• 18 Μαρτίου, 2014

Βλέπω, ενώ δεν βλέπω… αόμματη – έκδοση 15/3/2014

γράφει η Βιβή Τσιντσίνη

Περνούν οι αναγνώστες από την εφημερίδα μας και μας ρωτούν… τι ακούτε; Ποιος θα είναι υποψήφιος… Τι βλέπετε, σε ποιόν κλίνει η κοινή γνώμη…

Τι να τους πω, η εκδότρια; Βλέπω… αλλά φως δεν βλέπω…

 

Λασπόβροχο

Με τόσα που κυκλοφορούν… Ως ενεργός πολίτης δεν θυμάμαι άλλη φορά δημαρχιακές εκλογές με τόσο θολό τοπίο. Θολό γιατί η λάσπη σε αυτές τις εκλογές πέφτει βροχή. Μας πήρε και εμάς η μπόρα και προς το παρόν γελάμε… (παρεμπιπτόντως, όταν θίγουν τη δουλειά μου ή τα παιδιά μου, εκτός από ελληνικά και αγγλικά, μιλάω και γαλλικά και τούρκικα… υπ’ όψιν… μη μου πεις δεν σ’ το ‘πα).

Θυμίζουμε… ο εκδότης της εφημερίδας αναφέρεται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ, σε πλαίσιο, με τα στοιχεία της εφημερίδας, στις πρώτες σελίδες. Επίσης, όλες οι προεκλογικές, πληρωμένες καταχωρήσεις είναι σε πλαίσιο –περίγραμμα. Αν κάποιοι δεν έχουν καταχωρήσεις, είναι γιατί δεν έχουν ξεκινήσει την ανάλογη προεκλογική τους καμπάνια, σε καμία περίπτωση δεν εξαιρέθηκαν. Τέλος… τα γραφεία μας στην πάροδο Μιχοπούλου, κοντά στην πλατεία, είναι ανοικτά σε όλους, καθώς και τα βιβλία και στοιχεία μας, και εμείς διατηρούμε την καλύτερη των διαθέσεων να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε απορία.

 

Παίρνεις λογαριασμό, για να δώσεις λογαριασμό

Όποιον και να ψηφίσω, ένα είναι σίγουρο. Θα τον χρεώσω με τα λάθη των προηγούμενων, 20ετίας και βάλε. Γιατί κάποιοι στη χώρα μας, μας δώσανε λογαριασμό και λογαριασμό δεν πήρανε. Έτσι, θα είμαι απαιτητική. Εκεί τον θέλω τον νέο Δήμαρχο. Να κλείσει τους παλιούς λογαριασμούς σε όλα τα επίπεδα και ν’ ανοίξει δρόμους ανάπτυξης.

 

Το κοινό καλό… προεκλογικός μαϊντανός

Όλοι, ανεξαιρέτως, δεν εξαιρώ ούτε την …υπέροχη προσωπικότητά μου, κινούνται από προσωπικές επιθυμίες, από προσωπικά κίνητρα και οφέλη. Κανένας δεν βάζει υποψηφιότητα μόνο για το καλό των άλλων. Δεν είναι μεμπτό, το παραπάνω. Χρειάζεται η φιλοδοξία, χρειάζονται τα προσωπικά οφέλη, αρκεί παράλληλα να εξυπηρετούν και το «κοινό καλό».

Πάντως όλα τα ακούμε. Κάποιοι έχουν συμβούλους, χωρίς να είναι επισήμως υποψήφιοι δήμαρχοι, άλλοι δηλώνουν υποψήφιοι, χωρίς να έχουν στήριξη από τυχόν υποψήφιους συμβούλους, άλλοι ανακάτεψαν τόσο την τράπουλα που τους γλίστρησε από τα χέρια. Το προεκλογικό φλερτ φέτος, έχει δύσκολα ζευγαρώματα.

 

Ο Δημαρχιακός θώκος, θέλει τους σωστούς συμβούλους του

Προσοχή θέλει στους υποψήφιους συμβούλους που συγκεντρώνουν οι μπροστάρηδες. Ο Δήμαρχος θα χρειαστεί ανθρώπους, που θα κατανοήσουν και θα εφαρμόσουν τις προεκλογικές υποσχέσεις. Η επιλογή των δημοτών πρέπει να είναι στο συνολικό συνδυασμό και όχι στο «πρώτο όνομα».

 

 

Τα σωστά, σωστά!

Η αλήθεια είναι ότι όποιος και να εκλεγεί, θα έχει μια δύσκολη θητεία και η συμμετοχή και μόνο, είναι μια γενναία απόφαση από οποιαδήποτε εκλόγιμη θέση. Οι ανάγκες πολλές, οι καιροί δύσκολοι και οι πολίτες κουρασμένοι και αρκετοί από εμάς, αγανακτισμένοι.

 

Είμαστε ζωντανοί στη σκηνή…. σ’ Αλμυρού συγκρότημα!

Πολλά τα υβριστικά άρθρα που έφτασαν στα γραφεία μας το τελευταίο διάστημα και με βολές προς όλους τους υποψηφίους –που βεβαίως, νομικά, απαγορευόταν να δημοσιευτούν αυτούσια-, ατελείωτη η παραπληροφόρηση που προσπαθούν να μεταφέρουν… δύσκολες οι ισορροπίες… αλλά και γερό το στομάχι μας… Είμαστε ζωντανοί στη σκηνή…. σ’ Αλμυρού συγκρότημα!


Σχετικά Άρθρα

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία “ΝΩΕ 2024” πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Συντονισμού…
Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της  Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη των Μικρών Μηρυκαστικών, ζητά με επιστολή …
Επιμελητήριο Μαγνησίας: Ανοίγει τις πύλες της η Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση 2024

Επιμελητήριο Μαγνησίας: Ανοίγει τις πύλες της η Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση 2024

Μετά από πολύχρονη απουσία από τις εκθεσιακές δραστηριότητες το Επιμελητήριο Μαγνησίας επανέρχεται με τη διοργάνωση της…