• 13 Οκτωβρίου, 2013

Ακόμα σκοράρει ο Γ.Σ.Α. κόντρα στη Δάφνη

Ακόμα σκοράρει ο Γ.Σ.Α. κόντρα στη Δάφνη

Στο 7-0 σταμάτησε το σκορ στο παιχνίδι του Γ.Σ.Α. με τη Δάφνη. Οι γηπεδούχοι ήταν σοβαροί και δεν έδωσαν κανένα δικαίωμα αμφισβήτησης της ανωτερότητάς τους στους αντιπάλους τους, οι οποίοι έκαναν το πρώτο σουτ στο 40ο λεπτό με τον Αβλουγιάρη, το οποίο πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Χαλάτση. Όπως πιστοποιεί και το τελικό σκορ, οι «κυανόλευκοι» έβγαζαν «φωτιές» στην επίθεση με τους αδερφούς Αραπίτσα να πετυχαίνουν και τα εφτά τέρματα (τέσσερα ο Αλέκος και τρία ο Γιάννης).

Πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο οι παίκτες του Βαγγέλη Βουρούκου είχαν καταφέρει να πετύχουν δύο γκολ με τον Αλέκο Αραπίτσα να βγαίνει τετ-α-τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα μετά από βολέ του Χαλάτση και ανενόχλητος να ανοίγει το σκορ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Μπούσης έξανε τη σέντρα από τα αριστερά με Γιάννη Αραπίτσα να πιάνει την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και να κάνει το 2-0. Στο 42ο λεπτό ο Βούλγαρης έκλεψε τη μπάλα από το χώρο του κέντρου ο νεαρός επιθετικός βγήκε μόνος του με τον τερματοφύλακα της Δάφνης και με πλασέ διαμόρφωσε το 3-0, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο 45λεπτο.

Στην επανάληψη και μέχρι το 66ο λεπτό «άναψαν» και πάλι τα …κανόνια, όταν και πάλι ο Αλέκος Αραπίτσας βγήκε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων και με πλασέ έγραψε το 4-0.

Τρία λεπτά αργότερα ο Γιάννης Παναγιώτου είδε τη μπάλα σε απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ να τραντάζει τη δεξιά συμβολή των δοκών της Δάφνης, με τον Αλέκο Αραπίτσα, να βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση και από κοντά να κάνει το 5-0.

Το επόμενο τέρμα επιτεύχθηκε στο 72ο λεπτό με τον Φαράντο από τα δεξιά να κερδίζει τις μονομαχίες από δύο αντιπάλους, να βγάζει τη σέντρα και ο Γιάννης Αραπίτσας πέτυχε το τρίτο προσωπικό του γκολ και το έκτο για την ομάδα του.

Το «χορό» των γκολ έκλεισε ο Αλέκος Αραπίτσας με κεφαλιά, μετά από ωραία σέντρα του Γκάμπα από δεξιά, στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας του αγώνα.

Ο Βαγγέλης Βουρούκος παρέταξε τους παίκτες ως εξής: Χαλάτσης κάτω από τα δοκάρι,α ο Τσιάτσιος αριστερά, Φαράντος δεξιά, οι Παναγιώτου και Ελευθερίου ήταν τα δύο σέντερ μπακ, οι Βούλγαρης-Μπούσης-Τσίπη συνέθεταν την τρίαδα του κέντρου, στο αριστερό άκρο της επίθεσης ο Αλέκος Αραπίτσας, δεξιά ο αδερφός του Γιάννης και προωθημένος ο Κλουκουτάρας.

Γ.Σ.Α..: Χαλάτσης, Φαράντος, Τσιάτσιος (75ο Κουρτέλης), Παναγιώτου, Ελευθερίου, Βούλγαρης (70ο Κουτσούμπας), Γ. Αραπίτσας, Μπούσης, Αλ. Αραπίτσας, Τσίπη (55ο Γκάμπας), Κλουκουτάρας.

Δάφνη: Μπαρτζώκας, Σιδηρόπουλος, Κουλάκογλου, Αβλουγιάρης, Τσάτσος, Λάιος, Τσένα, Παπαδόπουλος (71ο Πριτσίνης), Ευάγγελος, Γιούργας (46ο Παγουρτζής), Τσιβγιούρας (65ο Ζαγκαβιέρος).

* Η διοίκηση του Γ.Σ.Α. εκφράζει τα θερμά συλληπητήρια στην οικογένοια του εκλιπόντος Αγγελίδη Θανάση. Ο Αγγελίδης Θανάσης αγωνίστηκε στη θέση του τερματοφύλακα στον Γ.Σ.Α. την περίοδο 1955-1970.


Σχετικά Άρθρα

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

Δεν έλειψαν και φέτος οι παραβιάσεις σε σπίτια στον Αλμυρό τις ημέρες του παζαριού. Σε μία…
32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η 4 εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου…
Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Η Α’ Τοπική αρχίζει στις 21-22 Σεπτεμβρίου, η Β’ στις 28-29 Σεπτεμβρίου και η Γ’ στις…