• 11 Δεκεμβρίου, 2013

Πρόκριση για τον Γ.Σ.Α., με …κέφια στο δεύτερο ημίχρονο

Πρόκριση για τον Γ.Σ.Α., με …κέφια στο δεύτερο ημίχρονο

Με το ευρύ 4-0 επικράτησε ο Γ.Σ.Α. της Ακρόπολης και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΘ.

Οι «κυανόλευκοι» κράτησαν ανέπαφη την εστία τους για τρίτο επίσημο συνεχόμενο ματς και πέρασαν ένα εύκολο μεσημέρι κόντρα στην Ακρόπολη, παίζοντας καλά στην επανάληψη.

Οι παίκτες του Βαγγέλη Βουρούκου στο πρώτο ημίχρονο πήραν το προβάδισμα στο σκορ λίγο πριν τη συμπλήρωση του ημιώρου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τσίπη, από σέντρα του οποίου η μπάλα χτύπησε σε χέρι αμυντικού και ο διαιτητής Βλάχος υπέδειξε την άσπρη βούλα.

Αυτή ήταν και η μοναδική καλή ευκαιρία που καταγράφηκε σε ολόκληρο το πρώτο 45λεπτο. Στην επανάληψη οι λιγοστοί θεατές στο παγωμένο Στάδιο «Αθ. Ραγάζος» …ζεστάθηκαν από την απόδοση των γηπεδούχων, αφού πέτυχαν τρία ακόμα τέρματα και έχασαν ευκαιρίες να διευρύνουν το σκορ.

Στο 59ο λεπτό ο Γκιούρης έκανε έξοδο σε σέντρα του Γ. Αραπίτσα από τα δεξιά, με τη μπάλα να φθάνει στα πόδια του Τσίπη, ο οποίος από το ύψος της μεγάλης περιοχής επιχείρησε με «λόμπα» να σκοράρει, αλλά πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας της Ακρόπολης.

Στο 66ο λεπτό έγινε το 2-0, όταν πάλι σε ασθενές διώξιμο της άμυνας των φιλοξενούμενων από κόρνερ, ο Γ. Αραπίτσας με δυνατό ευθύβολο σουτ έστειλε τη μπάλα στο αριστερό «παραθυράκι» της εστίας της ομάδας του Σέσκλου.

Ένα λεπτό αργότερα ο Γκιούρης δέχθηκε τη μπάλα από γύρισμα συμπαίκτη του, επιχείρησε να διώξει, έφθασε στα πόδια του Γ. Αραπίτσα, ο οποίος τροφοδότησε τον αδερφό του Αλέκο, ο οποίος από πλάγια θέση και σε τετ-α-τετ νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και διαμόρφωσε το 3-0.

Στο 76ο λεπτό ο Γ. Αραπίτσας πέρασε δύο αντιπάλους του από τα αριστερά της άμυνας, με έναν εξ αυτών να κάνει την προβολή και να τον ανατρέπει καθαρά εντός περιοχής και τον διαιτητή να υποδεικνύει για δεύτερη φορά την εσχάτη των ποινών. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μιχάλης Μπούσης, αλλά νικήθηκε από τον Γκιούρη, ο οποίος έπεσε στην αριστερή του γωνία και έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 78ο λεπτό ο Χατζέλας πέρασε κάθετη πάσα για τον Γκάμπα, με τον νεαρό επιθετικό να συγκλίνει προς την εστία, να περνάει τον προσωπικό του αντίπαλο και με ωραίο σουτ να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 4-0. Στη συνέχεια και μέχρι τη λήψη η κεφαλιά του Κουρτέλη μετά από κόρνερ πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ το δυνατό σουτ του Φάτση μετά από πάσα του Χατζέλα, έδιωξε σε κόρνερ ο Γκιούρης.

Γ.Σ.Α.: Χαλάτσης, Γκάμπας, Κουρτέλης, Βούλγαρης, Ελευθερίου, Παναγιώτου, Μπούσης, Τσίπη (76ο Μπούρχας), Αλ. Αραπίτσας (79ο Κουτσούμπας), Γ. Αραπίτσας (80ο Φάτσης), Χατζέλας.


Σχετικά Άρθρα

Εξειδίκευση των μέτρων που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός στη 88η ΔΕΘ για τους αγρότες

Εξειδίκευση των μέτρων που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός στη 88η ΔΕΘ για τους αγρότες

Κώστας Τσιάρας: Στόχος να πάμε ακόμα πιο γρήγορα στην ανάπτυξη και στον εκσυγχρονισμό του πρωτογενούς τομέα…
Άνευ προηγουμένου επιτυχία: Ασημένιος ο Παύλος Δακουτρός στο παγκόσμιο πρωτάθλημα!

Άνευ προηγουμένου επιτυχία: Ασημένιος ο Παύλος Δακουτρός στο παγκόσμιο πρωτάθλημα!

Ακόμη μία σπουδαία επιτυχία για τον ελληνικό αθλητισμό, που ίσως περάσει στα ψιλά γράμματα καθώς το…
Πηγάδι Πτελεού: Στερούνται το σχολείο παιδιά τρίτεκνης μονογονεϊκής οικογένειας – Διαμαρτυρίες γονέων

Πηγάδι Πτελεού: Στερούνται το σχολείο παιδιά τρίτεκνης μονογονεϊκής οικογένειας – Διαμαρτυρίες γονέων

Δέκα παιδιά από τον Πτελεό αντιμετωπίζουν πρόβλημα πρόσβασης στο σχολείο τους. Ο λόγος είναι ότι δεν…