• 24 Σεπτεμβρίου, 2013

Έναρξη μαθημάτων στο Δημοτικό Ωδείο Αλμυρού

Έναρξη μαθημάτων στο Δημοτικό Ωδείο Αλμυρού

Το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Αλμυρού ανακοινώνει ότι  το Δημοτικό Ωδείο, συνεχίζοντας με συνέπεια το έργο  του στον τομέα του πολιτισμού της περιοχής μας, θα λειτουργήσει  για το εκπαιδευτικό έτος 2013-2014, με επίσημη έναρξη μαθημάτων την ερχόμενη Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013.

Σε σχετικό δελτίο Τύπου που λάβαμε από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού Δημήτρη Τσούτσα, αναφέρεται ότι «ο Αγιασμός για τη νέα χρονιά θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου και ώρα 11.30 π.μ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ωδείου.

Καλούνται τόσο οι παλαιοί όσο και οι υποψήφιοι νέοι σπουδαστές, καθώς και οι γονείς τους, να παρευρεθούν προκειμένου να συζητήσουν και να ενημερωθούν από τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Ωδείου Ιωάννη Γράμψα, για το σχεδιασμό της νέας χρονιάς και παράλληλα να δοθεί το πρόγραμμα των μαθημάτων από τους καθηγητές.

Οι εγγραφές στο Ωδείο, πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη και Παρασκευή από τις 5:30 έως τις 7.30 το απόγευμα, στη γραμματεία του Ωδείου.

Στο Δημοτικό Ωδείο, δίνονται αναγνωρισμένοι τίτλοι σπουδών από το Υπουργείο Παιδείας και διδάσκονται από έμπειρους Πτυχιούχους και Διπλωματούχους καθηγητές τα παρακάτω: πιάνο, βιολί, κιθάρα- ηλεκτρική κιθάρα, θεωρητικά-ανώτερα θεωρητικά, μουσική προπαιδεία, ηλεκρονικό αρμόνιο, μπουζούκι, ντράμς, φωνητική έντεχνου, ελληνικού και ξένου τραγουδιού

Από τη φετινή χρονιά, θα λειτουργήσει και τμήμα πνευστών με τη διδασκαλία φλογέρας και φλάουτου από Διπλωματούχο καθηγήτρια.

Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχής των σπουδαστών σε νεοσύστατα μουσικά σύνολα, σε εκδηλώσεις, καθώς και στην Παιδική-Νεανική Χορωδία του Ωδείου.

Σας ευχόμαστε καλή μουσική χρονιά!


Σχετικά Άρθρα

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

Δεν έλειψαν και φέτος οι παραβιάσεις σε σπίτια στον Αλμυρό τις ημέρες του παζαριού. Σε μία…
32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η 4 εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου…
Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Η Α’ Τοπική αρχίζει στις 21-22 Σεπτεμβρίου, η Β’ στις 28-29 Σεπτεμβρίου και η Γ’ στις…