• 10 Φεβρουαρίου, 2014

Ε.Ο.Σ. Αλμυρού – Χιονοδρομία

Ε.Ο.Σ. Αλμυρού – Χιονοδρομία

Αγωνιστική Χιονοδρομία: Τη πρώτη τους συμμετοχή για φέτος είχαμε για τους αθλητές του ΕΟΣ Αλμυρού στη χιονοδρομία στις κατηγορίες Παίδες – Κορασίδες 1 (Π1-Κ1) & Παίδες – Κορασίδες 2 (Π2-Κ2) σε αγώνα του 2ου Κυπέλλου Ελλάδος που πραγματοποιήθηκε στο Χ/Κ Παρνασσού – Φτερόλακκα στις 01 & 02 Φεβρ.14, με διοργανωτή σύλλογο τον Ε.Ο.Σ. Αθηνών.

Τη 1η μέρα των αγώνων (01/2) και στο αγώνισμα της γιγαντιαίας κατάβασης ο σύλλογος στη κατηγορία Π1-Κ1 αγωνίστηκε με 4 από τους 6 αθλητές του (συμμετείχαν οι: Ταστσόγλου Ι., Νικοβιώτη Μ., Μανωλάκη Ι. & Σαρσώνης Ευθ.) με την αθλήτρια του συλλόγου & κόρη του προπονητή μας των κατηγοριών Παίδων & Κορασίδων 1 & 2, Ταστσόγλου Ιωάννα να καταλαμβάνει τη θέση μεταξύ των 41 αθλητριών (Κορασίδες 1)που αγωνίστηκαν από 16 σωματεία από όλη την Ελλάδα. Ο χρόνος της εκπληκτικός 49.03sec. Καλή κατάταξη & για τη Νικοβιώτη Μαρία ενώ Μανωλάκη Ιωάννα & Σαρσώνης Ευθύμιος (Παίδες 1) λόγω τεχνικών λαθών ενώ τερμάτισαν δεν κατετάγησαν.

Στη κατηγορία Π2-Κ2 οι 2 αθλητές του συλλόγου αν και δηλώθηκαν δεν προσήλθαν να αγωνιστούν.

Τη 2η μέρα των αγώνων (02/2) οι άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στο Χ/Κ Παρνασσού δεν επέτρεψαν στη κατηγορία των Παίδων – Κορασίδων 1 να αγωνιστούν στο αγώνισμα της τεχνικής κατάβασης (slalom).

Φυτώριο: Ξεκίνησαν οι προπονήσεις των φυτωρίων της χιονοδρομίας του συλλόγου στο Χ/Κ Πηλίου στις 8 & 9/2. Μετά από αναμονή πολλών ημερών οι καιρικές συνθήκες επέτρεψαν να λειτουργήσει το χιονοδρομικό κέντρο του Πηλίου και οι «μικροί» του συλλόγου είχαν τη 1η τους επαφή με το χιόνι. Η μετάβαση των φυτωρίων στο Χ/Κ γίνεται με μισθωμένο λεωφορείο, οι δε προπονήσεις υπό τη καθοδήγηση των δύο έμπειρων προπονητών – γυμναστών ΤΕΦΑΑ (με ειδικότητα χιονοδρομίας) των κ.κ. Ρήγα Ι. & Ζέρβα Ζ. Ο ενθουσιασμός και η διάθεση των «μικρών» ήταν εμφανής κατά τη 1η ημέρα των προπονήσεων.

Για φέτος ο σύλλογος μετρά 28 συνολικά συμμετοχές σε φυτώρια (ηλικίες 6 – 11) & αθλητές! Το νέο τμήμα για φέτος, φυτώριο 1, μετρά ήδη 7 νέες συμμετοχές, συνέχεια της καλής μας περσινής χρονιάς, ενώ το φυτώριο 2, η συνέχεια της περσινής μας χρονιάς, μετρά 8 συμμετοχές. Στα αλπικά, στις κατηγορίες Παίδες – Κορασίδες 1 & 2 ο σύλλογος συμμετέχει στους αγώνες της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας με 8 αθλητές του, ενώ υπάρχει και 1 συμμετοχή στη χιονοσανίδα & 2 συμμετοχές στα βόρεια (σκί αντοχής).

Ε.Ο.Σ. Αλμυρού

Τμήμα Αγωνιστικής Χιονοδρομίας


Σχετικά Άρθρα

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

Δεν έλειψαν και φέτος οι παραβιάσεις σε σπίτια στον Αλμυρό τις ημέρες του παζαριού. Σε μία…
32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η 4 εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου…
Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Η Α’ Τοπική αρχίζει στις 21-22 Σεπτεμβρίου, η Β’ στις 28-29 Σεπτεμβρίου και η Γ’ στις…