Archive

Ισόπαλο (1-1) το ντέρμπι Ε.Μ.Α. – Άθλου

Ισόπαλο έληξε το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα σε Ε.Μ.Α. και Άθλο με 1-1. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με σουτ του Πιτσιάβα στο 30ο λεπτό, ενώ λίγα λεπτά νωρίτερα το σουτ που έπιασε
Περισσότερα

Ήττα για τον Αίαντα στη Σούρπη

Τη δεύτερη κατά σειρά ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε ο Αίαντας, αυτή τη φορά στην έδρα του από την Ακρόπολη. Σκόρερ για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Κ. Κολημήτρας, στο δεύτερο ημίχρονο.
Περισσότερα

Τέλος στο αήττητο της Δήμητρας έβαλε η Αγία Παρασκευή

Για περισσότερο από ένα χρόνο κρατούσε αλώβητη την έδρα της η Δήμητρα , αφού την τελευταία φορά που γνώρισαν την ήττα οι «πράσινοι» στο γήπεδο της Ευξεινούπολης, ήταν στις 30
Περισσότερα

«Λύγισε» στο 90ο λεπτό ο Πρωτεσίλαος από τον Πύρασο

Στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας του αγώνα «λύγισε» ο Πρωτεσίλαος στην Αγχίαλο με αντίπαλο τον πρωτοπόρο Πύρασο με 1-0.
Περισσότερα

Δια περιπάτου πρόκριση για τα κορίτσια του βόλεϊ

Χωρίς να δυσκολευθούν ιδιαίτερα, τα κορίτσια του βόλεϊ του Γ.Σ.Α. πήραν την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, επικρατώντας με 0-3 σετ (18-25, 19-25, 20-25) του ΣΠΑΚ.
Περισσότερα

Μπάσκετ Γ.Σ.Α.: Ήττα στο τελευταίο σουτ από τη Μεταμόρφωση

Στο τελευταίο σουτ από τον Θ. Καραγεώργο γνώρισε τη δεύτερη φιλική ήττα το τμήμα μπάσκετ του Γ.Σ.Α. από την Μεταμόρφωση που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Περισσότερα