• 5 Οκτωβρίου, 2013

Στοίχημα 5 & 6 Οκτωβρίου 2013

Στοίχημα 5 & 6 Οκτωβρίου 2013

Την καλημέρα μου σε όλους τους παίκτες του στοιχήματος. Πολύ καλά πήγαμε μεσοβδόμαδα στο Champions League και το Europa, πληρωθήκαμε και τις δύο μέρες με πολύ καλές αποδόσεις. Να σας θυμίσω πως τα προγνωστικά μπορείτε να τα διαβάζετε από την ιστοσελίδα του «Λαού του Αλμυρού», e-almyros.gr. Πάμε στα φρέσκα.

ΠΑΟΚ – ΠΑΟ: Σε φόρμα οι «πράσινοι», έχουν τρεις συνεχόμενες νίκες στην έδρα τους (πρωτάθλημα και κύπελλο), νομίζω πως έπιασαν ταβάνι. Εξάλλου, μακριά από το γήπεδο τους μοιάζουν με μικρή ομάδα. Αν δεν είχε την κούραση ο Δικέφαλος από την αναμέτρηση με την Αλκμάαρ θα τους έκαναν τους «πράσινους» μια χαψιά. Παρόλο αυτά ο άσσος είναι πάρα πολύ δυνατός και δύσκολα θα σπάσει, 382:1.

ΟΣΦΠ – Βέροια: Δεν έχει απαιτήσεις η Βέροια να πάρει κάτι μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης». Η πιθανότητα να μην σκοράρει είναι μεγάλη, εκτός και αν οι «ερυθρόλευκοι» δεν παρουσιαστούν σοβαροί, 325 – Νο Goal.

Ξάνθη – Απόλλων Σμ.: Τρεις αναμετρήσεις εκτός έδρας ο Απόλλων και έχει επαληθεύσει και στις τρεις το δυο έως τρία γκολ. Δύσκολη στο γκολ και η Ξάνθη, δεν νομίζω να ξεφύγει το ματς από το 2-3 γκολ στο 359.

Γκρόντινκ – Στούρμ Γκρατς: Όσα πάνε κι όσα ‘ρθούνε οι γηπεδούχοι, δεν τους νοιάζει να φάνε και μια ντουζίνα γκολ αρκεί να σκοράρουν. Επιθετκή ομάδα και η Στουρμ, πιο σοβαρή όμως από τους γηπεδούχους, 260: over 2,5.

Σάλκε – Αουγκσμπουργκ: Δεν είναι για τόσο χαμηλά η Σάλκε, ειδικά τώρα με την προσθήκη του Μποάτενγκ έχει ανέβει ποιοτικά. Κάποια στιγμή θα τρέξει ένα μικρό σερί και θα ανέβει στη βαθμολογία. Δεν είναι και κανένα φόβητρο οι  φιλοξενούμενοι, καλή επιλογή και το over, 171 – 1.

Γκλάντμπαχ – Ντόρτμουντ: Σε όλες τις αναμετρήσεις φέτος η Γκλάντμπαχ έχει επαληθεύσει το over. Την ξέρουμε την Ντόρτμουντ, ομάδα με επιθετικές αρετές και γρήγορο ρυθμό. Όποιος θέλει μεγαλύτερη απόδοση μπορεί να πάει στο τέσσερα έως έξι γκολ, που είναι πάρα πολύ καλό και αυτό, 169 – over 2,5.

Πάρμα – Σασουόλο: «Σάκος του μποξ» είναι οι φιλοξενούμενοι, όπως ανέβηκαν θα πέσουν, δύο ματς αήττητοι είναι πάρα πολλά. Ευκαιρία για την Πάρμα να κάνει μια νίκη και να ανέβει λίγο βαθμολογικά, 305 – 1. Σάντερλαντ – Μάντσεστερ Γιουν.: Πολύ κακό ξεκίνημα για το σύνολο του Ντέιβιντ Μόγιες. Ευκαιρία τώρα με την ουραγό Σάντερλαντ να ξεσπάσει και να ανέβουν λίγο ψυχολογικά 254 – 2.

Προτεινόμενη τριάδα: ΠΑΟΚ – Μάντσεστερ – Γκλάντμπαχ OVER. Καλή επιτυχία στα δελτία σας.


Σχετικά Άρθρα

Εξειδίκευση των μέτρων που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός στη 88η ΔΕΘ για τους αγρότες

Εξειδίκευση των μέτρων που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός στη 88η ΔΕΘ για τους αγρότες

Κώστας Τσιάρας: Στόχος να πάμε ακόμα πιο γρήγορα στην ανάπτυξη και στον εκσυγχρονισμό του πρωτογενούς τομέα…
Άνευ προηγουμένου επιτυχία: Ασημένιος ο Παύλος Δακουτρός στο παγκόσμιο πρωτάθλημα!

Άνευ προηγουμένου επιτυχία: Ασημένιος ο Παύλος Δακουτρός στο παγκόσμιο πρωτάθλημα!

Ακόμη μία σπουδαία επιτυχία για τον ελληνικό αθλητισμό, που ίσως περάσει στα ψιλά γράμματα καθώς το…
Πηγάδι Πτελεού: Στερούνται το σχολείο παιδιά τρίτεκνης μονογονεϊκής οικογένειας – Διαμαρτυρίες γονέων

Πηγάδι Πτελεού: Στερούνται το σχολείο παιδιά τρίτεκνης μονογονεϊκής οικογένειας – Διαμαρτυρίες γονέων

Δέκα παιδιά από τον Πτελεό αντιμετωπίζουν πρόβλημα πρόσβασης στο σχολείο τους. Ο λόγος είναι ότι δεν…