• 29 Σεπτεμβρίου, 2013

Πεντάρα ο Γ.Σ.Α. στην «ταμπουρωμένη» Αγχίαλο

Πεντάρα ο Γ.Σ.Α. στην «ταμπουρωμένη» Αγχίαλο

Με πρωταγωνιστή τον Αλέκο Αραπίτσα, ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ σε λιγότερο από μισή ώρα, ο Γ.Σ.Α. κατάφερε να ξεπεράσει το αμυντικό τείχος δέκα παικτών που είχε στήσει η Αγχίαλος, μπροστά από την εστία του Ρωμανού και να πετύχει την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα.

Βέβαια, οι παίκτες του Βαγγέλη Βουρούκου για να φθάσουν στο τελικό 5-1, σπατάλησαν ένα ημίχρονο, όπου εμφανίστηκαν χωρίς ιδιαίτερες δημιουργικές αρετές, με τις προσπάθειες να επιτευχθεί ένα γκολ να προέρχονται είτε από κόρνερ είτε από εκτελέσεις φάουλ, χωρίς ευτυχή κατάληξη.

Με την έναρξη του δεύτερου, στο 50ο λεπτό οι γηπεδούχοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ σε μία κόντρα επίθεση των φιλοξενούμενων και από λάθος έξοδο του Χαλάτση, με τον Ζητούδη να τον πλασάρει από πλάγια θέση και έξω από τη μεγάλη περιοχή, δίνοντας το προβάδισμα στην Αγχίαλο.

Κι ενώ κάποιοι θα πίστευαν ότι η εξέλιξη του ματς θα πτοούσε τους «κυανόλευκους», ο Αλέκος Αραπίτσας στην αμέσως επόμενη φάση, με ωραία προσωπική ενέργεια και με γυριστό σουτ -ενώ είχε πλάτη στην εστία της Αγχιάλου- έστειλε τη μπάλα στο δεξί δοκάρι του Ρωμανού και στη συνέχεια κατέληξε στα δίχτυα, κάνοντας το 1-1.

Από το σημείο εκείνο και μέχρι τη λήξη που σφύριξε ο διαιτητής Χαρβάλας, μία ομάδα υπήρχε στο γήπεδο κι αυτοί ήταν οι παίκτες του Βαγγέλη Βουρούκου. Στο 62ο λεπτό ο Κλουκουτάρας που πήρε τη θέση του Κουτσούμπα με την έναρξη της επανάληψης πήρε τη μπάλα από το κέντρο, επιχείρησε κατά μέτωπο επέλαση περνώντας τρεις αντιπάλους και έπιασε το σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, παραβιάζοντας για δεύτερη φορά την εστία της Αγχιάλου.

Στο 69ο λεπτό ο Χαλάτσης έκανε το ελεύθερο βολέ, η μπάλα έφθασε στον Αλ. Αράπιτσα μπροστά από τη μεγάλη περιοχή, κοντραλάρισε με μέτωπο προς την εστία και σχεδόν ανενόχλητος «κρέμασε» τον Ρωμανό για το 3-1.

Δέκα λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης, δέχθηκε την πάσα από τον Βούλγαρη και με μονοκόμματο σουτ από το ύψος του πέναλτι έγραψε το 4-1.

Στο 81ο λεπτό ο Νικηφοράκης «έβαλε το κερασάκι στην τούρτα», όταν από εκτέλεση κόρνερ του Γκάμπα από αριστερά πήδηξε πιο ψηλά απ’ όλους τους αμυντικούς της Αγχιάλου και με κεφαλιά, διαμόρφωσε το τελικό 5-1.

Γ.Σ.Α.: Χαλάτσης, Φαράντος, Τσιάτσιος, Ελευθερίου, Νικηφοράκης, Κουτσούμπας (46ο Κλουκουτάρας), Γ. Αραπίτσας, Μπούσης, Αλ. Αραπίτσας (85ο Χατζέλας), Π. Βούλγαρης, Γκάμπας (85ο Φάτσης).

Αγχίαλος: Ρωμανός, Θ. Κίτσος, Μαυρόπουλος, Μηδειάτης, Κ. Κίτσος, Σίμος (64ο Γεωργιάδης), Ζητούδης, Γκινίδης, Τσαρδακάς, Δανόπουλος (74ο Βέτσικας), Σγατζής


Σχετικά Άρθρα

Εξειδίκευση των μέτρων που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός στη 88η ΔΕΘ για τους αγρότες

Εξειδίκευση των μέτρων που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός στη 88η ΔΕΘ για τους αγρότες

Κώστας Τσιάρας: Στόχος να πάμε ακόμα πιο γρήγορα στην ανάπτυξη και στον εκσυγχρονισμό του πρωτογενούς τομέα…
Άνευ προηγουμένου επιτυχία: Ασημένιος ο Παύλος Δακουτρός στο παγκόσμιο πρωτάθλημα!

Άνευ προηγουμένου επιτυχία: Ασημένιος ο Παύλος Δακουτρός στο παγκόσμιο πρωτάθλημα!

Ακόμη μία σπουδαία επιτυχία για τον ελληνικό αθλητισμό, που ίσως περάσει στα ψιλά γράμματα καθώς το…
Πηγάδι Πτελεού: Στερούνται το σχολείο παιδιά τρίτεκνης μονογονεϊκής οικογένειας – Διαμαρτυρίες γονέων

Πηγάδι Πτελεού: Στερούνται το σχολείο παιδιά τρίτεκνης μονογονεϊκής οικογένειας – Διαμαρτυρίες γονέων

Δέκα παιδιά από τον Πτελεό αντιμετωπίζουν πρόβλημα πρόσβασης στο σχολείο τους. Ο λόγος είναι ότι δεν…