• 27 Απριλίου, 2014

Όμορφο θέαμα στο Δήμητρα-Θησέας 4-2

Όμορφο θέαμα στο Δήμητρα-Θησέας 4-2

Με πολύ καλή εμφάνιση, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και με τον Δήμο Τσόγκα να κάνει «πράγματα και θαύματα» όταν πέρασε στο χώρο του κέντρου και να αποτελεί τον κινητήριο μοχλό της Δήμητρας, το σύνολο της Ευξεινούπολης επικράτησε με 4-2 του Θησέα Αγριάς.

Οι «πράσινοι» έκλεισαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις και πλέον όπως τονίζει στο almyros.grο προπονητής Λευτέρης Καλογήρου, μέχρι τα μέσα Μαΐου θα συνεχιστούν οι προπονήσεις και θα δοθούν φιλικά.

Στο ματς με τον Θησέα, η Δήμητρα προηγήθηκε με τον Ραμαντάνη στο 10ο λεπτό, όταν ο Βούλγαρης από αριστερά επιχείρησε τη σέντρα, ο Μπουργάνης έκανε έξοδο, φάνηκε να μπλοκάρει τη μπάλα, ο νεαρός επιθετικός έκανε την προβολή και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, με τον διαιτητή Κώστα να δείχνει σέντρα κι έτσι οι γηπεδούχοι έκαναν το 1-0. Ο πάγκος της ομάδας της Αγριάς διαμαρτυρήθηκε έντονα προς τον διαιτητή για φάουλ πάνω στον Μπουργάνη.

Στο 20ο λεπτό ο Κοτζαθανάσης με ένα ασύλληπτο σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια έσκασε μέσα από τη γραμμή του τέρματος, ισοφαρίζοντας.

Με τη συμπλήρωση του ημιώρου οι φιλοξενούμενοι πήραν και προβάδισμα, όταν ο Κατσιώτης από αριστερά έβγαλε τη σέντρα, η μπάλα πέρασε παράλληλα με την εστία του Γκιούρκη κι έφθασε στον Κόρμπα στο πίσω δοκάρι, ο οποίος από κοντά δεν αστόχησε.

Στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου, η Δήμητρα κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Βούλγαρη να νικάει τον Μπουργάνη σε τετ-α-τετ, με τον Τιμπλαλέξη να βγάζει την ασίστ στο συμπαίκτη, μετά από κλέψιμο στο χώρο του κέντρου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «πράσινοι» έπαιξαν καλύτερα, ο Τσόγκας πέρασε στο κέντρο μετά από εντολή του προπονητή, είχαν περισσότερες δυνάμεις από τους αντιπάλους τους και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη.

Στο 77ο λεπτό, ο Τσόγκας πήρε τη μπάλα στο χώρο, την κράτησε όμορφα και κέρδισε μέτρα στο γήπεδο, την κατάλληλη στιγμή έβγαλε δεξιά για τον προωθημένο Γκαρνίδη που είχε πατήσει περιοχή, με τον αμυντικό της Δήμητρας να τροφοδοτεί με τη μία τον Βούλγαρη, ο οποίος από κοντά έγραψε το 3-2. Στο γκολ αυτό οι φιλοξενούμενοι εξέφρασαν για δεύτερη φορά τα παράπονά τους προς τον διαιτητή, διότι είχε προηγηθεί φάουλ πάνω στον Κοτζαθανάση.

Στο 80ο λεπτό, σε μία φάση που έμοιαζε αρκετά με αυτή που έγινε το 3-2, η Δήμητρα έδωσε διαστάσεις στη νίκη της. Ο Τσόγκας και πάλι έκανε επέλαση από το κέντρο, τροφοδότησε τον Ν. Βούλγαρη, ο οποίος βγήκε απέναντι από τον Μπουργάνη κι έκανε το πλασέ. Η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι, με τον επερχόμενο Τσόγκα να παίρνει το «ριμπάουντ» και να γράφει το τελικό 4-2.

Δήμητρα: Γκιούρκης, Κωτσός (64ο Ιωάννου), Κ. Παυλίδης, Κουτσοκέρας, Μ. Παυλίδης, Γκαρνίδης, Θωμαΐδης, Τιμπλαλέξης (65ο Σταματίου), Βούλγαρης, Ραμαντάνης (55ο Παλάσης).

Θησέας: Μπουργάνης, Νικοδήμος, Μυλωνάς, Μούτος, Φιλίππου, Μαραγκός (56ο Πλακαρός), Κόρμπας, Αγγελής, Σώμος, Κοτζαθανάσης, Κατσιώτης.


Σχετικά Άρθρα

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία “ΝΩΕ 2024” πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Συντονισμού…
Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της  Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη των Μικρών Μηρυκαστικών, ζητά με επιστολή …
Επιμελητήριο Μαγνησίας: Ανοίγει τις πύλες της η Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση 2024

Επιμελητήριο Μαγνησίας: Ανοίγει τις πύλες της η Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση 2024

Μετά από πολύχρονη απουσία από τις εκθεσιακές δραστηριότητες το Επιμελητήριο Μαγνησίας επανέρχεται με τη διοργάνωση της…