Archive

Με απουσίες ο Γ.Σ.Α. κόντρα στον Γ.Σ.Β., 73-60

Την ήττα με 73-60 γνώρισε το τμήμα μπάσκετ του Γ.Σ.Α. από τον πρωτοπόρο και αήττητο Γ.Σ.Β. στο παιχνίδι που έγινε στο «Β. Παρασκευόπουλος».
Περισσότερα

Άξιζε κάτι περισσότερο ο Άθλος κόντρα στη Δημητριάς

Κάτι περισσότερο από την ήττα (0-1) δικαιούνταν ο Άθλος στο παιχνίδι με την πρωτοπόρο Δημητριάς στο γήπεδο των Αγίων Θεοδώρων, σύμφωνα με τον προπονητή των «βυσσινί» Μιχάλη Ανδρωνά.
Περισσότερα

Ήττα με 6-0 για τον Απόλλωνα Κρ. από τη Μακρινίτσα

Με έντεκα παίκτες στην αποστολή ταξίδεψε ο Απόλλων Κροκίου στο γήπεδο Πορταριάς για να αντιμετωπίσει τη δεύτερη στη βαθμολογία Μακρινίτσα, γνωρίζοντας τη βαριά ήττα με 6-0.
Περισσότερα

Όλα «Χ» στο Αργοναύτες-Αχιλλέας (1-1)

Η ισοπαλία ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα στο παιχνίδι ανάμεσα σε Αργοναύτες και Αχιλλέα, που διεξήχθη το Σάββατο στο γήπεδο της Σούρπης κι αυτή ήταν που σημάδεψε τις προσπάθειες των
Περισσότερα

Δεύτερη ήττα για το βόλεϊ του Γ.Σ.Α. με παράπονα από τη διαιτησία

Για ακόμα ένα παιχνίδι το δεύτερο κατά σειρά δεν τα κατάφεραν τα κορίτσια του βόλεϊ και γνώρισαν την ήττα (2-3) στο πέμπτο σετ από τον Γ.Σ. Αμπελώνα.
Περισσότερα

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στη Νέα Αγχίαλο

Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή που διοργανώνεται από τους συλλόγους της Αγχιάλου και η θεατρική παράσταση από το πειραματικό εργαστήρι του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ, θα φέρουν στα παιδιά της Αγχιάλου το Χριστουγεννιάτικο
Περισσότερα