• 10 Φεβρουαρίου, 2014

Ε.Ο.Σ. Αλμυρού – Χιονοδρομία

Ε.Ο.Σ. Αλμυρού – Χιονοδρομία

Αγωνιστική Χιονοδρομία: Τη πρώτη τους συμμετοχή για φέτος είχαμε για τους αθλητές του ΕΟΣ Αλμυρού στη χιονοδρομία στις κατηγορίες Παίδες – Κορασίδες 1 (Π1-Κ1) & Παίδες – Κορασίδες 2 (Π2-Κ2) σε αγώνα του 2ου Κυπέλλου Ελλάδος που πραγματοποιήθηκε στο Χ/Κ Παρνασσού – Φτερόλακκα στις 01 & 02 Φεβρ.14, με διοργανωτή σύλλογο τον Ε.Ο.Σ. Αθηνών.

Τη 1η μέρα των αγώνων (01/2) και στο αγώνισμα της γιγαντιαίας κατάβασης ο σύλλογος στη κατηγορία Π1-Κ1 αγωνίστηκε με 4 από τους 6 αθλητές του (συμμετείχαν οι: Ταστσόγλου Ι., Νικοβιώτη Μ., Μανωλάκη Ι. & Σαρσώνης Ευθ.) με την αθλήτρια του συλλόγου & κόρη του προπονητή μας των κατηγοριών Παίδων & Κορασίδων 1 & 2, Ταστσόγλου Ιωάννα να καταλαμβάνει τη θέση μεταξύ των 41 αθλητριών (Κορασίδες 1)που αγωνίστηκαν από 16 σωματεία από όλη την Ελλάδα. Ο χρόνος της εκπληκτικός 49.03sec. Καλή κατάταξη & για τη Νικοβιώτη Μαρία ενώ Μανωλάκη Ιωάννα & Σαρσώνης Ευθύμιος (Παίδες 1) λόγω τεχνικών λαθών ενώ τερμάτισαν δεν κατετάγησαν.

Στη κατηγορία Π2-Κ2 οι 2 αθλητές του συλλόγου αν και δηλώθηκαν δεν προσήλθαν να αγωνιστούν.

Τη 2η μέρα των αγώνων (02/2) οι άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στο Χ/Κ Παρνασσού δεν επέτρεψαν στη κατηγορία των Παίδων – Κορασίδων 1 να αγωνιστούν στο αγώνισμα της τεχνικής κατάβασης (slalom).

Φυτώριο: Ξεκίνησαν οι προπονήσεις των φυτωρίων της χιονοδρομίας του συλλόγου στο Χ/Κ Πηλίου στις 8 & 9/2. Μετά από αναμονή πολλών ημερών οι καιρικές συνθήκες επέτρεψαν να λειτουργήσει το χιονοδρομικό κέντρο του Πηλίου και οι «μικροί» του συλλόγου είχαν τη 1η τους επαφή με το χιόνι. Η μετάβαση των φυτωρίων στο Χ/Κ γίνεται με μισθωμένο λεωφορείο, οι δε προπονήσεις υπό τη καθοδήγηση των δύο έμπειρων προπονητών – γυμναστών ΤΕΦΑΑ (με ειδικότητα χιονοδρομίας) των κ.κ. Ρήγα Ι. & Ζέρβα Ζ. Ο ενθουσιασμός και η διάθεση των «μικρών» ήταν εμφανής κατά τη 1η ημέρα των προπονήσεων.

Για φέτος ο σύλλογος μετρά 28 συνολικά συμμετοχές σε φυτώρια (ηλικίες 6 – 11) & αθλητές! Το νέο τμήμα για φέτος, φυτώριο 1, μετρά ήδη 7 νέες συμμετοχές, συνέχεια της καλής μας περσινής χρονιάς, ενώ το φυτώριο 2, η συνέχεια της περσινής μας χρονιάς, μετρά 8 συμμετοχές. Στα αλπικά, στις κατηγορίες Παίδες – Κορασίδες 1 & 2 ο σύλλογος συμμετέχει στους αγώνες της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας με 8 αθλητές του, ενώ υπάρχει και 1 συμμετοχή στη χιονοσανίδα & 2 συμμετοχές στα βόρεια (σκί αντοχής).

Ε.Ο.Σ. Αλμυρού

Τμήμα Αγωνιστικής Χιονοδρομίας


Σχετικά Άρθρα

Εξειδίκευση των μέτρων που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός στη 88η ΔΕΘ για τους αγρότες

Εξειδίκευση των μέτρων που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός στη 88η ΔΕΘ για τους αγρότες

Κώστας Τσιάρας: Στόχος να πάμε ακόμα πιο γρήγορα στην ανάπτυξη και στον εκσυγχρονισμό του πρωτογενούς τομέα…
Άνευ προηγουμένου επιτυχία: Ασημένιος ο Παύλος Δακουτρός στο παγκόσμιο πρωτάθλημα!

Άνευ προηγουμένου επιτυχία: Ασημένιος ο Παύλος Δακουτρός στο παγκόσμιο πρωτάθλημα!

Ακόμη μία σπουδαία επιτυχία για τον ελληνικό αθλητισμό, που ίσως περάσει στα ψιλά γράμματα καθώς το…
Πηγάδι Πτελεού: Στερούνται το σχολείο παιδιά τρίτεκνης μονογονεϊκής οικογένειας – Διαμαρτυρίες γονέων

Πηγάδι Πτελεού: Στερούνται το σχολείο παιδιά τρίτεκνης μονογονεϊκής οικογένειας – Διαμαρτυρίες γονέων

Δέκα παιδιά από τον Πτελεό αντιμετωπίζουν πρόβλημα πρόσβασης στο σχολείο τους. Ο λόγος είναι ότι δεν…