• 1 Δεκεμβρίου, 2013

Στο δεύτερο ημίχρονο …ήταν Αλμυρός, 3-0 τον Θησέα

Στο δεύτερο ημίχρονο …ήταν Αλμυρός, 3-0 τον Θησέα

Με 3-0 επιβλήθηκε του Θησέα ο Γ.Σ.Α., πιάνοντας καλή απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο και μετά τις αλλαγές που έκανε ο Βαγγέλης Βουρούκος στην επανάληψη.

Οι «κυανόλευκοι» στο πρώτο ημίχρονο θύμιζαν την εμφάνιση που έκαναν πριν από μία εβδομάδα στη Σούρπη και δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι δεν κατέγραψαν καμία φάση μπροστά από την εστία του Πλακαρού. Στον αντίποδα, οι φιλοξενούμενοι με κινητήριο μοχλό τον Ρενάτο από αριστερά δημιούργησαν τρεις καλές ευκαιρίες για να βάλουν κάποιο τέρμα, αλλά όλες κατέληξαν άουτ από πλεονεκτικές θέσεις. Στο 13ο λεπτό από τα δεξιά βγήκε η σέντρα, η μπάλα κόλλησε στο βαρύ αγωνιστικό χώρο στο ύψος της μικρής περιοχής και πριν προλάβει να γίνει απειλητικός ο Σιώμος, ο οποίος έγινε κάτοχος της μπάλας, επιχείρησε το σουτ γυρνώντας το κορμί του, αλλά κατέληξε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Η επόμενη καλή φάση ήταν κι αυτή για τον Θησέα, όταν ο Ρενάτο επιχείρησε τη σέντρα από αριστερά σε φάουλ που κέρδισε ο ίδιος στο 23ο λεπτό, η μπάλα πέρασε στο πίσω δοκάρι όπου τρεις παίκτες του Θησέα σηκώθηκαν για την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, στην απέναντι γωνία της εστίας του Χαλάτση.

Τέλος, στο 38ο λεπτό, η μπάλα κόλλησε μπροστά από τον Φαράντο, ο Κόρμπας έγινε κάτοχος προχώρησε μέχρι το ύψος της μεγάλης περιοχής, επιχειρώντας να «κρεμάσει» τον Χαλάτση, αλλά ο έμπειρος τερματοφύλακας μπλόκαρε σταθερά τη μπάλα.

Στην επανάληψη, στη θέση του Γκάμπα πέρασε ο Αλέκος Αραπίτσας, ενώ στο κέντρο της άμυνας έγινε εσωτερική αλλαγή, με τον Παναγιώτου να πηγαίνει στα χαφ και τον Βούλγαρη να συνθέτει το αμυντικό δίδυμο μαζί με τον Ελευθερίου. Οι «κυανόλευκοι» έγιναν πιο κινητικοί στο κέντρο και ευτύχησαν μόλις στο 47ο λεπτό να προηγηθούν από ένα τεχνικό σουτ που επιχείρησε ο Γιάννης Αραπίτσας από αριστερά, με τη μπάλα να παίρνει τα φάλτσα να ξεγελάει τον Πλακαρό και να καταλήγει στη γωνία της αριστερής γωνίας του τέρματος, κάνοντας το 1-0.

Εφτά λεπτά αργότερα, ο Χατζέλας πέρασε όμορφη κάθετη πάσα για τον Γιάννη Αραπίτσαο ο οποίος βγήκε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα του Θησέα και δεν δυσκολεύτηκε να τον νικήσει για το 2-0. Στην επόμενη φάση, ο Θησέας έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με δύο κίτρινες κάρτες του Κοτζαθανάση. Κάπου εκεί η πλάστιγγα έγειρε προς τους «κυανόλευκους».

Ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεφτε, όσο η βροχή δυνάμωνε και το γήπεδο είχε γίνει βαρύ. Στο 82ο λεπτό, ο Γ.Σ.Α πέτυχε και τρίτο τέρμα με τον Μπούρχα να επιχειρεί δυνατή σέντρα από τα δεξιά, η μπάλα βρήκε σε αμυντικό πήρε περισσότερη δύναμη, ο Πλακαρός προσπάθησε να την μπλοκάρει, γλίστρησε μαζί με τη μπάλα και πέρασε την τελική γραμμή, με τον Στέλιο Χαλβατζάκο να έχει δει τη φάση και να δείχνει τη σέντρα. Στο 89ο λεπτό ο Μπούρχας αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη μετά από διαμαρτυρία.

Γ.Σ.Α.: Χαλάτσης, Μπούρχας, Φαράντος (70ο Κουρτέλης), Ελευθερίου, Παναγιώτου, Μπούσης, Βούλγαρης, Τσίπη, Γκάμπας (46ο Αλ. Αραπίτσας), Γ. Αραπίτσας, Χατζέλας (87ο Κλουκουτάρας).

Θησέας: Πλακαρός, Καράτσαλος (80ο Καρανικολάου), Μυλωνάς, Κόρδα, Λάππας, Αγγελής (70ο Ζενούνι), Κόρμπας, Βαχαρέλης, Σιώμος, Κοτζαθανάσης, Ρενάτο (46ο λ.τ. Κατσιώτης).  

*Πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για την απώλεια του πρώην ποδοσφαιριστή Τάκη Συνετόπουλου.


Σχετικά Άρθρα

Εξειδίκευση των μέτρων που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός στη 88η ΔΕΘ για τους αγρότες

Εξειδίκευση των μέτρων που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός στη 88η ΔΕΘ για τους αγρότες

Κώστας Τσιάρας: Στόχος να πάμε ακόμα πιο γρήγορα στην ανάπτυξη και στον εκσυγχρονισμό του πρωτογενούς τομέα…
Άνευ προηγουμένου επιτυχία: Ασημένιος ο Παύλος Δακουτρός στο παγκόσμιο πρωτάθλημα!

Άνευ προηγουμένου επιτυχία: Ασημένιος ο Παύλος Δακουτρός στο παγκόσμιο πρωτάθλημα!

Ακόμη μία σπουδαία επιτυχία για τον ελληνικό αθλητισμό, που ίσως περάσει στα ψιλά γράμματα καθώς το…
Πηγάδι Πτελεού: Στερούνται το σχολείο παιδιά τρίτεκνης μονογονεϊκής οικογένειας – Διαμαρτυρίες γονέων

Πηγάδι Πτελεού: Στερούνται το σχολείο παιδιά τρίτεκνης μονογονεϊκής οικογένειας – Διαμαρτυρίες γονέων

Δέκα παιδιά από τον Πτελεό αντιμετωπίζουν πρόβλημα πρόσβασης στο σχολείο τους. Ο λόγος είναι ότι δεν…