• 29 Ιανουαρίου, 2014

Ένα, με λίγο απ’ όλα

Ένα, με λίγο απ’ όλα

Κάλλιο προεκλογικά παρά ποτέ!

Διάφοροι φορείς θυμήθηκαν ελλείψεις του Αλμυρού… Βγήκαν στην ενεργό δράση. Καλά, για να μη τους τσουβαλιάσουμε όλους, κάποιοι βγήκαν στην πιο ενεργό δράση.

 

Τίτλος σχολίου: Ψυχραιμία….

Σχόλιο: Ψυχραιμία…

Υ.Γ. Ναι, πλησιάζουν οι εκλογές… ψυχραιμίααααα…..

 

Κοινωνία εν δράσει

Σε όλη την επικράτεια καθημερινά στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης βλέπουμε πολλές πρωτοβουλίες με άτυπα δίκτυα μάθησης ή και οργανωμένα, αυτό-οργάνωση κοινωνικών ομάδων, στροφή στην σωστή χρήση και οικονομία των αγαθών και τοπικοποίηση. Και ο Αλμυρός φαίνεται ότι με διάφορες πρωτοβουλίες και ευτυχώς μέσα από όλο το κοινωνικό φάσμα του, δημιουργεί ημερίδες, οι γονείς οργανώνονται ολοένα και περισσότερο στην στήριξη των σχολείων και των οικογενειών των μαθητών με προβλήματα κ.α. Χαιρόμαστε ιδιαιτέρως!

 

 “Αγρόν ηγόρασα και έχω ανάγκην εξελθείν και ιδείν αυτόν

Τα γραφεία της εφημερίδας που πλέον είναι στην πάροδο Μιχοπούλου, κοντά στην πλατεία του Αλμυρού, λίγο παραπάνω από το χρυσοχοείο «Τσιγάνη», είναι ανοικτά προς όλους, για συζήτηση, παράπονα, σχόλια, αιτήματα, καταγγελίες, ιδέες κλπ. Το κινητό τηλέφωνο που δημοσιεύουμε, 6972 455 190, είναι 24 ώρες το 24ωρο ανοικτό ώστε να υποστηρίζουμε, κατά το δυνατό, και την on line εφημερίδα μας e-almyros.gr. Μη διστάζετε… δουλειά μας είναι.

Τελευταία πολλοί μας μετέφεραν ότι άκουσαν πως η εφημερίδα ..πουλήθηκε. Μάθαμε και καλέσαμε –και ματα-ξανα-καλούμε- τους παρα-πληροφοριοδότες να έρθουν να δουν τα βιβλία μας… Φαίνεται πως «αγρό ηγόρασαν» και δεν μπόρεσαν να μας επισκεφτούν ακόμη.

Καλοπροαίρετα πιστεύουμε ότι… θα το είδαν στο όνειρό τους και θα το μπέρδεψαν με την πραγματικότητα. Ε;

Για τους μη γνωρίζοντες, όλες οι εφημερίδες στην Ελλάδα, είναι υποχρεωμένες από τον νόμο και το Υπουργείο Τύπου, να δημοσιεύουν στις πρώτες σελίδες τους, σε κάθε φύλλο στοιχεία εκδότη (απαιτείται το ονοματεπώνυμο) και στοιχεία επικοινωνίας.

 

Θρηνήσαμε! Θα ξανα-θρηνήσουμε…

Εάν δεν συνειδητοποιήσουμε όλοι το πρόβλημα και εάν δεν μεταδώσουμε στους νέους μας ότι κάθε δόση είναι θανατηφόρα και όχι μόνο η τελευταία, θα ξανα-θρηνήσουμε θύματα ναρκωτικών ουσιών…

Ατόνησαν οι προσπάθειες και βεβαίως φαίνεται ότι είναι σε όξυνση το πρόβλημα, από τον κατάλογο των θυμάτων που δυστυχώς μεγαλώνει με ταχείς ρυθμούς.

 

Στη Σύρο με αγάπη…

Συνδρομητής και φίλος της εφημερίδας, πριν χρόνια προέβη σε συμφωνία μαζί μας και ανταλλάσσουμε προϊόντα… Εμείς εφημερίδα, εκείνος …λουκούμια Συριανά. Τελευταία μας έστειλε την επιστολή που δημοσιεύουμε, σ’ αυτή τη σελίδα. Ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη σας. Μας γλυκάνατε και πάλι… Όχι με τα λουκούμια, αλλά με τα καλά σας λόγια και τη στήριξή σας. Μεγάλη η ευθύνη μας…

 

Αυξανόμεθα και πληθαίνουμε

Για τις ανάγκες αναβάθμισης της ιστοσελίδας μας… για να καλύψουμε κυρίως τους νεότερους, που ενημερώνονται αποκλειστικά από το internet, με την προσθήκη δύο συνεργατών αναβαθμίζουμε τις υπηρεσίες μας. Από τον Φεβρουάριο ο Άγγελος Μπράβος αναλαμβάνει ως σταθερός συνεργάτης – φωτορεπόρτερ των δύο μέσων ενημέρωσης, «Λαός του Αλμυρού» και e-almyros.gr, ενώ η Αποστολία Χατζηγεωργίου έχει ήδη αναλάβει τη γραμματειακή υποστήριξη. Σιδερένιοι!

 

Θα σε δω…

Αν σας δώσουν μια κάρτα που γράφει «θα σε δω»… Θα σε δω, όλοι θα σε δουν, στο e-almyros.gr. Είναι μια προωθητική κίνηση της εφημερίδας. Οι φωτορεπόρτερ όταν θα έχουν λήψη θα σας δίνουν την εν λόγω, κάρτα, και θα ξέρετε ότι σε λίγες ώρες θα δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της εφημερίδας e-almyros.gr.

Ένα, λίγο απ’ όλα

Που και που χρειάζεται και ένα κειμενάκι λίγο, απ’ όλα, για να μην αφήνει κανένα «νηστικό» από απαντήσεις.


Σχετικά Άρθρα

Εξειδίκευση των μέτρων που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός στη 88η ΔΕΘ για τους αγρότες

Εξειδίκευση των μέτρων που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός στη 88η ΔΕΘ για τους αγρότες

Κώστας Τσιάρας: Στόχος να πάμε ακόμα πιο γρήγορα στην ανάπτυξη και στον εκσυγχρονισμό του πρωτογενούς τομέα…
Άνευ προηγουμένου επιτυχία: Ασημένιος ο Παύλος Δακουτρός στο παγκόσμιο πρωτάθλημα!

Άνευ προηγουμένου επιτυχία: Ασημένιος ο Παύλος Δακουτρός στο παγκόσμιο πρωτάθλημα!

Ακόμη μία σπουδαία επιτυχία για τον ελληνικό αθλητισμό, που ίσως περάσει στα ψιλά γράμματα καθώς το…
Πηγάδι Πτελεού: Στερούνται το σχολείο παιδιά τρίτεκνης μονογονεϊκής οικογένειας – Διαμαρτυρίες γονέων

Πηγάδι Πτελεού: Στερούνται το σχολείο παιδιά τρίτεκνης μονογονεϊκής οικογένειας – Διαμαρτυρίες γονέων

Δέκα παιδιά από τον Πτελεό αντιμετωπίζουν πρόβλημα πρόσβασης στο σχολείο τους. Ο λόγος είναι ότι δεν…