• 20 Αυγούστου, 2014

Διεκόπη στο 80ο λεπτό το ματς προετοιμασίας Γ.Σ.Α.-Δήμητρα

Διεκόπη στο 80ο λεπτό το ματς προετοιμασίας Γ.Σ.Α.-Δήμητρα

Διεκόπη στο 80ο λεπτό από τον διαιτητή της αναμέτρησης το παιχνίδι προετοιμασίας ανάμεσα σε Γ.Σ.Α. και Δήμητρα. Στο δεύτερο ημίχρονο τα μαρκαρίσματα ήταν ιδιαίτερα σκληρά σε κάποιες περιπτώσεις και τα νεύρα των ποδοσφαιριστών τεντωμένα.

Ένα μαρκάρισμα από πίσω του Αντωνιάδη πάνω στον Κρανά -κι αφού είχαν προηγηθεί άλλα στη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου με πρωταγωνιστές άλλους παίκτες- ήταν η αφορμή για τον διαιτητή Χαρβάλα να αποσυρθεί στα αποδυτήρια μαζί με τους βοηθούς του και να λήξει το παιχνίδι δέκα λεπτά πριν συμπληρωθούν τα ενενήντα.

Μάλιστα, απειλήθηκαν και διαπληκτισμοί, αλλά η επέμβαση των ψυχραιμότερων απέτρεψαν τα χειρότερα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η Δήμητρα εμφανίστηκε σαφώς ανώτερη στο πρώτο 45λεπτο. Το σύνολο του Βαγγέλη Βουρούκου είχε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας και δημιουργούσε καλές προϋποθέσεις σε κάθε επίθεση που έκανε, ενώ και αμυντικά δεν απειλήθηκε καθόλου.

Από την άλλη, ο Γ.Σ.Α. δεν μπορούσε να αναπτύξει το παιχνίδι του, μιας και ήταν ευδιάκριτη η απουσία κάποιου παίκτη που θα πάρει πρωτοβουλίες. Οι «πράσινοι» δημιούργησαν την πρώτη καλή ευκαιρία στο 5ο λεπτό, όταν ο Γκαρνίδης εκτέλεσε φάουλ από δεξιά, με τον Θωμαΐδη να πιάνει την κεφαλιά ανενόχλητος στην «καρδιά» της άμυνας, αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ. Στο 15ο λεπτό ο Ποζιόπουλος εκτέλεσε φάουλ από δεξιά, με τη μπάλα να περνάει δίπλα από την αριστερή συμβολή των δοκών του Πολυμέρου.

Με τη συμπλήρωση του ημιώρου ο Γκαρνίδης εκτέλεσε φάουλ από δεξιά, με τον Ξηρομερήσιο να πιάνει την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής και να διαμορφώνει το 0-1.

Ο Γ. Ξηρομρήσιος ανοίγει το σκορ με τη συμπλήρωση του ημιώρου

Στο πρώτο ημίχρονο οι συνθέσεις των ομάδων ήταν οι εξής:

Γ.Σ.Α.: Πολυμέρου, Ακριβούσης, Μπέης, Γρούνας, Μιχόπουλος, Τσόγκας, Ακρίβος, Ράπτης, Ν. Βούλγαρης, Καράτερζης, Βασίλι.

Δήμητρα: Γκιούρκης, Γκαρνίδης, Γοδενόπουλος (78ο Χατζηγεωργίου), Κ. Παυλίδης, Ξηρομερήσιος (66ο Τσάμης), Θωμαΐδης, Ποζιόπουλος, Ιωάννου (60ο Καρατέεβ), Νιάκας (46ο Νικηφοράκης), Μ. Παυλίδης, Τιμπλαλέξης (70ο Αντωνιάδης).

Στην επανάληψη ο Λευτέρης Καλογήρου κράτησε στο γήπεδο από την αρχική ενδεκάδα τους Ράπτη και Ακριβούση και πέρασε τους εξής: Κόττορας, Κουρτέλης, Π. Βούλγαρης, Κυριάκος, Τσιάτσιος, Μαλισιώβας, Χειλάς, Κρανάς, Αραπίτσας. Από την άλλη, η Δήμητρα παρέταξε την ίδια ενδεκάδα, με μοναδική αλλαγή τον Βαγγέλη Νικηφοράκη, ο οποίος πέρασε στη θέση του Νιάκα.

Οι γηπεδούχοι εμφανίστηκαν σαφώς βελτιωμένοι στο δεύτερο ημίχρονο και απείλησαν με τον Κρανά, ο οποίος αστόχησε από κοντά. Μεγαλύτερη ευκαιρία ήταν αυτή του Αντώνη Ράπτη στο 65ο λεπτό, ο οποίος επωφελήθηκε από κόντρες, έγινε κάτοχος της μπάλας, αλλά μπροστά από τον Γκιούρκη το σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ.

Στο 70ο λεπτό ο Βαγγέλης Νικηφοράκης εκτέλεσε φάουλ από τα 40 μέτρα, με τη μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Πέντε λεπτά αργότερα ανέλαβε εκτέλεση από το ίδιο σημείο περίπου, στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνία του Κόττορα για το 0-2.

Στη συνέχεια ακολούθησαν σκληρά μαρκαρίσματα με τον διαιτητή Χαρβάλα να κάνει τις πρώτες συστάσεις στους πάγκους για να ηρεμήσουν τους παίκτες τους ή να τους κάνουν αλλαγή.

 


Σχετικά Άρθρα

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία “ΝΩΕ 2024” πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Συντονισμού…
Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της  Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη των Μικρών Μηρυκαστικών, ζητά με επιστολή …
Επιμελητήριο Μαγνησίας: Ανοίγει τις πύλες της η Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση 2024

Επιμελητήριο Μαγνησίας: Ανοίγει τις πύλες της η Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση 2024

Μετά από πολύχρονη απουσία από τις εκθεσιακές δραστηριότητες το Επιμελητήριο Μαγνησίας επανέρχεται με τη διοργάνωση της…