• 31 Αυγούστου, 2014

Αχιλλέας-Δήμητρα 0-1

Αχιλλέας-Δήμητρα 0-1

Ένα αυτογκόλ του Αργυρίου ήταν αυτό που έκρινε το τελικό αποτέλεσμα στο φιλικό του Αχιλλέα με τη Δήμητρα, στο γήπεδο του Αχιλλείου με αντίπαλο τον Αχιλλέα.

Οι γηπεδούχοι δείχνουν σημάδια βελτίωσης από παιχνίδι σε παιχνίδι και σίγουρα έχουν ακόμα δύο εβδομάδες μέχρι την πρώτη επίσημη υποχρέωση που δεν είναι άλλη από το Κύπελλο Ερασιτεχνών.

Από την άλλη, οι «πράσινοι», κατά ομολογία του προπονητή τους Βαγγέλη Βουρούκου, χάσανε «ένα τσουβάλι ευκαιρίες, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο». Μάλιστα είχαν και δύο δοκάρια στο πρώτο ημίχρονο με τους Ποζιόπουλο και Νικηφοράκη.

Ο Πρόεδρος της ομάδας του Αχιλλέα, Απόστολος Καραδήμος τόνισε τα παρακάτω, μετά τη λήξη του φιλικού «Ο Αχιλλέας έδειξε ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο με αντίπαλο την Δήμητρα. Βελτιωνόμαστε συνεχώς και θα είμαστε έτοιμοι για τις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας μας».

Από την άλλη, ο Βαγγέλης Βουρούκους σημείωσε «Χάσαμε ένα τσουβάλι ευκαιρίες. Φιλικό παιχνίδι ήταν, αλλά θα πρέπει τις ευκαιρίες να τις κάνουμε γκολ, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα μας στοιχίσει η αστοχία αυτή στο πρωτάθλημα. Έμεινα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών, μιας και παίξαμε καλά, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Θα

 

Αχιλλέας: Μακρής, Χρ. Ραχιώτης,  Αργυρίου (65ο Πίνας), Τσουκάρας (46ο Διαμαντής), Γ. Ραχιώτης (70ο Αλπίτσης), Τσεκούρας (70ο Καλτσάς), Χασιώτης, Μάνος (46ο Μαλλιαρός), Γουριώτης (75ο Γ. Παναγιώτου), Πλασταράς.

Δήμητρα: Γκιούρκης, Γκαρνίδης, Γοδενόπουλος, Αντωνιάδης, Νικηφοράκης, Ποζιόπουλος, Ιωάννου, Σιαμέτης, Μ. Παυλίδης, Κ. Παυλίδης, Νιάκας.

Στην επανάληψη αγωνίστηκαν για την ομάδα της Δήμητρας οι Ραμαντάνης, Χατζηγεωργίου, Αράπης και Κωτσός

Το επόμενο προγραμματισμένο φιλικό για την Δήμητρα είναι την ερχόμενη Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου, με τον Πυρασο στο γήπεδο της Ευξεινούπολης. Αυτό είναι και το τελευταίο προγραμματισμένο φιλικό, μιας και υπάρχει κενή ημερομηνία το ερχόμενο σαββατοκύριακο. Θα γίνει προσπάθεια να κλειστεί κάποιο φιλικό, αλλά αν δεν καταστεί δυνατόν, θα γίνει εσωτερικό διπλό.


Σχετικά Άρθρα

Αγραφιώτης – Παπούτσια και ρούχα για τις σπορ στιγμές σας

Αγραφιώτης – Παπούτσια και ρούχα για τις σπορ στιγμές σας

Δεκαετίες ντύνουμε τις σπορ στιγμές σας με αθλητικά παπούτσια και είδη ρουχισμού. Επιλέγουμε άνετα και επώνυμα…
Εγκαίνια παιδιατρείου Μηλιώνη Περικλή στη Νέα Αγχίαλο – Ευχαριστήριο

Εγκαίνια παιδιατρείου Μηλιώνη Περικλή στη Νέα Αγχίαλο – Ευχαριστήριο

Σε έναν σύγχρονο χώρο, ειδικά προσαρμοσμένο για τους μικρούς μας ήρωες, εγκαινιάστηκε το παιδιατρείο του Περικλή…
Νεκρολογία Παναγιώτη Αραμπατζή Εκπαιδευτικού

Νεκρολογία Παναγιώτη Αραμπατζή Εκπαιδευτικού

Αγαπημένε μου νονέ, Τα λόγια βρίσκονται πραγματικά φτωχά για να εκφράσουν το πόσο σπουδαίος άνθρωπος ήσουν…