• 26 Οκτωβρίου, 2013

Αίας Σούρπης: Με τους …ισχυρούς τα καταφέρνει

Αίας Σούρπης: Με τους …ισχυρούς τα καταφέρνει

Το κακό του πρόσωπο έδειξε για ακόμα ένα εντός έδρας παιχνίδι ο Αίαντας και γνώρισε την ήττα από τον Αστέρα Ριζομύλου με 0-1. Οι «κιτρινόμαυροι» έχασαν πολλές ευκαιρίες για να πετύχουν γκολ, αλλά ο Κορέντης όποτε χρειάστηκε δήλωσε παρόν με τις αποκρούσεις του. Οι πιο κλασσικές ευκαιρίες χάθηκαν από το σύνολο του Λουκά Κατσαμπέκη πριν δεχθεί το γκολ, το οποίο προήλθε από απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ στο 40ο λεπτό. Η επανάληψη άρχισε ιδανικά για τους γηπεδούχους, αφού ο διαιτητής Κυριάκος Δημητριάδης απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ποδοσφαιριστή του Αστέρα, μόλις στο 50ο λεπτό, για σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Αρτέμη Νικηφοράκη.

Παρόλα αυτά, ο Αίαντας δεν κατάφερε να εκμεταλλευθεί το αριθμητικό πλεονέκτημα, αφού η ανάπτυξή του έγινε ανορθόδοξη, μιας και ο χρόνος πίεζε και δεν μπορούσε να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα των φιλοξενούμενων.

Το σουτ του αφύλακτου Κοντογεωργάκη στο 65ο λεπτό, από ιδιαίτερα πλεονεκτική εξουδετερώθηκε σε κόρνερ από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, ενώ την ίδια τύχη είχε και το σουτ που επιχείρησε ο Μπαράκου από αριστερά, στο 70ο λεπτό. Στη συνέχεια, οι «κιτρινόμαυροι» δεν είχαν καθαρό μυαλό, αφού επιχειρούσαν να διασπάσουν την άμυνα των γηπεδούχων με «γεμίσματα», με αποτέλεσμα να υποχρεωθούν στη δεύτερη εντός έδρας ήττα.

 

Αίαντας: Θεοδωρίδης, Γρούνας, Βέργας, Κορέτα (76ο Μπούρας), Νικηφοράκης, Χριστέλλος (60ο Μπαράκου), Κοντούλης, Κοντογεωργάκης, Παπαδόπουλος, Καλοδήμος, Κωστούλας.


Σχετικά Άρθρα

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

Δεν έλειψαν και φέτος οι παραβιάσεις σε σπίτια στον Αλμυρό τις ημέρες του παζαριού. Σε μία…
32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η 4 εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου…
Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Η Α’ Τοπική αρχίζει στις 21-22 Σεπτεμβρίου, η Β’ στις 28-29 Σεπτεμβρίου και η Γ’ στις…