Με τον διαιτητή Ρούση τα έχουν στη Δήμητρα

Με τον διαιτητή Ρούση τα έχουν στη Δήμητρα

Με τα σφυρίγματα του διαιτητή Ρούση στην ήττα από τη Σκιάθο με 3-1 τα έχουν στη Δήμητρα, αφού θεωρούν ότι διαμόρφωσε το αποτέλεσμα. Μάλιστα, με την επιστροφή της αποστολής από τη Σκιάθος, η Διοίκηση της Δήμητρας θα εκδόσει και σχετική ανακοίνωση. Η αποβολή του Κ. Παυλίδη με δεύτερη κίτρινη στο 35ο λεπτό και η υπόδειξη πέναλτι στην επανάληψη που έγινε και το 2-1, είναι τα σημεία στα οποία η Δήμητρα πνέει τα μένεα.

Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν μόλις στο 6ο λεπτό με τον Κυριάκο Παυλίδη, όταν ο έμπειρος μεσοεπιθετικός έκλεψε τη μπάλα από το κέντρο, έκανε το σλάλομ μέχρι την αντίπαλη εστία και πλάσαρα σωστά, παραβιάζοντας την εστία των γηπεδούχων. Ο τραυματισμός του Θανάση Κουτσοκέρα στο 15ο λεπτό, ανάγκασε τον Λευτέρη Καλογήρου να αλλάξει τα αγωνιστικά πλάνα της ομάδας, ο οποίος πέρασε στη θέση του τον Νίκο Βούλγαρη, αναγκάζοντας τον Κ. Παυλίδη να οπισθοχωρήσει.

Από το 35ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι κι ενώ κρατούσαν το προβάδισμα, έπαιζαν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Κ. Παυλίδη, απόφαση που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από τον πάγκο της Δήμητρας. Η πρώτη κάρτα προήλθε γιατί ο Κ. Παυλίδης ζήτησε την υπόδειξη φάουλ υπέρ του από τον βοηθό, ενώ η δεύτερη για εκούσιο. Το ημίχρονο τελείωσε με τη Δήμητρα να προηγείται, ενώ στο 59ο λεπτό ο διαιτητής της αναμέτρησης υπέδειξε την εσχάτη των ποινών υπέρ της Σκιάθου και έτσι ισοφάρισαν οι γηπεδούχοι, υπόδειξη που κι αυτή αμφισβητήθηκε έντονα από τους «πράσινους».

Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι πέτυχαν ακόμα δύο τέρματα στο 63ο και στο 85ο λεπτό και πήραν τη νίκη.

Ο Λευτέρης Καλογήρου με τη λήψη του αγώνα και σε δηλώσεις του στο e-almyros.gr τόνισε τα εξής: «Σήμερα κάποιοι ήθελαν να χάσουμε και το κατάφεραν», αμφισβητώντας τις υποδείξεις του διαιτητή Ρούση.

Δήμητρα: Γιούρκης, Κουτσοκέρας (15ο Ν. Βούλγαρης), Τσόγκας, Γκαρνίδης, Ξηρομερήσιος, Θωμαΐδης, Σταματίου (51ο Επίσκοπος), Μ. Παυλίδης, Κρανάς, Κ. Παυλίδης, Τιμπλαλέξης (70ο Αράπης).


Σχετικά Άρθρα

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

Δεν έλειψαν και φέτος οι παραβιάσεις σε σπίτια στον Αλμυρό τις ημέρες του παζαριού. Σε μία…
32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η 4 εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου…
Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Η Α’ Τοπική αρχίζει στις 21-22 Σεπτεμβρίου, η Β’ στις 28-29 Σεπτεμβρίου και η Γ’ στις…