• 20 Σεπτεμβρίου, 2013

Στοιχηματικές προτάσεις για το σαββατοκύριακο 21 και 22 Σεπτεμβρίου

Στοιχηματικές προτάσεις για το σαββατοκύριακο 21 και 22 Σεπτεμβρίου

Αναλύει, προτείνει και …καρφώνει ο Βασίλης Μπάρδας

 

Την καλημέρα μου σε όλους τους παίκτες του στοιχήματος. Μπήκαμε για τα καλά σε στοιχηματικούς ρυθμούς, έχουμε πλέον μία εικόνα των ομάδων και μπορούμε να βγάλουμε ασφαλέστερα συμπεράσματα. Αρχίζω με την αναμέτρηση Παναθηναϊκός – ΟΦΗ. Οι «πράσινοι» φέτος έχουν φέρει σε όλες τις αναμετρήσεις τους το «δύο έως τρία» τέρματα. Από την άλλη, οι Κρητικοί έχουν μια δυσκολία στο γκολ και έχουν επαληθεύσει δυο φορές το «δύο έως τρία» γκολ. Το σημείο …φωνάζει από μόνο του στον κωδικό 279 – 2 / 3 γκολ. ΠΑΟΚ – Πλατανιάς: Δυνατός ο δικέφαλος στην τούμπα και πολύ καλή άμυνα, δεν σκοράρει μακριά από το γήπεδο του ο Πλατανιάς, στον κωδικό 333 – Nο Goal. Ξάνθη – Άρης: Αλλαγή προπονητή στους κίτρινους και ήδη από το πρώτο ματς με το Λεβαδειακό, παρόλο που δεν κέρδισε, έδειξε μεγάλα σημάδια βελτίωσης. Τεράστια παράδοση που έχει και μέσα στην έδρα της Ξάνθης, στις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις έχει δύο νίκες και τρεις «λευκές» ισοπαλίες, πάμε με το Χ2 στον κωδικό 413.

Γιοκαχάμα – Σιμίζου: Κάστρο το Nissan Stadium της Γιοκοχάμα, δεν έχει ηττηθεί σε 13 αναμετρήσεις, έχει εφτά νίκες και έξι ισοπαλίες. Ομάδες που είναι κάτω από τη μέση της βαθμολογίας, όπως είναι η Σιμίζου, της έχει για πρωινό, άσσο καρφί στον  κωδικό 155. Σριούσμπερι – Γουλβς: Όπου και να παίζουν …δαγκώνουν οι «λύκοι», καλοί στην έδρα τους όμως και οι «φραουλίτσες», κρατάω το 164 – over 2,5. Λίβερπουλ – Σαουθάμπτον: Έχει καλή ομάδα φέτος η Λίβερπουλ και αξίζει να την εμπιστευτούμε, σε σχέση με άλλες χρονιές που ήταν η αγαπημένη ομάδα των book. Ας κάνουν το σταυρό τους οι «άγιοι» γιατί δεν έχουν τύχη μέσα στο Άνφιλντ, 190 – 1. Φόλκερκ – Νταντί: Οι φιλοξενούμενοι έχουν στόχο την άνοδο, έχουν μείνει ήδη πέντε πόντους κάτω από την κορυφή. Βέβαια, είναι πολύ νωρίς ακόμα, αλλά αξίζει το ρίσκο στο διπλό του 2,40, έξω το βρίσκουμε μέχρι και 2,70, οπότε στον κωδικό 245 – 2. Ρόμα – Λάτσιο: Το μεγάλο ντέρμπι της Ρώμης. Οι οπαδοί και των δύο ομάδων ζουν και αναπνέουν γι’ αυτές τις αναμετρήσεις. Τα τελευταία χρόνια η Λάτσιο έχει πάρει τον αέρα της Ρόμα, αλλά φέτος οι τυπικά γηπεδούχοι (μοιράζονται την ίδια έδρα) έχουν πολύ καλή ομάδα και έχουν ξεκινήσει με τρία στα τρία με 11 – 1 τέρματα, οπότε θα πάμε με τον άσσο στον κωδικό 338. Αταλάντα – Φιορεντίνα: Πολύ δυνατή ομάδα φέτος η Βιόλα, επίθεση – κέντρο φωτιά και στόχος της είναι να τερματίσει στην πρώτη τριάδα. Δύσκολη έδρα για τις μεγάλες ομάδες το Μπέργκαμο, γι’ αυτό το λόγο έχω ως δεύτερη επιλογή το διπλό και κρατάω πιο δυνατά το over στον κωδικό 334. Προς το παρόν, αυτά τα σημεία έχω ξεχωρίσει, το Σαββατοκύριακο βέβαια μετά τα τελευταία νέα, θα έχουμε και κάποιες άλλες επιλογές. Προτεινόμενη τριάδα: Γιοκοχάμα – Άρης Χ2 – Ρόμα. Καλή επιτυχία στα δελτία σας.

Υ.Γ.1: Δίκαιος αποκλεισμός για την Εθνική μας στο ευρωμπάσκετ, λάθος επιλογή προπονητή, λάθος επιλογές παικτών, κακό κοουτσάρισμα, χωρίς να έχει κάποιο κορμό, τα αποτελέσματα τα είδατε.

Υ.Γ.2: Όταν αγωνίζεσαι στο champions league με τις κορυφαίες ομάδες δεν αρκούν 35 λεπτά καλής μπάλας, για να πάρεις ένα αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός είχε την πολυτέλεια και το χρόνο να στήσει μια πολύ καλή ομάδα, αλλά ο Μαρινάκης μέχρι και πριν λίγο καιρό έκανε μεταγραφές εντεκαδάτες, με αποτέλεσμα ο Μεντζανί με τον Σιόβα να μην έχουν παίξει σχεδόν καθόλου μαζί. Δεν είναι ποτέ δυνατόν να παίζει η αντίπαλη ομάδα με Καβάνι – Ιμπραΐμοβιτς και να μην παίζεις με βάθος στην άμυνα, είναι έγκλημα. Έπρεπε να είχε βάλει και τρίτο στόπερ.

Υ.Γ.3: Έχει ξεφτιλίσει τις αποδόσεις ο ΟΠΑΠ σε σημείο που σε κάνει να νομίζεις πως δεν είναι άσχετοι με το αντικείμενο, αλλά ότι το κάνουν επίτηδες. Συνεχώς ακούω παράπονα από τους παίκτες και οι περισσότεροι είτε στρέφονται στο ίντερνετ είτε δεν παίζουν καθόλου. Ελπίζω τώρα που θα αναλάβει ο Μελισσανίδης που είναι γνώστης του αντικειμένου, να βελτιωθούν κάπως τα πράγματα.


Σχετικά Άρθρα

Εξειδίκευση των μέτρων που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός στη 88η ΔΕΘ για τους αγρότες

Εξειδίκευση των μέτρων που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός στη 88η ΔΕΘ για τους αγρότες

Κώστας Τσιάρας: Στόχος να πάμε ακόμα πιο γρήγορα στην ανάπτυξη και στον εκσυγχρονισμό του πρωτογενούς τομέα…
Άνευ προηγουμένου επιτυχία: Ασημένιος ο Παύλος Δακουτρός στο παγκόσμιο πρωτάθλημα!

Άνευ προηγουμένου επιτυχία: Ασημένιος ο Παύλος Δακουτρός στο παγκόσμιο πρωτάθλημα!

Ακόμη μία σπουδαία επιτυχία για τον ελληνικό αθλητισμό, που ίσως περάσει στα ψιλά γράμματα καθώς το…
Πηγάδι Πτελεού: Στερούνται το σχολείο παιδιά τρίτεκνης μονογονεϊκής οικογένειας – Διαμαρτυρίες γονέων

Πηγάδι Πτελεού: Στερούνται το σχολείο παιδιά τρίτεκνης μονογονεϊκής οικογένειας – Διαμαρτυρίες γονέων

Δέκα παιδιά από τον Πτελεό αντιμετωπίζουν πρόβλημα πρόσβασης στο σχολείο τους. Ο λόγος είναι ότι δεν…