• 9 Νοεμβρίου, 2013

Άθλος – Απ.Κροκίου: Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις

Άθλος – Απ.Κροκίου: Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις

Χωρίς νικητή τελείωσε το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στον Άθλο και τον Απόλλωνα Κροκίου, με τις δυο ομάδες να έρχονται ισόπαλες με 0-0. Αμφότερες την προηγούμενη αγωνιστική προέρχονταν από νίκες, ωστόσο δεν κατάφεραν να …εξουδετερώσουν η μία την άλλη.

Τα πρώτα λεπτά του αγώνα ήταν …βασανιστικά τόσο για τους θεατές όσο και για την μπάλα, η οποία γυρνούσε άσκοπα στο χώρο του κέντρου, με την πρώτη ευκαιρία να καταγράφεται στο 30ο λεπτό, όταν ο Καραδήμας εκτέλεσε φάουλ, ο Απ. Κωτούλας έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα «αναπαύτηκε» στην αγκαλιά του Κοντογεωργάκη. Η μεγάλη ευκαιρία του ημιχρόνου έγινε πέντε λεπτά αργότερα όταν πάλι από στημένο, ο Τσαπάρας έπιασε το γυριστό σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Γκόγκου. Αυτή η ευκαιρία  ήταν και η αφορμή για να «ξύπνησουν» οι παίκτες του Μιχάλη Ανδρωνά και το τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου ανήκε στον Άθλο, με τους Απ. Κωτούλα, Νιάκα και Σχουλή να …σφυροκοπούν τον αντίπαλο τερματοφύλακα με σουτ εκτός περιοχής, χωρίς όμως να ανοίγουν το σκορ για την ομάδα τους.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τον… αέρα του Άθλου, με τον Μακανίκα στο 46ο λεπτό να επιχειρεί την σέντρα-σουτ και τον Γκόγκο να βρίσκεται σε ετοιμότητα, ενώ ο ίδιος παίκτης έκανε μια κούρσα από τα δεξιά πέρασε όποιον αμυντικό του Άθλου βρήκε μπροστά του, αλλά αντί να σπάσει την μπάλα στο χώρο του πέναλτι στον αμαρκάριστο Ζουμπουρλή, προτίμησε να σουτάρει χωρίς να δυσκολέψει τον Γκόγκο. Όσο περνούσε η ώρα ο Απόλλωνας Κροκίου βολευόταν με την ισοπαλία και προσπαθούσε να κρατήσει την ισοπαλία, κάτι που τελικά το κατάφερε. Ο Άθλος άργησε να απαντήσει στο στιλ παιχνιδιού των «πορτοκαλί», ούτε μετά το 80′ όταν έκλεισαν τους παίκτες του Βαγγέλη Επίσκοπου στην μικρή τους περιοχή. Αυτό το δεκάλεπτο ο Άθλος είχε την μεγαλύτερη ευκαιρία για να κλέψει τη νίκη, αλλά αρχικά ο Κακασής έστειλε την μπάλα πάνω στον Κοντογεωργάκη μέσα από την μικρή περιοχή και στη συνέχεια ο Δάρας που μόλις είχε μπει έστειλε την μπάλα πάνω στα σώματα με την μπάλα να καταλήγει πλάγιο. Τέλος, στο 88ο λεπτό, σε φαουλ που εκτέλεσε ο Καραδήμας η πορεία της μπάλας δεν ανησύχησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

 

Άθλος: Γκόγκος, Γ. Κωτούλας (70ο Γοδινόπουλος), Σχουλής (55ο Δάρας), Ανδρωνάς, Κακασής, Νιάκας, Απ.Κωτούλας, Καραδήμας, Κοντογιάννης, Σαμουρδάνης, Ξυνός (80ο Μπέης).

 

Απόλλωνας Κροκίου: Κοντογεωργάκης, Τσαπάρας (46ο Τοσούδης), Βούλγαρης, Γεωργίου, Περπερίδης, Ζουμπουρλής, Φωτιάδης (80ο Σιαμέτης), Μακανίκας, Μπελεγρίνης, Μαρμαγκιόλης (60ο Τσερκετζίδης), Σαμουρδάνης.


Σχετικά Άρθρα

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

Δεν έλειψαν και φέτος οι παραβιάσεις σε σπίτια στον Αλμυρό τις ημέρες του παζαριού. Σε μία…
32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η 4 εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου…
Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Η Α’ Τοπική αρχίζει στις 21-22 Σεπτεμβρίου, η Β’ στις 28-29 Σεπτεμβρίου και η Γ’ στις…