Μελ.

Αρκετά βελτιωμένος σε όλους τους τομείς παιχνιδιού του σε σχέση με το πρόσωπο που εμφάνισε στους τελευταίους αγώνες προετοιμασίας , παρουσιάστηκε ο Γ.Σ.Α. στο φιλικό ματς με αντίπαλο τον Άρη Μελ., στο Στάδιο Αλμυρού, όπου και επικράτησε με 4-0, το απόγευμα της Τετάρτης.

Οι παίκτες του Λευτέρη Καλογήρου είχαν κατοχή και καλή κυκλοφορία της μπάλας, σωστή ανάπτυξη τόσο από το κέντρο όσο και από τα άρκα και καλά τρεξίματα, δείχνοντας ότι σιγά-σιγά αφομοιώνουν το στυλ παιχνιδιού που τους έχει ζητήσει ο προπονητής τους.

Στην επανάληψη χρησιμοποιήθηκαν ως αλλαγή και οι νεοαποκτηθέντες Γιώργος Καπούλας και Βησσαρίων Μαντζανάς, οι οποίοι έδειξαν ότι χρειάζονται χρόνο για να φθάσουν το επίπεδο φυσικής κατάστασης των συμπαικτών τους, αν και είναι παίκτες που σίγουρα θα βοηθήσουν.

Στο παιχνίδι με τον ΆρηΜελ., ο προπονητής των «κυανολεύκων» παρέταξε την ομάδα του με 4-1-4-1, με τους Πολυμέρου κάτω από τα δοκάρι, Κυριάκο και Ακριβούση κεντρικούς αμυντικούς, Κουρτέλη αριστερά και Φαράντο δεξιά. Μπροστά από αυτούς και σε ελεύθερο ρόλο ο Τσιάτσιος, με την τετράδα του κέντρου να αποτελείται από τους Τσόγκα, Μαλισιώβα, Ράπτη και Αραπίτσα, με μοναδικό προωθημένο τον Χατζέλα.

Το σκορ άνοιξε με τη συμπλήρωση του 20λεπτου με σουτ του Τσόγκα και με το σκορ αυτό οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.

Στην επανάληψη άρχισε η ίδια ενδεκάδα με το σύστημα να μετατρέπεται σε 4-2-3-1 (με την είσοδο του Π. Βούλγαρη στον αγωνιστικό χώρο) και στο 50ο λεπτό μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια που άρχισε από το κέντρο και με πάσα στη δεξιά πλευρά του Τσιάτσιου για τον Φάραντο, με τον τελευταίο να βγάζει τη σέντρα και να βρίσκει αφύλαχτο τον προωθημένο Κουρτέλη. Ο νεαρός μπακ κοντρόλαρε όμορφα, επιχείρησε το αριστερό σουτ και έγραψε το 2-0. Δεν πρόλαβαν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί και ήταν η σειρά του Αλέκου Αραπίτσα να διαμορφώσει το 3-0 με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ έξω από την περιοχή. Το τελικό 4-0 έγραψε ο Κρανάς με σουτ.

Στην επανάληψη πέρασαν ως αλλαγές οι: Γρούνας, Χειλάς, Κρανάς, Μιχόπουλος, Χολέβας, Καπούλας, Μανταζανάς, Π. Βούλγαρης.

Να αναφέρουμε ότι το ερχόμενο Σάββατο 6 Αυγούστου, ο Γ.Σ.Α. θα φιλοξενήσει τον Σαρακηνό στο τελευταίο παιχνίδι προετοιμασίας, στις 6 το απόγευμα. Το ματς αυτό αναμένεται να αποτελέσει πρόβα τζενεράλε ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων, που είναι προγραμματισμένο για το Κύπελλο Ερασιτεχνών στις 13 ή 14 του μηνός.


Σχετικά Άρθρα

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας στην Α’ Τοπική

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας στην Α’ Τοπική

Από τις 14 Απριλίου όταν ολοκληρώθηκε η μεγάλη κατηγορία της περασμένης σεζόν, μέχρι το Σάββατο 21…
Χρ. Μπουκώρος: «Αναγκαίο βήμα η σύμβαση για το έργο αγωγού της λιμνοδεξαμενής Ξηριά Αλμυρού»

Χρ. Μπουκώρος: «Αναγκαίο βήμα η σύμβαση για το έργο αγωγού της λιμνοδεξαμενής Ξηριά Αλμυρού»

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας, κάλεσε σήμερα Τετάρτη (18/9) τον βουλευτή Μαγνησίας Χρήστο Μπουκώρο…
Χρ. Τριαντόπουλος: Ξεκινά η κατασκευή του αγωγού της λιμνοδεξαμενής Ξεριά ύψους 3,6 εκατ. ευρώ στον Αλμυρό

Χρ. Τριαντόπουλος: Ξεκινά η κατασκευή του αγωγού της λιμνοδεξαμενής Ξεριά ύψους 3,6 εκατ. ευρώ στον Αλμυρό

Την Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2024, υπεγράφη στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, υπό τον Υπουργό Υποδομών και…