• 8 Δεκεμβρίου, 2013

Δήμητρα – Α.Ε Διμηνίου 0-1: Την έκοψε ο… Θεοχάρης!

Δήμητρα – Α.Ε Διμηνίου 0-1: Την έκοψε ο… Θεοχάρης!

Το Διμήνι κέρδισε την Δήμητρα στο γήπεδο της Ευξεινούπολης με 1-0, ωστόσο τις εντυπώσεις για ακόμη ένα παιχνίδι της «έκλεψε» η διαιτησία, με αρνητικό πρωταγωνιστή αυτή την φορά τον διαιτητή του αγώνα Θεοχάρη.

Στα αγωνιστικά, οι δύο ομάδες περιορίστηκαν σε πολλές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου. Οι φιλοξενούμενοι όσες φορές βρέθηκαν έξω από την περιοχή της Δήμητρας τα σουτ που επιχείρησαν κατέληξαν ψηλά πάνω από τα δοκάρια του Γκιούρκη. Από την άλλη μεριά, οι παίκτες του Λευτέρη Καλογήρου, όσες φορές βγήκαν με αντεπιθέσεις τις σπατάλησαν, καθώς δεν υπήρχε το «καθαρό» μυαλό. Μία από αυτές ήταν στο 16ο λεπτό, όταν ο Βούλγαρης μπήκε στην περιοχή έσπασε την μπάλα στο σημείο του πέναλτι, αλλά πρόλαβαν οι αμυντικοί του Διμηνίου  να διώξουν σε κόρνερ. Η επόμενη φάση σημειώθηκε στο 44ο λεπτό, όταν ο Βούλγαρης εκτέλεσε φάουλ από τα πλάγια της μεγάλης περιοχής, ο Μάκης Παυλίδης έκανε κεφαλιά πάσα στον Αντωνιάδη, με τον τελευταίο να μην την προλαβαίνει για λίγα εκατοστά, ώστε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Ενώ, το Διμήνι προσπαθούσε με άστοχα σουτ, η Δήμητρα χάρη σε ένα στημένο του Τσόγκα και κεφαλιά του Κουτσοκέρα έκανε τον αντίπαλο τερματοφύλακα να διώξει σε κόρνερ. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυναμικά και στο 55ο λεπτό σε σουτ αντίπαλου, ο Γκιούρκης κατάφερε με ωραία επέμβαση να διώξει σε κόρνερ. Δέκα λεπτά αργότερα σε σουτ του Τσουρέλη, ο Γκιούρκης έδιωξε πάλι σε κόρνερ. Στην εκτέλεση του κόρνερ ο Αναστασίου από κοντινή απόσταση έκανε το 0-1 για την ομάδα του Διμηνίου. Αμέσως με τη σέντρα, ο Μ. Παυλίδης βρήκε τον Βούλγαρη μέσα στην αντίπαλη περιοχή, με τον παίκτη της Δήμητρας να ανατρέπεται καθαρά εντός της περιοχής, ωστόσο ο διαιτητής του αγώνα, παρόλο που ήταν μέσα στη φάση, …έκλεισε τα μάτια και έδειξε να συνεχιστεί. Το παιχνίδι συνεχίστηκε με πολλά σφυρίγματα από τον Θεοχάρη κόβοντας έτσι την ροή του παιχνιδιού. Στο 82ο λεπτό, οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες από την αποβολή με δεύτερη κίτρινη του Ξηρομερήσιου. Στις καθυστερήσεις του αγώνα το Διμήνι θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματά του, αλλά αστόχησε από το σημείο του πέναλτι, με τον Γκιούρκη να διώχνει σε κόρνερ με ωραία εκτίναξη στη δεξιά γωνία του. Στο πέναλτι είχε υποπέσει ο Τσόγκας. Τραυματίες αποχώρησαν τόσο ο Κουτσοκέρας στο 60ο λεπτό, όσο και ο Αντωνιάδης στο 70ο λεπτό.

Δήμητρα: Γκιούρκης, Ξηρομερήσιος, Αντωνιάδης (70ο Σταματίου), Κ. Παυλίδης, Μ. Παυλίδης, Θωμαϊδης (79ο Παλάσης), Τσόγκας, Τιμπλαλέξης, Βούλγαρης, Γκαρνίδης, Κουτσοκέρας (60ο Σιαμέτης)


Σχετικά Άρθρα

Εξειδίκευση των μέτρων που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός στη 88η ΔΕΘ για τους αγρότες

Εξειδίκευση των μέτρων που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός στη 88η ΔΕΘ για τους αγρότες

Κώστας Τσιάρας: Στόχος να πάμε ακόμα πιο γρήγορα στην ανάπτυξη και στον εκσυγχρονισμό του πρωτογενούς τομέα…
Άνευ προηγουμένου επιτυχία: Ασημένιος ο Παύλος Δακουτρός στο παγκόσμιο πρωτάθλημα!

Άνευ προηγουμένου επιτυχία: Ασημένιος ο Παύλος Δακουτρός στο παγκόσμιο πρωτάθλημα!

Ακόμη μία σπουδαία επιτυχία για τον ελληνικό αθλητισμό, που ίσως περάσει στα ψιλά γράμματα καθώς το…
Πηγάδι Πτελεού: Στερούνται το σχολείο παιδιά τρίτεκνης μονογονεϊκής οικογένειας – Διαμαρτυρίες γονέων

Πηγάδι Πτελεού: Στερούνται το σχολείο παιδιά τρίτεκνης μονογονεϊκής οικογένειας – Διαμαρτυρίες γονέων

Δέκα παιδιά από τον Πτελεό αντιμετωπίζουν πρόβλημα πρόσβασης στο σχολείο τους. Ο λόγος είναι ότι δεν…