• 7 Ιουνίου, 2014

Την Τετάρτη η 9η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Την ερχόμενη Τετάρτη  11 Ιουνίου 2014 στις  20:00 συγκαλείται πρώτη φορά μετά τις εκλογές το Δημοτικό Συμβούλιο για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:

 

1. Aναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου οικον. έτους 2014.
2. Κατανομή πίστωσης για την κάλυψη δράσεων πυροπροστασίας (ΣΑΤΑ/Πολιτική Προστασία 2014).
3 Επιχορήγηση Σχολικών Επιτροπών του Δήμου για συντήρηση Σχολικών κτιρίων.
4. Πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας Ι.Δ.Ο.Χ. (ναυαγοσώστη) δίμηνης διάρκειας, για τις άμεσες και επείγουσες ανάγκες του Δήμου.
5. Πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας Ι.Δ.Ο.Χ.,                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            δίμηνης διάρκειας, για την αντιμετώπιση  αναγκών του Δήμου (καθαριότητα και πυροπροστασία).
6. Απ’ ευθείας ανάθεση των εργασιών «Συντήρησης και επισκευής οχημάτων του Δήμου», μετά από άγονο διαγωνισμό».
7. Έγκριση 3ου Α.Π.Ε. (Αρχική και 1η Συμπληρωματική Σύμβαση) του έργου «Ολοκλήρωση δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων πόλεως Αλμυρού».
8. Τροποποίηση της αριθμ. 59/2014 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου περί «καθορισμού χρόνου έναρξης και λήξης της αρδευτικής περιόδου και του αριθμού αρδευτικών οργάνων για το έτος 2014», ως προς το χρόνο της αρδευτικής περιόδου.
9. Έγκριση του απολογισμού – ισολογισμού του κληροδοτήματος «Αγγελικής Τσούκα» της Τ.Κ. Αμαλιάπολης, οικον. έτους 2013.
10. Χορήγηση άδειας παραγωγού πωλητή λαϊκών αγορών (Παραγωγική άδεια).
11. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί αιτήσεως του πωλητή λαϊκών αγορών  Κονδραφούρη Δημητρίου για αλλαγή λαϊκής αγοράς.

 

 

12. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί αιτήσεως της πωλήτριας λαϊκών αγορών  Περσεφώνης Χιώτη για αλλαγή λαϊκής αγοράς.
13. Λήψη απόφασης για την εκμίσθωση των δημοτικών αγροτεμαχίων συνολικού εμβαδού 74 στρεμ. που βρίσκονται σε διάφορες θέσεις στην Τ.Κ. Πλατάνου Δ.Ε. Αλμυρού.
14. Έγκριση Πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής δεύτερου σταδίου της πράξης «Προμήθεια και εγκατάσταση τηλεμετρικού συστήματος διαχείρισης και ελέγχου διαρροών στα δίκτυα ύδρευσης του Δήμου Αλμυρού».
15. Διαγραφές χρεών από βεβαιωτικούς καταλόγους του Δήμου.
16. Επιστροφή χρηματικού ποσού (100) €, ως αχρεωστήτως καταβληθέντος.

 

          Το Δημοτικό Συμβούλιο καλείται για συνεδρίαση σύμφωνα, με τις διατάξεις της παρ. 5 του άρθρου 65 του Ν. 3852/2010, όπως αυτή συμπληρώθηκε με την  παρ. 2 του άρθρου 1 του Ν. 4257/14 (ΦΕΚ 93/14.04.2014 τεύχος Α΄), για θέματα που κρίνονται εξαιρετικά επείγουσας και απρόβλεπτης ανάγκης,  καθώς και για θέματα που αφορούν στην υλοποίηση συγχρηματοδοτούμενων έργων.

 

                                 

                                                     Ο Πρόεδρος  του Δημοτικού Συμβουλίου                                                   

                                              

                                                               Φώτης Χατζηδημητρίου

 


Σχετικά Άρθρα

Εξειδίκευση των μέτρων που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός στη 88η ΔΕΘ για τους αγρότες

Εξειδίκευση των μέτρων που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός στη 88η ΔΕΘ για τους αγρότες

Κώστας Τσιάρας: Στόχος να πάμε ακόμα πιο γρήγορα στην ανάπτυξη και στον εκσυγχρονισμό του πρωτογενούς τομέα…
Άνευ προηγουμένου επιτυχία: Ασημένιος ο Παύλος Δακουτρός στο παγκόσμιο πρωτάθλημα!

Άνευ προηγουμένου επιτυχία: Ασημένιος ο Παύλος Δακουτρός στο παγκόσμιο πρωτάθλημα!

Ακόμη μία σπουδαία επιτυχία για τον ελληνικό αθλητισμό, που ίσως περάσει στα ψιλά γράμματα καθώς το…
Πηγάδι Πτελεού: Στερούνται το σχολείο παιδιά τρίτεκνης μονογονεϊκής οικογένειας – Διαμαρτυρίες γονέων

Πηγάδι Πτελεού: Στερούνται το σχολείο παιδιά τρίτεκνης μονογονεϊκής οικογένειας – Διαμαρτυρίες γονέων

Δέκα παιδιά από τον Πτελεό αντιμετωπίζουν πρόβλημα πρόσβασης στο σχολείο τους. Ο λόγος είναι ότι δεν…