• 23 Ιουλίου, 2014

Γλέντι μέχρι πρωίας στο χορό του Απόλλωνα Κροκίου

Γλέντι μέχρι πρωίας στο χορό του Απόλλωνα Κροκίου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η εκδήλωση του Αθλητικού Συλλόγου «Απόλλων» Κροκίου, το βράδυ της Κυριακής 20 Ιουλίου, στον προαύλιο χώρο του πρώην δημοτικού σχολείου του χωριού.

Η προσέλευση του κόσμου, όπως και τις δύο προηγούμενες φορές, ήταν εντυπωσιακή, καθώς και η οργάνωση και η εξυπηρέτηση από τα μέλη της ομάδας, που με χαρά και υπευθυνότητα προσέφεραν τις υπηρεσίες τους, προκειμένου να μείνουν ευχαριστημένοι όλοι οι επισκέπτες.

Ο Πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου, Δημήτρης Καρακίτσος, εκ μέρους της Διοίκησης, ευχαρίστησε θερμά όλους τους φίλους της ομάδας που κάθε χρόνο βρίσκονται δίπλα της, παρέχοντας την αμέριστη βοήθεια και συμπαράστασή τους.

Η λαχειοφόρος που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της βραδιάς έδωσε την ευκαιρία σε αρκετούς τυχερούς να κερδίσουν πλούσια δώρα, προσφορά των καταστημάτων της τοπικής αγοράς του Αλμυρού, και σε κάποιους …λίγο πιο τυχερούς να κάνουν δωρεάν διακοπές στην Κεφαλονιά, τη Σκιάθο και την Άφησσο, γεγονός για το οποίο φρόντισαν οι υπεύθυνοι της διοργανώτριας ομάδας, θέλοντας να ανταποδώσουν την τιμή που τους έγινε από τον κόσμο ο οποίος παραβρέθηκε στην εκδήλωση.

Τη μουσικοχορευτική διασκέδαση ανέλαβαν ο Δημήτρης Γακιόπουλος και η Φιλίτσα Ευαγγελινού  – τραγούδι, ο Στέργιος Αποστολίνας – κλαρίνο, ο Τάσος Μισοκέφαλος – μπουζούκι, ο Μανώλης Δίγκας – πλήκτρα και ο Σωτήρης -Ράπτης – ντραμς, πλήρης ζωντανή ορχήστρα που πυροδότησε το κέφι των παρευρισκομένων και το γλέντι που καλά κράτησε, μέχρι πρωίας.

Δέσποινα Κοτζιαπαναγιώτου


Σχετικά Άρθρα

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

Δεν έλειψαν και φέτος οι παραβιάσεις σε σπίτια στον Αλμυρό τις ημέρες του παζαριού. Σε μία…
32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η 4 εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου…
Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Η Α’ Τοπική αρχίζει στις 21-22 Σεπτεμβρίου, η Β’ στις 28-29 Σεπτεμβρίου και η Γ’ στις…