• 29 Μαρτίου, 2014

Στοιχηματικές προτάσεις για το σαββατοκύριακο 29-30 Μαρτίου

Προτάσεις για το διήμερο…
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες από τον Πανιώνιο. Αν δεν κερδίσει μπαίνει σε περιπέτειες. Με κάποιες προϋποθέσεις ίσως του κάνει και η ισοπαλία. Το 2,15 στον ΟΠΑΠ είναι πάρα πολύ μεγάλο και θα το τιμήσω, 1 .
ΝΑΠΟΛΙ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ : Με πολλές απουσίες θα παραταχθεί στο Σαν Σίρο η Γιουβέντους, καθώς μεσοβδόμαδα έχει να ταξιδέψει στην Γαλλία και να αντιμετωπίσει την Λιόν για το Europa League. Κερδίζει και ελπίζει η Νάπολι , 1Χ .
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΟΦΗ: Στο 1,80 άνοιξε ο άσσος , στο 1,65 έχει πάει τώρα. Στις εταιρίες στο εξωτερικό στις περισσότερες δεν παίζεται , σε όσες υπάρχει είναι κάτω από 1,35 . Βλέπω όχι μόνο να πέφτει και άλλο , αλλά την Κυριακή να μην προσφέρεται καθόλου. Στο 1,65 είναι αρκετά καλή τιμή για τον άσσο του Λεβαδειακού, 1 .
ΟΛΝΤΑΜ – ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ: Μπρέντφορντ και Γουλβς είναι οι δυο ομάδες που θα διεκδικήσουν την απευθείας άνοδο αλλά και το πρωτάθλημα . Για να τα καταφέρουν οι γηπεδούχοι πρέπει να αποδράσουν  με το διπλό από την έδρα της Όλνταμ . Μια έδρα που στα τελευταία πέντε χρόνια έχει ισάριθμες νίκες χωρίς μάλιστα να έχει δεχθεί γκολ , πράγμα πολύ σπάνιο – δύσκολο για τα δεδομένα των μικρών κατηγοριών της Αγγλίας. Οι γηπεδούχοι είναι σε κακή αγωνιστική κατάσταση. Οι φιλοξενούμενοι έχουν μια από τις καλύτερες άμυνες και επαληθεύουν πολλές φορές το 2 έως 3 γκολ, 191  2 – 1,85.
ΚΟΥΙΝΣ ΠΑΡΚ – ΠΙΤΕΡΧΕΝΤ : Το τρένο της κατηγορίας  έκανε στάση και έχασε στην έδρα της Άνναν Αθλέτικ . Δεύτερη συνεχόμενη στάση για ένα τρένο ( intercity), όπως η Πίτερχεντ δεν προβλέπεται . Οι γηπεδούχοι έχουν την χειρότερη άμυνα στην κατηγορία και όλα τα ματς της γίνονται ροντέο . Με την επίθεση των φιλοξενούμενων το over 2,5 μοιάζει άχαστο για όσους παίζουν στο διαδίκτυο . Επιστροφή λοιπόν στις νίκες για τους φιλοξενούμενους που έχουν και την παράδοση με το μέρος τους , πέντε νίκες  στις τελευταίες πέντε επισκέψεις , 236  2 – 1,50 .
ΝΤΑΝΤΙ – ΦΟΛΚΕΡΚ: Βρισκόμαστε έξι αγωνιστικές πριν το φινάλε και το κάθε ματς είναι τελικός.  Η αναμέτρηση έχει πολλές δυσκολίες . Ωστόσο η Νταντί δεν μας έχει προδώσει ποτέ. Πλέον νιώθει πίσω της καυτή την ανάσα της Χάμιλτον που πλησίασε στον έναν βαθμό. Για τη φετινή σεζόν έχουν έρθει αντιμέτωπες τρεις φορές και δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε μια η γηπεδούχος. Τώρα όμως είναι η κατάλληλη στιγμή να γίνει αυτό και να κάνει ένα σημαντικό βήμα για την επιστροφή της στην Premiership,  228  1 – 1,70.

Σχετικά Άρθρα

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

Δεν έλειψαν και φέτος οι παραβιάσεις σε σπίτια στον Αλμυρό τις ημέρες του παζαριού. Σε μία…
32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η 4 εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου…
Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Η Α’ Τοπική αρχίζει στις 21-22 Σεπτεμβρίου, η Β’ στις 28-29 Σεπτεμβρίου και η Γ’ στις…