• 9 Ιουνίου, 2014

Λ. Καλογήρου: Με υπομονή, ταπεινότητα και χωρίς αλλαζονεία

Λ. Καλογήρου: Με υπομονή, ταπεινότητα και χωρίς αλλαζονεία

Με τον Λευτέρη Καλογήρου στον πάγκο θα πορευθεί ο Γ.Σ.Α. τη νέα αγωνιστική χρονιά. Η συνεργασία των δύο πλευρών επισημοποιήθηκε και πλέον έχει αρχίσει ο σχεδιασμός, ώστε ο ιστορικός Σύλλογος να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικός στο πρωτάθλημα 2014-2015.

Σειρά παίρνουν οι συζητήσεις με τους παίκτες και πολλά αναμένεται να ξεκαθαρίσουν στη συνάντηση που θα έχει ο νέος προπονητής των «κυανολεύκων» με τη Διοίκηση του Συλλόγου, την Τρίτη 10 Ιουνίου, στις 8 το βράδυ, στα γραφεία του Συλλόγου, στο Στάδιο Αλμυρού. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, στην ίδια συνάντηση έχουν κληθεί να συμμετάσχουν όλοι οι παίκτες του Γ.Σ.Α., ώστε να γνωριστούν με το νέο προπονητή τους.

Πρωταρχικός στόχος της Διοίκησης και του νέου προπονητή είναι να παραμείνει ο περυσινός κορμός της ομάδας, στόχος που βρίσκεται σε καλό δρόμο και υπάρχουν οι προϋποθέσεις να συμβεί κάτι τέτοιο.

Ο νέος προπονητής του Γ.Σ.Α. έκανε τις παρακάτω δηλώσεις στο e-almyros.gr: “Θα κινηθούμε στην περυσινή κατεύθυνση, όπου η ομάδα μας θα απαρτίζεται απο νεαρούς και ντόπιους παίκτες, αφού παραμείνει κι ο κορμός πάνω στον οποίο στηρίχθηκε η πορεία. Χρειάζεται πλάνο διετίας-τριετίας, ώστε να αναδιοργανωθεί το ποδοσφαιρικό τμήμα και να μπορέσει ο Σύλλογος να σταθεί σε μία παραπάνω κατηγορία. Για να συμβούν αυτά χρειάζονται υπομονή, ταπεινότητα και να μην έχουν αλλαζονεία” και προσθέτει τα εξής: “Αναλαμβάνω  την τεχνική ηγεσία του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΓΣΑ συναισθανόμενος την ευθύνη να καθοδηγήσω αυτόν τον ιστορικό Σύλλογο. Στα δύσκολα χρόνια που διανύουμε και εν μέσω της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης προβάλλεται ακόμη πιο επιτακτικά η ανάγκη οι ποδοσφαιρικοί Σύλλογοι να επενδύσουν στο χρόνο μέσα από ένα μακροχρόνιο πλάνο ανάπτυξης νεαρών ποδοσφαιριστών. Ενωμένοι Δ.Σ., προπονητής και παίκτες θα εργαστούμε στα πλαίσια μιας γενικής αναδιοργάνωσης και εκσυγχρονισμού του τμήματος (εγκαταστάσεις, υλικοτεχνικός εξοπλισμός, διοικητική μέριμνα, αναβάθμιση τμημάτων υποδομής) με ορίζοντα τριετίας μέσα στο διάστημα  του οποίου το τμήμα στηριζόμενο αποκλειστικά και μόνο σε δικό του έμψυχο υλικό  να διεκδικήσει την συμμετοχή του σε πρωτάθλημα εθνικής  κατηγορίας. Σε αυτή την προσπάθεια είναι απαραίτητη η συστράτευση όλων όσων περιβάλλουν το Σύλλογο καθώς το ποδόσφαιρο είναι πρωτίστως ομαδική υπόθεση.

‘’  ένας  στόχος  χωρίς σχέδιο είναι απλά μία ευχή ‘’

Antoin de saint-exupery  (1900-1940)  Γάλλος συγγραφέας


Σχετικά Άρθρα

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία “ΝΩΕ 2024” πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Συντονισμού…
Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της  Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη των Μικρών Μηρυκαστικών, ζητά με επιστολή …
Επιμελητήριο Μαγνησίας: Ανοίγει τις πύλες της η Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση 2024

Επιμελητήριο Μαγνησίας: Ανοίγει τις πύλες της η Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση 2024

Μετά από πολύχρονη απουσία από τις εκθεσιακές δραστηριότητες το Επιμελητήριο Μαγνησίας επανέρχεται με τη διοργάνωση της…