• 16 Μαρτίου, 2014

Παρέμεινε στην κορυφή ο Πύρασος, 1-0 την Δήμητρα

Παρέμεινε στην κορυφή ο Πύρασος, 1-0 την Δήμητρα

Ένα τέρμα του Δημήτρη Στεφανή στο δεύτερο λεπτό της αναμέτρησης ήταν αρκετό για τον Πύρασο, για να κάμψει την αντίσταση της Δήμητρας. Σε ένα παιχνίδι που ο διαιτητής Δαλούκας μοίρασε έντεκα κίτρινες κάρτες, οι δέκα από αυτές στο δεύτερο ημίχρονο (πέντε στον Πύρασο και έξι στη Δήμητρα), ήταν φυσιολογικό να μην καταγραφούν πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

Ο Πύρασος πέτυχε το ζητούμενο μόλις στο 2ο λεπτό, όταν ο Χάνος εκτέλεσε φάουλ, με τον Δημήτρη Στεφανή στο δεύτερο δοκάρι να παίρνει την κεφαλιά και να βάζει οδηγό στο σκορ την ομάδα του.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα, πιέζοντας για ένα δεύτερο τέρμα, με τον Βαγγελάκο να το σημειώνει στο 45ο λεπτό, αλλά ο διαιτητής της αναμέτρησης το ακύρωσε μετά από υπόδειξη οφ σάιντ του μέσου του Πυράσου, από τον βοηθό.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με τα πολλά φάουλ που έγιναν εκατέρωθεν, με τη Δήμητρα να χάνει τη μοναδική καλή στιγμή της στο 72ο λεπτό, όταν ο Κρανάς έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, ο Μάκης Παυλίδης από το ύψος της περιοχής έπιασε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε απελπιστικά άουτ, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Πυράσου.

Στο 75ο λεπτό ο Γκιούρκης κράτησε το 1-0, όταν από εκτέλεση κόρνερ ο Στεφανής έπιασε την καρφωτή κεφαλιά, με τον νεαρό γκολκίπερ της Δήμητρας να δείχνει τα αντανακλαστικά του και ενστικτωδώς να διώχνει σε κόρνερ.

Από το 80ο λεπτό μέχρι τη λήξη του αγώνα δόθηκαν οι έξι από τις έντεκα συνολικά.

 

Πύρασος: Βαν Ντε Γουίχε, Τανάγιας (72ο Λιάρος), Χάνος, Γ. Κοντοβάς, Γκάγκας, Στεφανής, Μπασδάνης, Βαγγελάκος, Δενελάβας (80ο Πλαβός), Αρσένος, Πάσιος (86ο Αποστολίδης).

Δήμητρα: Γκιούρκης, Γκαρνίδης, Επίσκοπος (82ο Κακλιάς), Κουτσοκέρας, Καρατέεφ, Τσόγκας, Κρανάς, Θωμαΐδης (73ο Τσάμης), Σιαμέτης (61ο Μ. Παυλίδης), Βούλγαρης, Κ. Παυλίδης.

 


Σχετικά Άρθρα

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

Δεν έλειψαν και φέτος οι παραβιάσεις σε σπίτια στον Αλμυρό τις ημέρες του παζαριού. Σε μία…
32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η 4 εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου…
Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Η Α’ Τοπική αρχίζει στις 21-22 Σεπτεμβρίου, η Β’ στις 28-29 Σεπτεμβρίου και η Γ’ στις…