• 28 Ιουλίου, 2014

Με νέα πρόσωπα η «πρώτη» προπόνηση του Γ.Σ.Α. (φωτογραφίες)

Με νέα πρόσωπα η «πρώτη» προπόνηση του Γ.Σ.Α. (φωτογραφίες)

Με πολλά νέα πρόσωπα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 28 Ιουλίου η πρώτη συγκέντρωση και προπόνηση του Γ.Σ.Α. για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Στην επίσημη πρώτη της ομάδας βρέθηκαν οι εφτά από τους νέους παίκτες που ανακοινώθηκαν πριν από μερικές ημέρες, καθώς και πέντε ποδοσφαιριστές οι οποίοι έκαναν προπόνηση αλλά ακόμα δεν έχουν φέρει το δελτίο του. Πρόκειται για τους Σταύρο Αξιώτη, από την Ακρόπολη, Αντώνη Ράπτη από τον Αχιλλέα Δομοκού, Δημήτρη Χολέβα από τον Αστέρα,  και Γιάννη Ντόντο από τον Απόλλων Καν. και Αλέκος  Κατσίκης από το Περιβόλι. Οι προαναφερόμενοι αναμένεται να ανακοινωθούν και επίσημα από τη Διοίκηση του Γ.Σ.Α. τις επόμενες ημέρες, μιας και σύμφωνα με παράγοντες των «κυανόλευκων» απομένουν τα τυπικά. Απόντες από την πρώτη προπόνηση ελέω επαγγελματικών υποχρεώσεων ήταν οι Χρήστος Γρούνας, Γιάννης Χατζέλας και Δημήτρης Κότορας.

Αναλυτικά στην πρώτη προπόνηση ήταν οι: Παναγιώτης Βούλγαρης, Αλέκος Αραπίτσας, Στέλιος Τσιάτσιος, Σάββας Φαράντος, Νίκος Βούλγαρης, Μάνθος Χειλάς, Μιχάλης Μπούσης, Βίκτωρ Κουρτέλης, Κώστας Μπίνας, Ραφαήλ Μιχόπουλος, Σταύρος Καράτερζης (οι προαναφερόμενοι παρέμειναν από το περυσινό ρόστερ), Αργύρης Κυριάκος, Κώστας Κρανάς, Δημοσθένης Τσόγκας, Γιώργος Δανόπουλος, Μάκης Μάνος, Ηλίας Θεοδωρίδης, Λεωνίδας Κωτούλας, , Γιάννης Ακριβούσης, Ιάσονας Ακρίβος, Γιώργος Αυγουλάς, Αντώνης Ράπτης, Σταύρος Αξιώτης, Γιάννης Ντόντος, Αλέκος Κατσίκης, Δημήτρης Χολέβας, Γιάννης Μπέης και Χρήστος Βασίλη.

Ο Αντώνης Ράπτης έδωσε το «παρών» στην πρώτη προπόνηση. Τις προηγούμενες ημέρες δοκιμάστηκε από ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας. Σε περίπτωση που τον ειδοποιήσουν θα αποχωρήσει, ειδάλλως θα ανήκει στο ρόστερ του Γ.Σ.Α.

Η πρώτη συγκέντρωση άρχισε με βίντεο και ομιλία του Λευτέρη Καλογήρου στους ποδοσφαιριστές, η οποία ήταν «κλειστή» για τους εκπροσώπους του Τύπου, ενώ ακολούθησε η πρώτη προπόνηση.

Ο προπονητής του Γ.Σ.Α., Λευτέρης Καλογήρου, έκανε την παρακάτω δήλωση, με αφορμή την έναρξη της νέας χρονιάς: «Σήμερα γίνεται ένα νέο ξεκίνημα για τον ιστορικό αυτό Σύλλογο με υψηλούς στόχους όπως η ιστορία και το παρελθόν αυτής της ομάδας το επιτάσσει.

Διοίκησης, ποδοσφαιριστές κι εγώ, αντιλαμβανόμαστε την ευθύνη να υπηρετούμε αυτό το Σύλλογο και με νέα φιλοσοφία, ενωμένοι και ταπεινοί θα προσπαθήσουμε σε βάθος χρόνου να φέρουμε το ποδοσφαιρικό τμήμα σε υψηλότερο επίπεδο.

Η επιτυχία στο ποδόσφαιρο δεν είναι στόχος, αλλά το αποτέλεσμα ομαδικής εργασίας σε πολλά επίπεδα. Θα δώσουμε ιδιαίτερο βάρος στον τομέα της οργάνωσης και διοικητικής μέριμνας και παράλληλα θα χτίσουμε με σύμμαχό μας το χρόνο, μια νέα ομάδα, καθώς το ρόστερ έχει ανανεωθεί κατά 40-50% περίπου.

Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον Βασίλη Αργυρόπουλο, έναν νέο και άφθαρτο στο χώρο παράγοντα, με σύγχρονες αντιλήψεις και για τον αθλητισμό γενικότερα με τον οποίο μοιραζόμαστε κοινά οράματα, για το αμείωτο ενδιαφέρον που δείχνει για το Σύλλογο και τα μέλη του Δ.Σ. για την έως τώρα άψογη συνεργασία μας.

Θέλουμε να επιστρέψει ο κόσμος του Αλμυρού στο γήπεδο και υπόσχομαι προσωπικά εγώ κι οι παίκτες μας να κάνουμε τα πάντα για να τον ανταμείψουμε.

Καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία σε όλους».


Σχετικά Άρθρα

Ζ. Μακρή: «Μέχρι και την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου η υποβολή δικαιολογητικών για το 2%»

Ζ. Μακρή: «Μέχρι και την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου η υποβολή δικαιολογητικών για το 2%»

Η Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και βουλευτής Ν. Μαγνησίας Ζέττα Μ. Μακρή, παρακολουθώντας στενά την…
Εγκαίνια μουσειακών χώρων από το Επιμελητήριο Μαγνησίας

Εγκαίνια μουσειακών χώρων από το Επιμελητήριο Μαγνησίας

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας μετά τον επιτυχή εορτασμό των 100 χρόνων από την ίδρυσή του, προχώρησε, σε…
Η καρδιά της επιμελητηριακής κοινότητας «χτυπά» το Σαββατοκύριακο 21-22 Σεπτεμβρίου στο Βόλο

Η καρδιά της επιμελητηριακής κοινότητας «χτυπά» το Σαββατοκύριακο 21-22 Σεπτεμβρίου στο Βόλο

Με αφορμή τα εγκαίνια της Πανθεσσαλικής Πολυκλαδικής Έκθεσης και των μουσειακών χώρων του Επιμελητηρίου Μαγνησίας θα…