• 27 Αυγούστου, 2014

Δήμητρα-Σαρακηνός 0-2 – Β. Βουρούκος: Συνεχίζουμε τη δουλειά μας (φωτογραφίες)

Δήμητρα-Σαρακηνός 0-2 – Β. Βουρούκος: Συνεχίζουμε τη δουλειά μας (φωτογραφίες)

Δεν ικανοποίησε η Δήμητρα με την απόδοσή της ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, στο φιλικό παιχνίδι με τον Σαρακηνό στο γήπεδο της Ευξεινούπολης και ηττήθηκε με 0-2. Οι παίκτες του Βαγγέλη Βουρούκου φάνηκαν επηρεασμένοι από τη βαριά προετοιμασία και δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν κινδύνους μπροστά από την εστία του Σαρακηνού, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι συνέχισαν να αντιμετωπίζουν προβλήματα στο χώρο της μεσαίας γραμμής, ενώ απείλησαν για πρώτη φορά ουσιαστικά μετά το 70ο λεπτό, όταν σε γέμισμα του Γκιούρκη, ο νεοεισελθόντας Θανάσης Παρίσης πήρε την κεφαλιά και τροφοδότησε τον Ηλία Τσιάρα, ο οποίος έφθασε μπροστά από τον Πλακαρό, αλλά από πλάγια θέση έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Πέντε λεπτά αργότερα ο Παρίσης, έπιασε ένα ξαφνικό δυνατό σουτ από αριστερά, με τη μπάλα να σταματάει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων της εστίας των φιλοξενούμενων.

Για το σύνολο του Κώστα Μπράτσου, ο Αντωνίου σκόραρε δύο φορές προ κενής εστίας. Η πρώτη στο 60ο λεπτό μετά από ασίστ του Ακτσιαλή και τη δεύτερη μετά από ωραία προσπάθεια του Κατή από αριστερά και πάλι προ κενής εστίας, διαμόρφωσε το τελικό 0-2. Στο 75ο λεπτό απειλήθηκε διακοπή του ματς, όταν ο Ραμαντάνης έκανε σκληρό φάουλ πάνω στον Κολιαμήτρα, με τον προπονητή του Σαρακηνού να ζητάει από τους παίκτες να τον ακολουθήσουν στα αποδυτήρια. Τελικά, με παρέμβαση του Βαγγέλη Βουρούκου, ο οποίος έκανε αλλαγή τον Δαμιανό Ραμαντάνη, συνεχίστηκε το παιχνίδι και ολοκληρώθηκε.

Μετά το πέρας του φιλικού ο Βαγγέλης Βουρούκος δήλωσε τα εξής: Είμαι ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές. Μην ξεχνάμε ότι τα πόδια είναι βαριά, από σκληρές προπονήσεις. Δεν σταματάμε τις προπονήσεις για τα φιλικά. Την ώρα που πρέπει, θα είμαστε έτοιμοι για τις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας μας. Συνεχίζουμε τη δουλειά. Η ομάδα έδειξε ότι χτίζει χαρακτήρα».

Το επόμενο φιλικό είναι προγραμματισμένο φιλικό είναι την ερχόμενη Κυριακή, 31 Αυγούστου, με τον Αχιλλέα στο Αχίλλειο, ενώ την ερχόμενη Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου, οι «πράσινοι» θα υποδεχθούν τον Πύρασο.

Δήμητρα (1ο ημίχρονο): Γκιούρκης, Γκαρνίδης, Ιωάννου, Αντωνιάδης, Ξηρομερήσιος, Θωμαΐδης, Σιαμέτης, Ποζιόπουλος, Νιάκας (25ο Βογιατζής), Μ. Παυλίδης, Τιμπλαλέξης.

(2ο ημίχρονο): Γκιούρκης, Γκαρνίδης, Ιωάννου, Γοδενόπουλος, Ξηρομερήσιος, Νικηφοράκης, Κωτσός, Καρατέεβ, Βογιατζής (68ο Ραμαντάνης, 75ο Σιαμέτης), Τσιάρας, Τσάμης.


Σχετικά Άρθρα

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας στην Α’ Τοπική

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας στην Α’ Τοπική

Από τις 14 Απριλίου όταν ολοκληρώθηκε η μεγάλη κατηγορία της περασμένης σεζόν, μέχρι το Σάββατο 21…
Χρ. Μπουκώρος: «Αναγκαίο βήμα η σύμβαση για το έργο αγωγού της λιμνοδεξαμενής Ξηριά Αλμυρού»

Χρ. Μπουκώρος: «Αναγκαίο βήμα η σύμβαση για το έργο αγωγού της λιμνοδεξαμενής Ξηριά Αλμυρού»

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας, κάλεσε σήμερα Τετάρτη (18/9) τον βουλευτή Μαγνησίας Χρήστο Μπουκώρο…
Χρ. Τριαντόπουλος: Ξεκινά η κατασκευή του αγωγού της λιμνοδεξαμενής Ξεριά ύψους 3,6 εκατ. ευρώ στον Αλμυρό

Χρ. Τριαντόπουλος: Ξεκινά η κατασκευή του αγωγού της λιμνοδεξαμενής Ξεριά ύψους 3,6 εκατ. ευρώ στον Αλμυρό

Την Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2024, υπεγράφη στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, υπό τον Υπουργό Υποδομών και…