• 23 Ιουνίου, 2014

«Εξάσφαιροι» οι Παλαίμαχοι του Γ.Σ.Α. σε αγώνα με τους Σοφάδες

«Εξάσφαιροι» οι Παλαίμαχοι του Γ.Σ.Α. σε αγώνα με τους Σοφάδες

Αρκετά βελτιωμένοι και με νέα πρόσωπα στη σύνθεσή τους, παρουσιάστηκαν οι Παλαίμαχοι του Γ.Σ.Α., στο δεύτερο κατά σειρά αγώνα  που έδωσαν το βράδυ της Κυριακής 22 Ιουνίου στο Στάδιο Αλμυρού, όπου υποδέχθηκαν τους Παλαίμαχους των Σοφάδων Καρδίτσας.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι οι «κυανόλευκοι» επικράτησαν με 6-4, με τον Ποσειδώνα Νικηφοράκη να …σερβίρει και τους Χρήστο Γκόβαρη, Λεωνίδα Κωτούλα και Αριστοτέλη Χατζηδημητρίου  να εκτελούν με υψηλά ποσοστά ευστοχίας.

Το σκορ άνοιξε στο 30ο λεπτό, μετά από υπέροχη σέντρα ακριβείας του Ποσειδώνα Νικηφοράκη από αριστερά, ο Χρήστος Γκόβαρης ήταν σε επίκαιρη θέση μέσα στην περιοχή και με ψηλοκρεμαστό πλασέ έγραψε το 1-0. Πέντε λεπτά αργότερα ο Αριστοτέλης Χατζηδημητρίου πέρασε τρεις αντιπάλους και με δυνατό διαγώνιο σουτ διπλασίασε τα τέρματα για τους γηπεδούχους. Το 3-0 διαμόρφωσε ο Λεωνίδας Κωτούλας με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Νικηφοράκη, ενώ το ημίχρονο έκλεισε με ένα ακόμα όμορφο γκολ με τους ίδιους δράστες.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τρία τέρματα του Μπάμπη Προσγολίτη και ένα του Κάια, αλλά μέχρι τη λήξη του αγώνα οι Γκόβαρης και Χατζηδημητρίου διαμόρφωσαν το τελικό 6-4.

Η αρχική ενδεκάδα για τους παλαίμαχους του Γ.Σ.Α. ήταν οι Δημήτρης Παπανάτσιος, Νίκος Ράπτης, Νίκος Μάτζαρης, Δημήτρης Κουτσουράκης, Χρήστος Γρούνας, Λευτέρης Φωτιάδης, Γιώργος Νανάς, Απόστολος Μπασαγιάννης, Χρήστος Γκόβαρης, Γιώργος Μακανίκας, Αριστοτέλης Χατζηδημητρίου. Αλλαγές πέρασαν οι Απόστολος Καραδήμος, Ποσειδώνας Νικηφοράκης, Γρηγόρης Σιούτης, Λευτέρης Ευαγγελόπουλος, Δημήτρης Κωτούλας, Λεωνίδας Κωτούλας. Δεν αγωνίστηκαν οι Κώστας Πρατής και Κώστας Καράτερζης οι οποίοι τα έδωσαν …όλα με το χιούμορ τους και τα πειράγματά τους στον πάγκο της ομάδας.

Η αρχική ενδεκάδα για τους παλαίμαχους των Σοφάδων ήταν οι Ν. Κάκκος, Δ. Αλεξόπουλος, Δ. Ριζογιάννης, Δ. Κουτσόπουλος, Γ. Αθανασόπουλος, Γ. Τάντος, Ν. Αθανασόπουλος, Μ. Προσγολίτης, Σ. Κάιας, Β. Μπαϊράμης, Β. Μανασής. Στον πάγκο ήταν και πέρασαν αλλαγή οι Θ. Γρίβας, Δ. Δοξαράς, Σ. Εκίζογλου, Β. Τσακουλακιώτης, Σ. Εκίζογλου.


Σχετικά Άρθρα

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας στην Α’ Τοπική

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας στην Α’ Τοπική

Από τις 14 Απριλίου όταν ολοκληρώθηκε η μεγάλη κατηγορία της περασμένης σεζόν, μέχρι το Σάββατο 21…
Χρ. Μπουκώρος: «Αναγκαίο βήμα η σύμβαση για το έργο αγωγού της λιμνοδεξαμενής Ξηριά Αλμυρού»

Χρ. Μπουκώρος: «Αναγκαίο βήμα η σύμβαση για το έργο αγωγού της λιμνοδεξαμενής Ξηριά Αλμυρού»

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας, κάλεσε σήμερα Τετάρτη (18/9) τον βουλευτή Μαγνησίας Χρήστο Μπουκώρο…
Χρ. Τριαντόπουλος: Ξεκινά η κατασκευή του αγωγού της λιμνοδεξαμενής Ξεριά ύψους 3,6 εκατ. ευρώ στον Αλμυρό

Χρ. Τριαντόπουλος: Ξεκινά η κατασκευή του αγωγού της λιμνοδεξαμενής Ξεριά ύψους 3,6 εκατ. ευρώ στον Αλμυρό

Την Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2024, υπεγράφη στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, υπό τον Υπουργό Υποδομών και…