• 14 Σεπτεμβρίου, 2013

Αποκλεισμός για Πρωτεσίλαο, Άθλο και Αχιλλέα

Αποκλεισμός για Πρωτεσίλαο, Άθλο και Αχιλλέα

Προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε ο Πρωτεσίλαος στην έδρα του Σαρακηνού και αν και πρόβαλε σθεναρή αντίσταση, λύγισε με 2-0.

Οι παίκτες του Κώστα Στέκα είχαν την ευκαιρία να προηγηθούν με τον Θ. Κόρκο κι ενώ το σκορ ήταν ισόπαλο, αλλά από μία στημένη φάση οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που τελικά πήραν κεφάλι στο σκορ, στο 25ο λεπτό.

Στην επανάληψη ο Σαρακηνός πήρε περισσότερες πρωτοβουλίες και στο 80ο λεπτό είχαν δοκάρι με τον Ζιώγα, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και η ενέργεια του Κατσαβριά στην αντίπαλη εστία, οκτώ λεπτά αργότερα.

Στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας ο Σαρακηνός πέτυχε και δεύτερο τέρμα κι ήταν αυτός που πήρε και την πρόκριση για τη δεύτερη φάση του Κυπέλλου.

Πρωτεσίλαος: Τίτας, Χασιώτης, Παπαδόπουλος, Λεϊμονής, Χρ. Παναγιώτου, Β. Σιαμανίκος, Ζούπης, Θ. Κόρκος, Μιχόπουλος, Κατσαβριάς, Γουριώτης (75ο λ.τ. Ίσκραν).

 

«Λύγισε» στην παράταση ο Αχιλλέας

Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε ο Αχιλλέας Αχιλλείου κόντρα στον Μαγνησιακό και λύγισε στην παράταση με 4-1, με τον κανονικό αγώνα να λήγει ισόπαλος 1-1.

Οι παίκτες του Απόστολου Πλασταρά βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 70ο λεπτό μετά από ασυννενοησία των Ζωγραφάκη – Μαλλιαρού, αλλά ισοφάρισαν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τσεκούρα, που καταλογίστηκε σε μαρκάρισμα αμυντικού πάνω στο Πλασταρά, στο 85ο λεπτό, με τον διαιτητή του αγώνα να δείχνει και την κόκκινη κάρτα στον αμυντικό των γηπεδούχων.

Στην αρχή της παράτασης ο Μαλλιαρός υπέπεσε σε πέναλτι, ενώ πήρε και την άγουσα για τα αποδυτήρια, αντικρίζοντας την κόκκινη κάρτα του διαιτητή. Οι γηπεδούχοι ευστόχησαν στην εκτέλεση πέναλτι, ενώ αποκαταστάθηκαν και οι αριθμητικές ισορροπίες στο ματς. Η κούραση κατέβαλε στη συνέχεια τους «κυανόλευκους» με αποτέλεσμα να δεχθούν ακόμα δύο τέρματα μέχρι τη λήξη των δύο ημιχρόνων της παράτασης (100ο λεπτό και 110ο λεπτό).

Αχιλλέας: Ζωγραφάκης, Μαλλιαρός, Αργυρίου, Διαμαντής, Στάμος, Στεργίου (70ο Ι. Ραχιώτης), Τσεκούρας, Χασιώτης, Κωτούλας (70ο Χρ. Παναγιώτου), Γ. Ραχιώτης (80ο Νιφορόπουλος), Πλασταράς.

 

Άθλος: Πλήρωσε την κακή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο

Με δύο πρόσωπα εμφανίστηκε ο Άθλος, μιάς και στο φδεύτερο ημίχρονο δέχθηκε τέσσερα γκολ, με αποτέλεσμα να γνωρίσει «βαριά» ήττα με 5-0 από την Α.Ε. 2002.

Στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες του Μιχάλη Ανδρωνά ήταν καλοί και είχαν την ευκαιρία να προηγηθούν σε τετ-α-τετ του Απ. Κωτούλα με τον αντίπαλο τερματοφύλακα στο πρώτο δεκάλεπτο, αλλά το πλασέ που επιχείρησε κατέληξε άουτ.

Στο 18ο λεπτό οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με εκτέλεση έμμεσου φάουλ, ενώ πριν συμπληρωθεί μισή ώρα παιχνιδιού, σε απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ που επιχείρησε ο Μιχάλης Ανδρωνάς, η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι και έφυγε άουτ.

Στην επανάληψη οι «βυσσινί» ήταν σαν να μην μπήκαν στο γήπεδο, με αποτέλεσμα να δεχθούν τέσσερα τέρματα ακόμα (54ο, 64ο, 75ο και 82ο λεπτό), μπαίνοντας με το …αριστερό στις επίσημες υποχρεώσεις τους.

Άθλος: Μέμμος, Μπέης, Γ. Κωτούλας (65ο Γοδινόπουλος), Σιαμουρδάνης, Κουτρογιάννης, Ανδρωνάς, Απ. Κωτούλας, Κακασής, Νιάκας, Αποστολόπουλος (68ο Καμπουρίδης), Ξυναρόπουλος (60ο Καραδήμας).


Σχετικά Άρθρα

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

Δεν έλειψαν και φέτος οι παραβιάσεις σε σπίτια στον Αλμυρό τις ημέρες του παζαριού. Σε μία…
32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η 4 εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου…
Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Η Α’ Τοπική αρχίζει στις 21-22 Σεπτεμβρίου, η Β’ στις 28-29 Σεπτεμβρίου και η Γ’ στις…