• 7 Σεπτεμβρίου, 2013

Ανώτερος ο Πύρασος, νίκησε 4-0 τον Αίαντα

Ανώτερος ο Πύρασος, νίκησε 4-0 τον Αίαντα

Με δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο, ο Πύρασος επιβλήθηκε εύκολα του Αίαντα με 0-4, στο γήπεδο της Σούρπης, πιστοποιώντας την ανωτερότητά του, χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα.

Η ομάδα του Λουκά Κατσαμπέκη είχε προβλήματα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού της, αν και η προσπάθεια που κατέβαλαν ήταν φιλότιμη, απέναντι σε ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΘ. Ανασταλτικό παράγοντα για τους κιτρινόμαυρους ήταν οι απουσίες παικτών όπως οι Κωστούλας, Παπανικολόπουλος και Κοντογεωργάκης, ενώ από ένα μόλις ημίχρονο ο Λουκάς Κατσαμπέκης είχε στη διάθεσή του τους Γρούνα και Παπαδόπουλο.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν κατοχή της μπάλας, σωστή ανάπτυξη πότε από τα πλάγια με τους Λιάρο και Πάσιο –ειδικά στο πρώτο ημίχρονο- ενώ στο δεύτερο τον οργανωτικό ρόλο ανέλαβε ο Τανάγιας με τον Δενελάβα να είναι σε πολύ καλή μέρα.

Οι …άγριες διαθέσεις του Πύρασο φάνηκαν μόλις στο 5ο λεπτό όταν προηγήθηκε με τον Λιάρο, ενώ διπλασίασε τα τέρματά του με τον ίδιο παίκτη και μετά από όμορφη ομαδική προσπάθεια. Ο Πάσιος έκανε ωραία προσπάθεια από το αριστερό άκρο της επίθεσης, έβγαλε τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, ο Τανάγιας έγινε αποδέκτης της μπάλας και αμέσως τροφοδότησε στο ύψος του πέναλτι τον επερχόμενο Λιάρο, ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ, νίκησε τον Θεοδωρίδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι αγχιαλίτες συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και έγιναν ακόμα πιο επικίνδυνοι με την είσοδο του Λευτέρη Δενελάβα, ο οποίος έγραψε το 0-3, ενώ έβγαλε τετ-α-τετ τον Τανάγια με όμορφη πάσα, με τον έμπειρο μέσο να γράφει το 0-4.

Ο Λουκάς Κατσαμπέκης παρέταξε την παρακάτω αρχική ενδεκάδα: Θεοδωρίδης, Κορέτα, Γρούνας, Βέργας, Α. Νικηφοράκης, Χριστέλος, Καλοδήμος, Μπιρτσάι, Χαλάτσης, Κοντούλης, Σπανός. Στην επανάληψη χρησιμοποιήθηκαν και οι Παπαδόπουλος, Γαλατσίδας, Μπούρας, Τάτσης και Τζαβέλας.

Από την άλλη, ο Νίκος Χατζηκυριακίδης άρχισε το παιχνίδι με τους εξής έντεκα: Κοντογιάννης, Κυριάκος, Γ. Κοντοβάς, Στεφανής, Μπασδάνης, Βαγγελάκος, Χάνος, Τανάγιας, Λιάρος, Πάσιος, Π. Κοντοβάς.

Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Δενελάβας, Αποστολίδης, Γκάγκας, Χατζητρακόσιας, Πλαβός.


Σχετικά Άρθρα

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

Δεν έλειψαν και φέτος οι παραβιάσεις σε σπίτια στον Αλμυρό τις ημέρες του παζαριού. Σε μία…
32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η 4 εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου…
Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Η Α’ Τοπική αρχίζει στις 21-22 Σεπτεμβρίου, η Β’ στις 28-29 Σεπτεμβρίου και η Γ’ στις…