• 7 Δεκεμβρίου, 2013

Η «μπίλια» κάθισε στο Αχίλλειο

Η «μπίλια» κάθισε στο Αχίλλειο

Από ένα ημίχρονο είχαν οι δύο ομάδες στο ντέρμπι του 2ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣΘ, που έγινε στο Αχίλλειο ανάμεσα στον τοπικό Αχιλλέα και τον Άθλο, με τους γηπεδούχους να επικρατούν δύσκολα με 3-2, χάρις σε δύο τέρματα του Πλασταρά και ένα αυτογκόλ του Σιαμουρδάνη.

Οι «βυσσινί» τα έχουν με την τύχη τους, αφού το αυτογκόλ που πέτυχε ο Σιαμουρδάνης στο ματς με τον Αχιλλέα είναι το πέμπτο που δέχεται η ομάδα του Μιχάλη Ανδρωνά στο φετινό πρωτάθλημα. Μάλιστα, η ομάδα του Άθλου είχε δοκάρι στο 55ο λεπτό με τον Ξυνό, ενώ της ακυρώθηκε και γκολ του Ελευθερίου ως οφ σάιντ.

Το πρώτο ημίχρονο άρχισε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους με τον Ξυνό από κοντά να σπρώχνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1, μετά από ασθενής απόκρουση του Ζωγραφάκη σε εκτέλεση φάουλ του Ανδρωνά.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέκτησαν τον έλεγχο του ματς και με το αυτογκόλ του Σιαμουρδάνη στο 18ο λεπτό, σε απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσεκούρα, η μπάλα βρήκε στο γόνατο του αμυντικού του Άθλου και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-1. Ο Πλασταράς με δύο προσωπικά τέρματα (25ο και 33ο λεπτό) έκλεισε το ημίχρονο με την ομάδα του να προηγείται με 3-1.

Στην επανάληψη ο Άθλος ήταν καλύτερος και σύμφωνα με τον προπονητή Μιχάλη Ανδρωνά, ο Μέμος δεν έπιασε τη μπάλα ούτε μία φορά. Το μόνο που κατάφεραν πάντως οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν σε 3-2 με γκολ του Νιάκα στο 70ο λεπτό.

Αχιλλέας: Ζωγραφάκης, Μαλλιαρός, Αργυρίου (75ο Χρ. Ραχιώτης), Διαμαντής, Χρ. Παναγιώτου, Χασιώτης, Τσεκούρας, Απ. Παναγιώτου (55ο Αραπίτσας), Γελές, Πλασταράς.

Άθλος: Μέμος, Γοδενόπουλος (85ο Μπέης), Γ. Κωτούλας, Σιαμουρδάνης, Κουτρογιάννης, Κοντοβάς (58ο Καμπουρίδης), Απ. Κωτούλας, Ανδρωνάς, Ελευθερίου, Σχουλής (58ο Νιάκας), Ξυνός.


Σχετικά Άρθρα

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

Δεν έλειψαν και φέτος οι παραβιάσεις σε σπίτια στον Αλμυρό τις ημέρες του παζαριού. Σε μία…
32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η 4 εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου…
Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Η Α’ Τοπική αρχίζει στις 21-22 Σεπτεμβρίου, η Β’ στις 28-29 Σεπτεμβρίου και η Γ’ στις…