• 16 Μαΐου, 2014

Άρθρο του Στάθη Παπαδημουλά

Άρθρο του Στάθη Παπαδημουλά

ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ»,

ΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΟ

 Γεννήθηκα μεγάλωσα και ζω στην Ανάβρα Αλμυρού Μαγνησίας, είμαι πατέρας δυο παιδιών και η κύρια ενασχόλησή μου είναι η αγροκτηνοτροφία.

Έπειτα από την επιτακτική επιθυμία των συγχωριανών μου, αποφάσισα  το 2006 να εκτεθώ στα κοινά και έτσι εκλέχθηκα για πρώτη φορά κοινοτικός  σύμβουλος στην κοινότητα Ανάβρας.

Στο διάστημα αυτό στάθηκα σταθερά δίπλα στα καθημερινά προβλήματα των συγχωριανών μου, ήμουν παρόν όπου χρειάσθηκε , με παρεμβάσεις και εισηγήσεις στο τότε κοινοτικό συμβούλιο, προκειμένου να επιλυθούν ή να αποφευχθούν τυχών προβλήματα που θα επηρέαζαν την εύρυθμη λειτουργία του χωριού μου και την καθημερινότητα των συγχωριανών μου. 

Το 2010 έχοντας πλέον ως συνοδοιπόρους μου αλλά και σταθερούς υποστηρικτές μου  τους χωριανούς μου και ενωμένοι όλοι μαζί, μου έδωσαν εκ νέου την εντολή να συνεχίσω να τους  υπηρετώ και να αγωνίζομαι για τα συμφέροντα του χωριού μου, αλλά και του Διευρυμένου πλέον Δήμου Αλμυρού  από την θέση του Δημοτικού Συμβούλου με τον Συνδυασμό Δημοτική Πρωτοβουλία και με Δήμαρχο τον Βαγγέλη Χατζηκυριάκο.

Πάλεψα και αγωνίστηκα με όλες μου τις δυνάμεις να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης που μου έδειξαν, να μην τους απογοητεύσω και να μπορέσω στο μέγιστο των δυνατοτήτων μου  να τους  υπηρετήσω και όχι να τους εξουσιάζω.  Εργάστηκα σκληρά ώστε  να ανταπεξέρθω τόσο  στις υποχρεώσεις όσο και στις απαιτήσεις των συνδημοτών μου και ιδιαίτερα των συγχωριανών μου δεδομένης και της γεωγραφικής του θέσης που σε καμία περίπτωση δεν διευκόλυνε τις προσπάθειές μας.

Ο Δήμαρχος αναγνωρίζοντας αυτές μου τις προσπάθειες με αντάμειψε αναθέτοντάς μου τη θέση του Προέδρου της Αναπτυξιακής Εταιρείας ΟΘΡΥΣ Α.Ε., όπου βέβαια οι δυνατότητες παρέμβασής μου δεδομένης της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας που διανύει η χώρα, ήταν περιορισμένες.

Σήμερα, χάρη και πάλι στην εμπιστοσύνη και αγάπη των συνδημοτών μου και κυρίως των συγχωριανών μου,  έχοντας αποκτήσει πλέον και τη γνώση και την εμπειρία των προηγούμενων ετών στα κοινά  και κυρίως  τη  στήριξη πολλών από εσάς, πήρα τη μεγάλη απόφαση για μια ακόμη φορά να συμμετέχω στις επικείμενες δημοτικές εκλογές και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό υπηρετώντας τα συμφέροντα του Δήμου μου.

Δηλώνω ξεκάθαρα παρών στο κάλεσμα του Βαγγέλη Χατζηκυριάκου, του ανθρώπου που έκανε το όραμα, έργο και πραγματικότητα.

Συνεχίζω  με την παρουσία μου και τον λόγο μου να τον στηρίζω και σας  ζήτω να με εμπιστευτείτε και πάλι, να με στηρίξετε με την  ψήφο σας, για  να καταφέρουμε  και να ολοκληρώσουμε όλοι μαζί το μεγάλο έργο της ανάπτυξης του Δήμου Αλμυρού.  

Δεσμεύομαι να παραμείνω σταθερά δίπλα σας και να ξεπεράσω τον εαυτό μου, ώστε να βάλω κι εγώ από την πλευρά μου ένα μικρό λιθαράκι στη γενικότερη προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής, στην κατεύθυνση βελτίωσης του επιπέδου ζωής όλων μας, αλλά και αναβάθμισης της ζωής των παιδιών μας.


Σχετικά Άρθρα

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία “ΝΩΕ 2024” πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Συντονισμού…
Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της  Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη των Μικρών Μηρυκαστικών, ζητά με επιστολή …
Επιμελητήριο Μαγνησίας: Ανοίγει τις πύλες της η Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση 2024

Επιμελητήριο Μαγνησίας: Ανοίγει τις πύλες της η Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση 2024

Μετά από πολύχρονη απουσία από τις εκθεσιακές δραστηριότητες το Επιμελητήριο Μαγνησίας επανέρχεται με τη διοργάνωση της…