• 12 Απριλίου, 2014

Νίκη με ανατροπή για τη Δήμητρα στη Σούρπη

Νικήτρια έφυγε η Δήμητρα από την έδρα του Αίαντα και μάλιστα με ανατροπή. Το πρώτο ημίχρονο αν και είχε αρκετές ευκαιρίες εκατέρωθεν, έληξε ισόπαλο χωρίς γκολ.

Οι γηπεδούχοι έχασαν την πρώτη καλή ευκαιρία στο 3ο λεπτό, όταν ο Κατσαβριάς έκανε την προβολή μπροστά από τον Γκιούρκη μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπιρτσάι, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στην επόμενη φάση ο Κ. Παυλίδης έκανε ωραία προσπάθεια από αριστερά, έβγαλε την κατάλληλη στιγμή για τον Τιμπλαλέξη, με τον νεαρό επιθετικό να πλασάρει από πλάγια θέση, με τη μπάλα να καταλήγει δίπλα από το απέναντι δοκάρι της εστίας του Αίαντα.

Στο 10ο λεπτό ο Ν. Χαλάτσης με διπλή προσπάθεια, σταμάτησε το σουτ του Ν. Βούλγαρη, ενώ στο 17ο λεπτό το παράλληλο με την εστία γέμισμα του Γιάννη Σιαμέτη, πέρασε ανεκμετάλλευτο.

Στο 20ο λεπτό, ο Χριστέλλος έκλεψε τη μπάλα και με τη μία τροφοδότησε τον Κωστούλα αριστερά, με τον επιθετικό του Αίαντα να τον τροφοδοτεί και να τον βγάζει σε τετ-α-τετ με τον Γκιούρκη, αλλά το τελειώμα του Χριστέλλου δεν ήταν καλό, με τον γκολκίπερ της Δήμητρας να μπλοκάρει σταθερά.

Στο 40ο λεπτό ο Αίαντας έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει το προβάδισμα, όταν ο Γκιούρκης βγήκε στο ύψος της μεγάλης περιοχής για να μπλοκάρει τη μπάλα, αλλά το επιχείρησε με το ένα χέρι, με αποτέλεσμα να τη χάσει. Ο Νικηφοράκης ο οποίος χρησιμοποιήθηκε από τον Λουκά Κατσαμπέκη στη θέση του δεύτερου επιθετικού, πήρε το ριμπάουντ, επιχείρησε το σουτ έξω από την περιοχή, με τη μπάλα να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στην επανάληψη ο Κατσαβριάς στο 55ο λεπτό άνοιξε το σκορ με σουτ μετά από ασίστ του Κωστούλα, αλλά ο Κυριάκος Παυλίδης στο 67ο λεπτό με κεφαλιά μετά από γέμισμα του Γκαρνίδη, έφερε το ματς στα ίσια.

Στο 86ο λεπτό, ο Δαμιανός Ραμαντάνης, ο οποίος πριν από δέκα λεπτά πέρασε αλλαγή στη θέση του Σιαμέτη, έκανε το 1-2 με ωραίο γυριστό σουτ, μετά από πάσα του Γκαρνίδη.

Η Δήμητρα έχασε μεγάλη ευκαιρία στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας του αγώνα με τον Γκαρνίδη να βγαίνει απέναντι από τον Ν. Χαλάτση, με τον νεαρό αμυντικό να πλασάρει άουτ.

Αίας: Ν. Χαλάτσης, Μπούρας, Παπανικολόπουλος, Βέργας, Καλοδήμος, Κοντογεωργάκης, Χριστέλλος (77ο Κουτσανίτης), Μπιρτσάι, Κωστούλας (82ο Κατσάνος), Κατσαβριάς, Νικηφοράκης (60ο Παπαδόπουλος).

Δήμητρα: Γκιούρκης, Γκαρνίδης, Κ. Παυλίδης, Τσόγκας, Κουτσοκέρας, Μ. Παυλίδης, Θωμαΐδης, Σιαμέτης (78ο Ραμαντάνης), Ν. Βούλγαρης (87ο Σταματίου), Κωτσός, Τιμπλαλέξης (60ο Τσάμης).


Σχετικά Άρθρα

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας στην Α’ Τοπική

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας στην Α’ Τοπική

Από τις 14 Απριλίου όταν ολοκληρώθηκε η μεγάλη κατηγορία της περασμένης σεζόν, μέχρι το Σάββατο 21…
Χρ. Μπουκώρος: «Αναγκαίο βήμα η σύμβαση για το έργο αγωγού της λιμνοδεξαμενής Ξηριά Αλμυρού»

Χρ. Μπουκώρος: «Αναγκαίο βήμα η σύμβαση για το έργο αγωγού της λιμνοδεξαμενής Ξηριά Αλμυρού»

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας, κάλεσε σήμερα Τετάρτη (18/9) τον βουλευτή Μαγνησίας Χρήστο Μπουκώρο…
Χρ. Τριαντόπουλος: Ξεκινά η κατασκευή του αγωγού της λιμνοδεξαμενής Ξεριά ύψους 3,6 εκατ. ευρώ στον Αλμυρό

Χρ. Τριαντόπουλος: Ξεκινά η κατασκευή του αγωγού της λιμνοδεξαμενής Ξεριά ύψους 3,6 εκατ. ευρώ στον Αλμυρό

Την Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2024, υπεγράφη στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, υπό τον Υπουργό Υποδομών και…