• 3 Ιουλίου, 2014

Και επίσημα στον Πύρασο ο Σπύρος Χαλάτσης

Και επίσημα στον Πύρασο ο Σπύρος Χαλάτσης

Όπως από την περασμένη εβδομάδα σας είχαμε ενημερώσει από την έντυπη έκδοση του “Λαού του Αλμυρού”, ο Σπύρος Χαλάτσης θα αγωνίζεται από τη νέα χρονιά στον Πύρασο, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από την ομάδα της Νέας Αγχιάλου.Η Διοίκηση του Πυράσου εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του Πυράσου Νέας Αγχιάλου ανακοινώνει ότι ο τερματοφύλακας Σπύρος Χαλάτσης θα αγωνίζεται με την ομάδα μας την επόμενη σεζόν 2014-2015. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ΓΣ Αλμυρού, Λεβαδειακό, Φωκικό, Αιολικό, Παναυπλιακό, Λουτράκι, Χαλκίδα, Αίαντα Σούρπης και ΓΣ Αλμυρού.

Δήλωση του Σπύρου Χαλάτση στο www.pyrasos.com: «Είναι χαρά και τιμή μου που θα αγωνιστώ στον Πύρασο, το πιο γυγιές σωματείο στη Μαγνησία που κάθε χρόνο έχει μεγάλους στόχους και καταφέρνει μέσα από τη σωστή οργάνωσή του να τους πετυχαίνει. Είναι πρόκληση για εμένα και την ομάδα η συμμετοχή στη Γ” Εθνική. Εύχομαι να πραγματοποιηθούν οι στόχοι που θα τεθούν κι εγώ θα προσπαθήσω να διακριθώ μέσα από την ομάδα, να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις τον Πύρασο. Πιστεύω ακράδαντα ότι όλα θα πάνε καλά, το νέο πρωτάθλημα αναμένεται να είναι πολύ δυνατό αλλά και ο Πύρασος πολύ ανταγωνιστικός. Η διοίκηση κράτησε τον κορμό των τελευταίων ετών και προχωράει το μεταγραφικό της σχεδιασμό με στόχο να δημιουργήσει ένα ιδιαίτερα αξιόμαχο σύνολο. Είμαι χαρούμενος που θα αποτελέσω μέρος αυτής της ομάδας στην ιστορική πρώτη σεζόν στη Γ’ Εθνική».


Σχετικά Άρθρα

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

Δεν έλειψαν και φέτος οι παραβιάσεις σε σπίτια στον Αλμυρό τις ημέρες του παζαριού. Σε μία…
32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η 4 εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου…
Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Η Α’ Τοπική αρχίζει στις 21-22 Σεπτεμβρίου, η Β’ στις 28-29 Σεπτεμβρίου και η Γ’ στις…