• 22 Μαρτίου, 2014

Πρωτεσίλαος: Περιπλέκεται η σωτηρία του, μετά το 0-2 από την Αγ. Παρασκευή

Πρωτεσίλαος: Περιπλέκεται η σωτηρία του, μετά το 0-2 από την Αγ. Παρασκευή

Την ήττα με 0-2 γνώρισε ο Πρωτεσίλαος στην έδρα του από την Αγία Παρασκευή και έχασε πολύτιμο έδαφος στην προσπάθεια που κάνει για τη σωτηρία του.

Οι «κυανόλευκοι» πλήρωσαν τόσο τη νευρικότητα που έδειξαν σε όλο το ματς καθώς και την ανορθόδοξη ανάπτυξη που είχαν στο παιχνίδι τους, με αποτέλεσμα να μη φθάνουν με αξιώσεις μπροστά από την αντίπαλη εστία. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βασίλης Σιαμανίκος νικήθηκε από τον Πατρίκιο σε εκτέλεση πέναλτι στο 80ο λεπτό.

Από την άλλη, οι παίκτες της Αγίας Παρασκευής έπαιξαν πιο συντεταγμένα και κατάφεραν να σημειώσουν δύο γκολ σε ισάριθμες καλές ευκαιρίες που δημιούργησαν.

Η πρώτη καλή στιγμή ανήκε στους γηπεδούχους, όταν ο Κώστας Κόρκος επιχείρησε απ’ ευθείας εκτέλεση σε φάουλ που κέρδισε η ομάδα του στο κέντρο, με τη μπάλα να κατευθύνεται στο αριστερό «παραθυράκι» του Πατρίκιου, με τον νεαρό τερματοφύλακα να διώχνει σε κόρνερ.

Στο 20ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Γάκια. Ο Μαλακασιώτης από αριστερά εκτέλεσε φάουλ, με τον σκόρερ να πιάνει τη γυριστή κεφαλιά και να στέλνει τη μπάλα στην απέναντι γωνία του Τίτα.

Στο 32ο ο Μαρικλέν έκανε όμορφη ατομική ενέργεια, κέρδισε και κόντρες στην άμυνα, βγήκε πλάγια αριστερά, προτίμησε να κάνει το σουτ από κοντινή απόσταση με τον Πατρίκιο να διώχνει σε κόρνερ, αν και θα μπορούσε να βγάλει τη σέντρα για τον Παπαδόπουλο που ήταν σε πλεονεκτική θέση.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να βάλουν τις βάσεις για τη νίκη τους, όταν ο Αγραφιώτης εκτέλεσε φάουλ από το κέντρο στην πλάτη της άμυνας του Πρωτεσίλαου, με τον Μαλακασιώτη να κινείται ταχύτατα και με προβολή να νικάει τον Τίτα, ο οποίος είχε κάνει έξοδο, για το 0-2.

Στο 80ο λεπτό ο διαιτητής Παλιούρας υπέδειξε την εσχάτη των ποινών, όταν το σουτ του Θοδωρή Κόρκου σταμάτησε σε χέρι αμυνόμενου. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Βασίλης Σιαμανίκος, αλλά ο Πατρίκιος έπεσε στη δεξιά του γωνία και κράτησε το «μηδέν» στην εστία του.

Πρωτεσίλαος: Τίτας, Ίσκριν (70ο Τσουβαλιάς), Λεϊμονής, Β. Σιαμανίκος, Χασιώτης, Κ. Κόρκος, Παπαδόπουλος (70ο Χρ. Παναγιώτου), Θ. Κόρκος, Γουριώτης (61ο Ν. Κόρκος), Μαρικλέν, Δ. Σιαμανίκος.

Αγ. Παρασκευή: Πατρίκιος, Χασιώτης, Μακασιάνος, Παντελόγλου, Σιγάλας, Αγραφιώτης, Ζάχαρης (54ο Μουλιός), Βούκουτος (85ο Καμπέρης), Γάκιας, Μαλακασιώτης (88ο Σταματίου).


Σχετικά Άρθρα

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας στην Α’ Τοπική

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας στην Α’ Τοπική

Από τις 14 Απριλίου όταν ολοκληρώθηκε η μεγάλη κατηγορία της περασμένης σεζόν, μέχρι το Σάββατο 21…
Χρ. Μπουκώρος: «Αναγκαίο βήμα η σύμβαση για το έργο αγωγού της λιμνοδεξαμενής Ξηριά Αλμυρού»

Χρ. Μπουκώρος: «Αναγκαίο βήμα η σύμβαση για το έργο αγωγού της λιμνοδεξαμενής Ξηριά Αλμυρού»

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας, κάλεσε σήμερα Τετάρτη (18/9) τον βουλευτή Μαγνησίας Χρήστο Μπουκώρο…
Χρ. Τριαντόπουλος: Ξεκινά η κατασκευή του αγωγού της λιμνοδεξαμενής Ξεριά ύψους 3,6 εκατ. ευρώ στον Αλμυρό

Χρ. Τριαντόπουλος: Ξεκινά η κατασκευή του αγωγού της λιμνοδεξαμενής Ξεριά ύψους 3,6 εκατ. ευρώ στον Αλμυρό

Την Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2024, υπεγράφη στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, υπό τον Υπουργό Υποδομών και…