• 6 Απριλίου, 2014

Δήμητρα: «Κεντούσε» ο Βούλγαρης, 5-2 την Ακρόπολη

Δήμητρα: «Κεντούσε» ο Βούλγαρης, 5-2 την Ακρόπολη

Με χατ-τρικ του Νίκου Βούλγαρη κι από ένα των Γκαρνίδη και Τσόγκα, η Δήμητρα επικράτησε της Ακρόπολης με 5-2.

Οι «πράσινοι» πετούσαν φωτιές στην επίθεση, αλλά ανασταλτικά, όπως παραδέχθηκε κι ο προπονητής τους με τη λήξη του αγώνα, δεν τα πήγαν καλά. Παρ’ όλα αυτά, σημασία έχει η νίκη και οι τρεις βαθμοί για την ομάδα της Ευξεινούπολης.

Με τη συμπλήρωση του δεκαλέπτου ο Βούλγαρης με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή έκανε το 1-0, με την Ακρόπολη στο 27ο λεπτό να χάνει την πρώτη καλή ευκαιρία με τον πρωταγωνιστή της σ’ αυτό το ματς, Σταύρο Αξιώτη, ο οποίος «έσπασε» το οφ σάιντ, βγήκε μόνος του απέναντι από τον Γκιούρκη σε πλάγια θέση, επιχείρησε το πλασέ, με τη μπάλα να περνάει λίγο έξω από το απέναντι δοκάρι.

Στο 30ο λεπτό ο Τιμπλαλέξης έφυγε στον αιφνιδιασμό και με σλάλομ από το κέντρο του γηπέδου έφθασε μπροστά από τον τερματοφύλακα και με λόμπα τον πέρασε, αλλά ο Σαρρής τον ανέτρεψε με τον διαιτητή Σκουλά να υποδεικνύει άμεσα πέναλτι και να δείχνει την κόκκινη κάρτα στον τερματοφύλακα της Ακρόπολης. Τη θέση του κάτω από τα δοκάρια πήρε ο Λεωνίδας Γκούρης. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Θωμαΐδης, αλλά η μπάλα τράνταξε την αριστερή συμβολή των δοκών και πέρασε άουτ. Έτσι, αφού η Δήμητρα δεν μπόρεσε να κάνει το 2-0, η Ακρόπολη ισοφάρισε στην τελευταία φάση του ματς. Ο Σταύρος Αξιώτης με κεφαλιά στην πλάτη της άμυνας της Ευξεινούπολης σε γέμισμα από το κέντρο, έφερε το ματς στα ίσια.

Στην επανάληψη ο Νίκος Βούλγαρης «χτύπησε» για δεύτερη φορά στο 50ο λεπτό, όταν ο Τιμπλαλέξης έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά από εκτέλεση πλάγιου άουτ από δεξιά του Γκαρνίδη, με τον νεαρό επιθετικό να διανύει όλη την πτέρυγα και την κατάλληλη στιγμή έβγαλε τη σέντρα, με τον σκόρερ του πρώτου τέρματος να πιάνει την κεφαλιά και να σημειώνει το 2-1.

Στο 60ο λεπτό ο Βούλγαρης έγινε ο δημιουργός του τρίτου τέρματος, όταν από αριστερά έβγαλε τη σέντρα στο πίσω δοκάρι για τον Γκαρνίδη, με τον προωθημένο αμυντικό να πιάνει την κεφαλιά ανενόχλητος και να νικάει τον Γκούρη για το 3-1.

Στο 70ο λεπτό αποκαταστάθηκαν οι αριθμητικές ισορροπίες με την αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Δημήτρη Επίσκοπου, με τον Κολιαμήτρα στο 80ο λεπτό να δίνει νέο ενδιαφέρον στο ματς, όταν έγινε αποδέκτης πάσας με το τακουνάκι από τον Αξιώτη, με τον αμυντικό της Ακρόπολης να πιάνει δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι και να γράφει το 3-2.

Όμως ο Βούλγαρης στην επόμενη φάση βγήκε σε τετ-α-τετ με τον Γκούρη μετά από πάσα του Ξηρομερήσιου και ευστόχησε για το 4-2, ενώ ο Τσόγκας στην τελευταία φάση του ματς, μετά από ασίστ του Ραμαντάνη, διαμόρφωσε το τελικό 5-2.

Δήμητρα: Γκιούρκης, Ιωάννου (71ο Κ. Παυλίδης), Επίσκοπος, Κουτσοκέρας, Ξηρομερήσιος, Μ. Παυλίδης, Θωμαΐδης, Γκαρνίδης, Σταματίου (75ο Τσόγκας), Βούλγαρης, Τιμπλαλέξης (62ο Ραμαντάνης).

Ακρόπολη: Σαρρής, Στύλλας, Στεργιόπουλος, Δ. Φώτου, Κολιαμήτρας, Φ. Φώτου, Σ. Αξιώτης, Πασσιάς, Ν. Αξιώτης (30ο Γκούρης), Λάκης (67ο Παππάς), Κουνής (67ο Σιαφάκας).


Σχετικά Άρθρα

Πλάκες – Αλμυρός: Καλλιεργούσε 2.000 δέντρα χασίς – Συλλήψεις

Πλάκες – Αλμυρός: Καλλιεργούσε 2.000 δέντρα χασίς – Συλλήψεις

Σε συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομική Αρχή, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών για φυτεία χασίς στην περιοχή της…
Πολύ πιθανή η προσθήκη 2ης πτήσης της Eurowings από Γερμανία στο αεροδρόμιο Ν. Αγχιάλου

Πολύ πιθανή η προσθήκη 2ης πτήσης της Eurowings από Γερμανία στο αεροδρόμιο Ν. Αγχιάλου

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου Domotel Xenia…
Ζ. Μακρή: «Μέχρι και την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου η υποβολή δικαιολογητικών για το 2%»

Ζ. Μακρή: «Μέχρι και την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου η υποβολή δικαιολογητικών για το 2%»

Η Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και βουλευτής Ν. Μαγνησίας Ζέττα Μ. Μακρή, παρακολουθώντας στενά την…