• 15 Δεκεμβρίου, 2013

Τα …χρειάστηκε ο Γ.Σ.Α. κόντρα στον Πρωτεσίλαο, παρά την ευρεία νίκη με 5-1

Τα …χρειάστηκε ο Γ.Σ.Α. κόντρα στον Πρωτεσίλαο, παρά την ευρεία νίκη με 5-1

Με επιτυχία υπερκέρασε το εμπόδιο του Πρωτεσίλαου ο Γ.Σ.Α. στο μεταξύ τους παιχνίδι που διεξήχθη στο Στάδιο «Αθ. Ραγάζος».

Το σύνολο του Βαγγέλη Βουρούκου μπήκε για ακόμα ένα ματς νωθρά στα πρώτα λεπτά και βρέθηκε να χάνει από το 17ο λεπτό με γκολ που σημείωσε ο Χρήστος Παναγιώτου, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν απωλέσει δύο μεγάλες ευκαιρίες για πετύχουν ισάριθμα τέρματα. Ο Παναγιώτου στο 9ο λεπτό μετά από λάθος πάσα του Μπούρχα, πήρε την κατοχή ο επιθετικός του Πρωτεσίλαου και μπροστά από τη μεγάλη περιοχή εξαπέλυσε …κεραυνό, με τη μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Χαλάτση, ενώ στο 16ο λεπτό ο ίδιος παίκτης έγινε αποδέκτης κάθετης πάσας του Κατσιαβριά, αλλά ο Χαλάτσης έδιωξε με τα χέρια την κοντινή κεφαλιά του Παναγιώτου.

Ο Βαγγέλης Βουρούκος βλέποντας την ομάδα του να μην αποδίδει τα αναμενόμενα και νιώθοντας την πίεση που ασκούσε ο Πρωτεσίλαος, σήκωσε τον Γκάμπα από το 20ο λεπτό για ζέσταμα, τον οποίο πέρασε στο ματς στη θέση του Μπούρχα, δέκα λεπτά αργότερα.

Στη συνέχεια ο Πρωτεσίλαος επαναπαύτηκε στο προβάδισμά του και οπισθοχώρησαν. Στο 39ο λεπτό ο Γιάννης Παναγιώτου εκτέλεσε φάουλ από δεξιά η μπάλα πέρασε από όμιλο παικτών, ο Τίτας αιφνιδιάστηκε, με τη μπάλα να περνάει τη γραμμή του τέρματός του, κάνοντας το 1-1.

Ο ρυθμός του Γ.Σ.Α. ανέβηκε και μέχρι την ολοκλήρωση του ημιχρόνου κατάφερε να πετύχει ακόμα δύο τέρματα. Στο 42ο λεπτό ο Τσίπη πέρασε όμορφη κάθετη πάσα στον Γ. Αραπίτσα, με τον νεαρό επιθετικό να νικάει τον Τίτα στο τετ-α-τετ με δυνατό σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής, ενώ στο 45ο λεπτό ο Βούλγαρης εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά, δεν μπόρεσε να διώξει η άμυνα του Πρωτεσίλαου, με τον Αλέκο Αραπίτσα να βρίσκεται σε επίκαιρη θέση και με γυριστό σουτ να γράφει το 3-1.

Στην επανάληψη η πρώτη καλή στιγμή σημειώθηκε για τον Γ.Σ.Α. στο 70ο λεπτό, όταν ο Αλέκος Αραπίτσας εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά, ο Γιάννης Παναγιώτου σηκώθηκε μόνος του στη μικρή περιοχή, πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 74ο λεπτό ο Γιάννης Παναγιώτου και πάλι με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά έγραψε το 4-1, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Γιάννη Χατζέλα που με δυνατό ευθύβολο σουτ από πλάγια θέση νίκησε τον Τίτα για το τελικό 5-1.

Γ.Σ.Α.: Χαλάτσης, Μπούρχας (32ο Γκάμπας), Κουρτέλης, Βούλγαρης, Ελευθερίου, Παναγιώτου, Γ. Αραπίτσας, Μπούσης, Χατζέλας, Τσίπη (72ο Χειλάς), Αλ. Αραπίτσας (77ο Φαράντος)

Πρωτεσίλαος: Τίτας, Β. Σιαμανίκος, Κ. Κόρκος, Παπαδόπουλος, Κατσιαβριάς, Θ. Κόρκος, Μαρικλέν (80ο Σιντέροφ), Μιχόπουλος, Γουργιώτης (73ο Β. Χασιώτης), Χρ. Παναγιώτου (73ο Γκαρέλης), Λεϊμονής.


Σχετικά Άρθρα

Εξειδίκευση των μέτρων που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός στη 88η ΔΕΘ για τους αγρότες

Εξειδίκευση των μέτρων που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός στη 88η ΔΕΘ για τους αγρότες

Κώστας Τσιάρας: Στόχος να πάμε ακόμα πιο γρήγορα στην ανάπτυξη και στον εκσυγχρονισμό του πρωτογενούς τομέα…
Άνευ προηγουμένου επιτυχία: Ασημένιος ο Παύλος Δακουτρός στο παγκόσμιο πρωτάθλημα!

Άνευ προηγουμένου επιτυχία: Ασημένιος ο Παύλος Δακουτρός στο παγκόσμιο πρωτάθλημα!

Ακόμη μία σπουδαία επιτυχία για τον ελληνικό αθλητισμό, που ίσως περάσει στα ψιλά γράμματα καθώς το…
Πηγάδι Πτελεού: Στερούνται το σχολείο παιδιά τρίτεκνης μονογονεϊκής οικογένειας – Διαμαρτυρίες γονέων

Πηγάδι Πτελεού: Στερούνται το σχολείο παιδιά τρίτεκνης μονογονεϊκής οικογένειας – Διαμαρτυρίες γονέων

Δέκα παιδιά από τον Πτελεό αντιμετωπίζουν πρόβλημα πρόσβασης στο σχολείο τους. Ο λόγος είναι ότι δεν…