• 30 Οκτωβρίου, 2013

Στις καθυστερήσεις …λύγισε ο Αίαντας

Στις καθυστερήσεις …λύγισε ο Αίαντας

Έκανε το καθήκον του ο Αίαντας κόντρα σε έναν ανώτερο αντίπαλο όπως είναι ο Πύρασος και έβαλε δύσκολα στον περυσινό νταμπλούχο της ΕΠΣΘ, αφού οι αγχιαλίτες πέτυχαν το γκολ της νίκης στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Γιάννη Κοντοβά.

Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν πολλά προβλήματα απουσιών να αντιμετωπίσουν και αναγκάστηκαν να επιστρατεύσουν τους Κουτσανίτη και Μάκη Τζαβέλλα για το παιχνίδι αυτό, προκειμένου να συμπληρώσουν εντεκάδα.

Ο Λουκάς Κατσαμπέκης δεν μπορούσε να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Βέργα, του τιμωρημένου Σπανού και του Κοντογεωργάκη, ο οποίος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορούσε να αγωνιστεί.

Παρόλα αυτά, οι σουρπιώτες κρατούσαν το μηδέν στην άμυνα, αν και ο Πύρασος ήταν ιδιαίτερα κινητικός, είχε την κατοχή της μπάλας σε όλη τη διάρκεια του ματς, αλλά δεν μπορούσε να πετύχει το τέρμα που θα του έδινε την πρόκριση. Το γόρδιο δεσμό έλυσε ο Γιάννης Κοντοβάς στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού και μαζί την αγχώδη πρόκριση για την ομάδα του.

Ο Αίαντας είχε μια πολύ καλή ευκαιρία με τον Παπαδόπουλο στο 10ο λεπτό, καθώς και με τον Γουρναρόπουλο στο 92ο λεπτό, όταν από κόντρα, η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Αίας: Θεοδωρίδης, Μπούρας, Καλοδήμος, Γρούνας, Νικηφοράκης (65ο Κατσάνος, λ.τ. 90ο Γουρναρόπουλος), Κοντούλης, Χριστέλλος, Μ. Τζαβέλλας (46ο Κουτσανίτης), Παπαδόπουλος, Κωστούλας, Χαλάτσης.


Σχετικά Άρθρα

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

Δεν έλειψαν και φέτος οι παραβιάσεις σε σπίτια στον Αλμυρό τις ημέρες του παζαριού. Σε μία…
32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η 4 εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου…
Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Η Α’ Τοπική αρχίζει στις 21-22 Σεπτεμβρίου, η Β’ στις 28-29 Σεπτεμβρίου και η Γ’ στις…