• 29 Απριλίου, 2014

Εκλογές για νέα Διοίκηση στη Δήμητρα Ευξεινούπολης – Αντ. Μηλιώνης: Στα σκαριά και ομάδα μπάσκετ Γυναικών

Εκλογές για νέα Διοίκηση στη Δήμητρα Ευξεινούπολης – Αντ. Μηλιώνης: Στα σκαριά και ομάδα μπάσκετ Γυναικών

Την ερχόμενη Κυριακή 4 Μαΐου ορίστηκε από τη Γενική Συνέλευση της Δήμητρας, η ημερομηνία διεξαγωγής αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέας Διοίκησης της ομάδας της Ευξεινούπολης.

Η Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 27 Απριλίου, αμέσως μετά τη λήξη του τελευταίου αγώνα της φετινής σεζόν με τον Θησέα Αγριάς και σε αυτή έγιναν επίσης ο Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός πεπραγμένων της περασμένης διετίας (Μάιος 2012 έως Απρίλιος 2014) και οι οποίοι εγκρίθηκαν ομόφωνα από τα μέλη που παραβρέθηκαν σε αυτή.

Τον Διοικητικό απολογισμό έκανε ο Πρόεδρος της ομάδας Αντώνης Μηλιώνης και στον οποίο ανέφερε –μεταξύ άλλων- τα παρακάτω: «Για τις δύο χρονιές, η ομάδα μας κατέφερε να τερματίσει στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Στήσαμε τις ακαδημίες της, οι οποίες αυτή τη στιγμή έχουν 70 παιδιά, διάφορων ηλικιών» και στο τέλος γνωστοποίησε ότι «η νυν Διοίκηση επιθυμεί να συνεχίσει για τα επόμενα δύο χρόνια να βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας, με τη στήριξη όλων».

Τον οικονομικό απολογισμό της διετίας έκανε η Ταμίας της ομάδας Φωτεινή Μηλιώνη η οποία γνωστοποίησε τα εξής: «Μέσα στη διετία, τα συνολικά έσοδα της ομάδας ήταν 62.289 ευρώ και τα έξοδα 61.815 ευρώ. Αξίζει να τονίσουμε ότι τη φετινή σεζόν λάβαμε χρηματική επιχορήγηση από τον Δήμο Αλμυρού ύψους 10.000 ευρώ (σε αυτή ήταν επιχορηγήσεις κι από άλλες χρονιές που δεν είχαν δοθεί) και το μεγαλύτερο μέρος αυτών πήγαν στην εξόφληση οφειλών που είχαν δημιουργηθεί από παλαιότερες Διοικήσεις. Εδώ θα πρέπει να πω ότι η Διοίκηση της τελευταίας διετίας δεν δημιούργησε κανέναν νέο χρέος στην ομάδα».

Στη συνέχεια έγινε αναλυτική αναφορά των εξόδων της ομάδας για τη διετία 2012-2014, τα οποία είναι τα εξής: προπονητής 11.550 ευρώ, καθαριότητα 3.250, διαιτητές 4.715, συμμετοχή στο πρωτάθλημα 2.280, μετακινήσεις 9.130 ευρώ, ρουχισμός (παπούτσια και ιματισμός προπονήσεων) 5.500, ιατρικά έξοδα 5.740 ευρώ, συντήρηση γηπέδου 8.330 και εκδηλώσεις 4.160 ευρώ.

Τέλος, επισημάνθηκε, ότι τα χρήματα που εισπράττονται από τις συνδρομές των παιδιών στις ακαδημίες, πηγαίνουν εξ ολοκλήρου στους προπονητές.

Η είδηση βγήκε δια στόματος Αντώνη Μηλιώνη, ο οποίος αφού γνωστοποίησε ότι η ομάδα μπάσκετ ανδρών είναι έτοιμη να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της μικρότερης κατηγορίας ΕΣΚΑΘ τη νέα χρονιά, στα σκαριά βρίσκεται και δημιουργία ομάδας μπάσκετ γυναικών.

Δικαίωμα ψήφου στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής 4 Μαΐου 2014, οι οποίες θα γίνουν από τις 11 το πρωί μέχρι τις 2 μετά το μεσημέρι στα γραφεία της ομάδας στο γήπεδο Ευξεινούπολης θα έχουν όσοι είναι ταμεικά ενήμεροι, ενώ θα γίνεται και εγγραφή νέων μελών, με την καταβολή της ετήσιας συνδρομής ύψους 20 ευρώ. Εφορευτική Επιτροπή για τη διεξαγωγή των εκλογών θα είναι οι  εξής:  Μαρία Ρούμπου, Τάκης Παυλίδης και Απόστολος Σπανός.


Σχετικά Άρθρα

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας στην Α’ Τοπική

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας στην Α’ Τοπική

Από τις 14 Απριλίου όταν ολοκληρώθηκε η μεγάλη κατηγορία της περασμένης σεζόν, μέχρι το Σάββατο 21…
Χρ. Μπουκώρος: «Αναγκαίο βήμα η σύμβαση για το έργο αγωγού της λιμνοδεξαμενής Ξηριά Αλμυρού»

Χρ. Μπουκώρος: «Αναγκαίο βήμα η σύμβαση για το έργο αγωγού της λιμνοδεξαμενής Ξηριά Αλμυρού»

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας, κάλεσε σήμερα Τετάρτη (18/9) τον βουλευτή Μαγνησίας Χρήστο Μπουκώρο…
Χρ. Τριαντόπουλος: Ξεκινά η κατασκευή του αγωγού της λιμνοδεξαμενής Ξεριά ύψους 3,6 εκατ. ευρώ στον Αλμυρό

Χρ. Τριαντόπουλος: Ξεκινά η κατασκευή του αγωγού της λιμνοδεξαμενής Ξεριά ύψους 3,6 εκατ. ευρώ στον Αλμυρό

Την Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2024, υπεγράφη στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, υπό τον Υπουργό Υποδομών και…