• 5 Ιανουαρίου, 2014

Γ.Σ.Α.-Σαρακηνός 1-3 με …μπλακ άουτ στο δεύτερο ημίχρονο

Γ.Σ.Α.-Σαρακηνός 1-3 με …μπλακ άουτ στο δεύτερο ημίχρονο

Την πρώτη εντός έδρας ήττα στο φετινό πρωτάθλημα σημείωσε ο Γ.Σ.Α., χάνοντας από τον Σαρακηνό με 1-3.

Οι «κυανόλευκοι» έλεγχαν απόλυτα το ρυθμό του πρώτου ημιχρόνου και μάλιστα προηγήθηκαν στο 13ο λεπτό με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσίπη. Στη συνέχεια απώλεσαν πολλές ευκαιρίες για να διευρύνουν το σκορ με τον Γιάννη Αραπίτσα σε δύο περιπτώσεις τετ-α-τετ να χάνει τη μονομαχία από τον τερματοφύλακα του Σαρακηνού, Αργύρη Κουτσιρίμπα κι ενώ οι γηπεδούχοι βρισκόταν μπροστά στο σκορ.

Στο 15ο λεπτό οι «κυανόλευκοι» διαμαρτύρονται για χέρι του Δενελάβα εντός της περιοχής σε γέμισμα του Μπούρχα από δεξιά, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Γ. Αραπίτσας έχασε το πρώτο τετ-α-τετ. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πρώτο 45λεπτο, ο Σπύρος Χαλάτσης δεν χρειάστηκε να επέμβει σε κάποια φάση.

Στην επανάληψη και μόλις στο δεύτερο λεπτό, ο Γ. Αραπίτσας βγήκε σε νέο τετ-α-τετ με τον Κουτσιρίμπα μετά από βολέ του Σπύρου Χαλάτση, αλλά ο πρώτος σκόρερ του Γ.Σ.Α. δεν έπιασε το σουτ όπως θα ήθελε, με αποτέλεσμα να σουτάρει πάνω στον τερματοφύλακα του Σαρακηνού, ο οποίος με δεύτερη προσπάθεια κατάφερε να μπλοκάρει σταθερά τη μπάλα.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι «έσβησαν τις μηχανές» για ανεξήγητο λόγο και μέσα σε δεκαπέντε λεπτά οι αντίπαλοί τους κατάφεραν να πετύχουν τρία τέρματα.

Στο 53ο λεπτό ο Σαρακηνός κέρδισε φάουλ από αριστερά και ο Βαΐτσης επιχείρησε να αιφνιδιάσει τον Χαλάτση με απ’ ευθείας εκτέλεση, με τον τερματοφύλακα του Αλμυρού να διώχνει τη μπάλα πριν αυτή περάσει τη γραμμή, αλλά ο Σατελιάν από κοντά πήρε την επαναφορά και έγραψε το 1-1.

Στο 63ο λεπτό ήταν η σειρά του Ζιώγα να χριστεί σκόρερ. Ο Βαΐτσης από δεξιά έκανε τη σέντρα στο πίσω δοκάρι, ο Μπούρχας δεν κατάφερε να διώξει τη μπάλα, ο έμπειρος επιθετικός του Σαρακηνού κοντρόλαρε και με δυνατό σουτ από κοντά νίκησε τον Χαλάτση για το 1-2.

Στο 67ο λεπτό ήταν η σειρά του Βαΐτση να βάλει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ. Ο Σαρακηνός κέρδισε κόρνερ από αριστερά, η εκτέλεση ήταν συρτή, η άμυνα του Αλμυρού «κόλλησε» με τον έμπειρο φορ να πιάνει συρτό σουτ από το ύψος του πέναλτι και να γράφει το τελικό 1-3.

Στο 79ο λεπτό ο Χειλάς έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Αλέκος Αραπίτσας έπιασε την κεφαλιά πίσω από τον αντίπαλό του, με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα, αλλά ο διαιτητής της αναμέτρησης το ακύρωσε, διότι θεώρησε ότι έσπρωξε τον αμυντικό του Σαρακηνού.

Γ.Σ.Α.: Χαλάτσης, Μπούρχας (79ο Φαράντος), Κουρτέλης, Βούλγαρης, Ελευθερίου, Μπούσης (70ο Κλουκουτάρας), Γ. Αραπίτσας, Χειλάς, Χατζέλας (66ο Παναγιώτου), Τσίπη, Αλ. Αραπίτσας.

Σαρακηνός: Κουτσιρίμπας, Θεοδοσιάδης, Ιωάννου, Τσιγιάννης, Ν. Δενελάβας, Σπ. Καραπλιάγκος, Σατελιάν (72ο Αντωνίου), Μαυρίδης (46ο Ζάνης), Ζιώγας (70ο Τσάπη), Κ. Καραπλιάγκος, Βαΐτσης.


Σχετικά Άρθρα

Εξειδίκευση των μέτρων που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός στη 88η ΔΕΘ για τους αγρότες

Εξειδίκευση των μέτρων που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός στη 88η ΔΕΘ για τους αγρότες

Κώστας Τσιάρας: Στόχος να πάμε ακόμα πιο γρήγορα στην ανάπτυξη και στον εκσυγχρονισμό του πρωτογενούς τομέα…
Άνευ προηγουμένου επιτυχία: Ασημένιος ο Παύλος Δακουτρός στο παγκόσμιο πρωτάθλημα!

Άνευ προηγουμένου επιτυχία: Ασημένιος ο Παύλος Δακουτρός στο παγκόσμιο πρωτάθλημα!

Ακόμη μία σπουδαία επιτυχία για τον ελληνικό αθλητισμό, που ίσως περάσει στα ψιλά γράμματα καθώς το…
Πηγάδι Πτελεού: Στερούνται το σχολείο παιδιά τρίτεκνης μονογονεϊκής οικογένειας – Διαμαρτυρίες γονέων

Πηγάδι Πτελεού: Στερούνται το σχολείο παιδιά τρίτεκνης μονογονεϊκής οικογένειας – Διαμαρτυρίες γονέων

Δέκα παιδιά από τον Πτελεό αντιμετωπίζουν πρόβλημα πρόσβασης στο σχολείο τους. Ο λόγος είναι ότι δεν…